❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Foc al Cor, Salvem l'Empordà

La campanya Foc al Cor vol potenciar, de forma ordenada i amb criteris científics i de rigor, projectes que ajudin a la recuperació del territori afectat pels incendis d'aquest juliol a l'Alt Empordà. Ens hem proposat assolir un mínim de 13.000 €, igual al total d'hectàrees cremades pel foc.

Salvem l'Empordà

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
207
Aportaciones
13.275€
De 13.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La campanya Foc al Cor, Salvem l'Empordà neix en resposta a l’allau de sol·licituds i demandes que hem rebut aquests darrers dies, després dels incendis de l’Alt Empordà, des de diferents sectors de la societat civil.

L’objectiu principal d’aquesta campanya de recollida de diners és potenciar, de forma ordenada i amb criteris científics i de rigor, projectes que ajudin a la recuperació del territori afectat pels incendis d'aquest juliol a l'Alt Empordà.

En aquest projecte volem assolir un mínim de 13.000 € (igual al nombre d’hectàrees cremades) per tal de destinar-los a projectes per la recuperació de la zona afectada pels incendis. Ens hem marcat assolir un mínim de 13.000€ perquè és un número simbòlic, 1€ per a cada hectàreea cremada, però és clar que com més fons aconseguim més projectes i més ambiciosos es podran tirar endavant.

Els diners aconseguits es repartiran en diferents projectes que es presentin a la Convocatòria de projectes Foc al Cor, Salvem l'Empordà! amb l’objectiu de promoure la recuperació de les zones afectades pels incendis d'aquest juliol a l'Alt Empordà.

Les bases de la convocatòria es faran públiques a finals d'agost a la web www.focalcor.cat i es finançaran projectes que incloguin la restauració de béns materials i d’ecosistemes, propostes innovadores per a la prevenció d’incendis i la gestió forestal mitjançant iniciatives sostenibles que incentivin l’economia local, així com propostes pedagògiques o d’investigació, etc.

Per estar alerta de la campanya aneu a Foc al Cor, Salvem l'Empordà! on anirem informant de tot el relacionat amb la campanya i les diferents activitats que es realitzaran.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Muscratch

    Muscratch

    más de 11 años

    When I began writing your arcltie I could so easily understand what you meant to tell. Why don't you also get into the teaching field? I am sure we all students shall pass out with flying colors, because even your arclties are so simple and so easy to understand.

  • Salvem l'Empordà

    Salvem l'Empordà
    Autor/a

    más de 11 años

    Hola, doncs també podeu realitzar un donatiu al número de compte corrent: 2107 0125 32 4007516010 (Unnim)

    Moltíssimes gràcies!

  • sbcasals

    sbcasals

    más de 11 años

    sem una associació de Catalunya Nord sense targeta i volem donar 1000€. Com fem?

    col.lectiu Non à la THT

  • Salvem l'Empordà

    Salvem l'Empordà
    Autor/a

    más de 11 años

    If you believe in the campaign "Foc al Cor" and you want to help and collaborate with us, there are several ways to do this:

    • Make a donation to account number: 2107 0125 32 4007516010 (Unnim)

    • Collaborate on Verkami's project

    • Help us to spread the campaign: All information about the campaign is posted on www.focalcor.cat website. Share with family and friends, invite them to participate, visit our facebook page and spread on twitter with the #FocalCor tag and follow our twitter account @IAEDENSalvemEmp to be aware of everything.

    Thank you very much!

  • Hicks

    Hicks

    más de 11 años

    Can I send a check instead of using your credit card system?

#01 / Foc al Cor, Salvem l'Empordà!

Primer acte de la campanya Foc al Cor, Salvem l'Empordà! Concert benèfic organitzat per l'associació Inkieta i Vendaval aquest dissabte a les 18:00h a la Plaça del Teatre Jardí de Figueres. Us hi esperem a tots!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies