❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Salvem l'Empordà

Salvem l'Empordà

Figueres

La Institució Alt Empordanesa per a l'Estudi i Defensa de la Natura (IAEDEN), fundada el 1980, és la segona entitat ecologista més antiga de Catalunya, i ha constituït sempre el nucli on s'ha organitzat el conservacionisme i ecologisme empordanès. Fruit de les seves campanyes s'ha assolit la protecció legal dels Aiguamolls, l'Albera i el Cap de Creus. L'estiu del 2002 la IAEDEN impulsa la Plataforma Salvem l'Empordà per tal que més gent, no estrictament ecologista, ajudi a defensar el territori. La IAEDEN és una entitat sense ànim de lucre ni vinculació partidista, el seu finançament prové principalment de les quotes dels seus socis i tota la feina es recolza en el voluntariat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies