❗️ Per poder utilitzar Verkami has de fer-ho des d'un altre navegador. Instal·la o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha deixat d'actualitzar el navegador Internet Explorer que estàs utilitzant i ha deixat de ser compatible amb la majoria de llocs web.

Em dic Aigua

Editar en castellà i català "Em dic Aigua", tercer conte solidari de la col•lecció Mapendo, escrit i il·lustrat per Mabel Piérola. Els beneficis de la seva venda es destinaran a incrementar el fons de beques per a nens amb problemes respiratoris i amb pocs recursos econòmics.

Fundació Roger Torné

Un projecte de

Categoria

Creat a

0
segons
54
Aportacions
5.756€
De 6.125€
Aporta al projecte
Veure projecte en Castellano

Escull la teva recompensa

O dona-li suport amb una donació

Aporta sense recompensa
Fes una donació altruista al projecte sense rebre cap recompensa a canvi:

[CASTELLANO]

MULLA'T PER LA SALUT RESPIRATÒRIA INFANTIL #mullat40dies

Necessitem la teva ajuda per editar en castellà i català "Em dic Aigua", tercer conte solidari de la col·lecció Mapendo, escrit i il·lustrat per Mabel Piérola. Els beneficis de la seva venda es destinaran a incrementar el fons de beques per a nens amb problemes respiratoris i amb pocs recursos econòmics.

QUI SOM?

La Fundació Roger Torné es va crear el 1984 amb l'objectiu d'ajudar a la infància desprotegida. Actualment, al món occidental, la major amenaça i causa de mort infantil són degudes a la influència dels factors mediambientals. En aquest àmbit centra els seus esforços i, entre d’altres coses, finança beques perquè nens i nenes amb problemes respiratoris es beneficiïn dels seus programes d'educació respiratòria a l'aire lliure. A més, a través dels projectes que desenvolupa en el marc del seu programa de difusió i sensibilització i, concretament, a través dels Contes Mapendo, la Fundació Roger Torné vol adreçar-se al públic infantil amb una mirada poètica i màgica que els permeti entendre el món que els envolta i la importància a les seves vides de la naturalesa, els bons hàbits i l'entorn.

QUÈ ÉS MAPENDO?

La Fundació Roger Torné ha col·laborat durant tres anys a la posada en marxa i manteniment d'una casa d'acollida per a nens a Butembo, la Casa Mapendo, per a la qual va destinar fons i tots els beneficis obtinguts amb la venda dels dos primers contes Mapendo. En l'actualitat, per a la Fundació Roger Tone el nom de Mapendo s'ha quedat com a símbol de solidaritat. Aquesta solidaritat que, com l'aigua, volem que s'expandeixi i xopi a tots els que estan en contacte amb ella. Com aquella gota de solidaritat que la Fundació va posar en l'edició del primer conte d'aquesta col•lecció i que es va traspassar a través de les seves pàgines màgiques a cadascun dels que es van atrevir a Pintar l'Aire, com el petit rierol que va créixer en mans d'aquells nens que "van veure" els llaços invisibles d'aire que els unien als nens de Butembo, el fluir d'un petit riu que va néixer als cims de les muntanyes que fabricava Margarida, la petita protagonista del segon conte, a les aigües del qual es van mullar els peus que es van portar a casa aquesta història, convençuts que per aquell llit navegava la solidaritat fins a la República Democràtica del Congo.

EL PROJECTE: 'EM DIC AIGUA'

Mapendo representa aquesta pluja de solidaritat que caurà de mans de tots els nens i nenes que naveguin per les pàgines de "Em dic Aigua", aquest tercer conte que ens recorda que tots portem dins un mar, un oceà que ens uneix en el més essencial a totes les persones, nens i famílies, més enllà de les dificultats, cultures i races. Perquè tothom sap que als mars no hi ha fronteres.

"Em dic Aigua" ha estat escrit i il•lustrat per Mabel Piérola. Està considerada una de les millors il•lustradores i escriptores de contes infantils del nostre país. Els seus dibuixos, carregats de sensibilitat i màgia acompanyen una poesia emotiva i delicada, pensada per al gaudiment de nens i adults.

Gabriel Janer, escriptor i poeta mallorquí ha estat l'encarregat de coronar aquest conte amb un bell pròleg en què es ressalten les bondats de Mabel Piérola en realitzar aquesta obra.

COM POTS AJUDAR-NOS?

La Fundació Roger Torné diposita en aquesta "Aigua" la seva il·lusió per seguir ajudant a nens i nenes a tenir una infància més feliç i més sana, i per això promou l'edició d'aquest llibre perquè totes les persones que ho desitgin, puguin col·laborar, ja que els beneficis obtinguts de la venda d'aquest es destinaran a augmentar el nombre de beques que concedim a nens i nenes amb problemes respiratoris i una difícil situació econòmica, perquè puguin participar en els nostres programes d'educació respiratòria en un entorn natural, com és el Parc Natural del Montseny. Perquè tothom sap que només la indiferència pot fer evaporar l'aigua.

COM FUNCIONA EL PAGAMENT?

Cada persona decideix el preu que vol pagar en funció de les recompenses que oferim. En iniciar el procés, es demana un número de targeta de crèdit, però el pagament únicament es farà efectiu si el projecte és aconseguit amb èxit transcorreguts els 40 dies de termini. Si passat aquest temps no obtinguéssim el pressupost sol·licitat, les aportacions mai es farien efectives. És a dir, només es paga si aconseguim les aportacions suficients per assolir els 6.125 euros que necessitem. Per aquest motiu necessitem la vostra ajuda, no només amb aportacions, sinó també amb la difusió entre coneguts, familiars, amics en les xarxes socials, per correu electrònic, al carrer... per això demanem:

*#mullat40dies *

QUAN ES REBRÀ EL CONTE?

Un cop finalitzat el termini del projecte, que serà el 15 d'octubre i després de rebre les aportacions dels diferents mecenes, iniciarem el procés d'edició del conte. Estarà editat a finals de novembre perquè d'aquesta manera puguem organitzar la presentació de "Em dic Aigua" a principis de desembre.

SEGUIMENT DEL PROJECTE

Diàriament publicarem informació d'interès sobre l'aigua i sobre la marxa del projecte al bloc que Verkami ha posat a la nostra disposició. A més, disposem de perfils a Twitter @ fundrogertorne o #mojate40dias #mullat40dies **, a Facebook **facebook.com / FundacionRogerTorne o al nostre web www.fundrogertorne.org.

Preguntes freqüents

Encara no n'hi ha cap publicada

Tens algun altre dubte o pregunta?

Pregunta a l'autor/a

1 comentari

Si ja ets mecenes, Inicia sessió per comentar.

  • コーチ アウトレット バッグ

    コーチ アウトレット バッグ

    más de 10 años

    天は彼が左3に沿った方向を指し、これを見て、彼はすぐになって別の通りを歩いた。}{家に戻って急いで、その後の研究に身をシャットダウンし、気にしない公務員に語った。ただワトソンは軍が石龍呉丁場を密封し勝ちと言う人々に耳を傾け、彼は何かを感じました。|すると、途中で戻って人々のいくつかの波を横断服装、会話ビュー、明らかに病気のある人から、位置石龙武分野について尋ねた。もちろん、彼と石龍の友情は、自然にすべての手段は、彼らに間違ったルートを与える。|しかし、おそらく長いこのトリックを混同しないで、そこに石龍呉のゲームは、彼らは最終的に正しい道を見つけるでしょう。これを意図して、彼は、すぐに手書きの手紙を決定しました。そして、スチュワードは、石龍呉のゲームへの旅行に彼を呼ばれ、繰り返し力場がすぐに持ち帰った手紙を得ることができなかった場合は、彼に尋ねた。|
    コーチ アウトレット バッグ http://www.oplotnica.si/images/coach-b-4.html

#09 / ¿Quieres colaborar para editar "Me llamo Agua"?

Si quieres colaborar para que podamos editar "Me llamo Agua" en catalán y castellano, recuerda que tu aportación solo se hará efectiva al finalizar el proyecto y si se ha alcanzado la cifra establecida.

Tu solidaridad tiene premio: obtendrás una pequeña obra de arte. #mojate40dias por la salud respiratoria infantil.


Si vols col·laborar per a que puguem editar "Em dic Aigua" en català i castellà, recorda que la teva aportació només es farà efectiva en finalitzar el projecte i en cas que s'assoleixi la suma establerta.

La teva solidaritat té premi: obtindràs una petita obra d'art. #mullat40dies per la salut respiratòria infantil.

#08 / "Me llamo Agua" en Mataró Ràdio

Hoy hemos estado en Mataró Ràdio, en el magazin “Viu la vida, dia a dia” con Maria Lluïsa Aranaz. La Directora General de la Fundació, Soledad Román, ha hablado de nuestro proyecto para editar el libro de cuentos “Me llamo Agua” en catalán y castellano. Además, ha hecho un repaso de nuestros principales programas, entre ellos La Casa del Aire.

Muy pronto tendremos el enlace para compartirlo con vosotros.

No olvides difundir nuestro proyecto por la salud respiratoria infantil. #mojate40dias #crowdfunding


Avui hem estat a Mataró Ràdio, al magazín “Viu la vida, dia a dia”, amb Maria Lluïsa Aranaz. La Directora General de la Fundació, Soledad Román, ha parlat del nostre projecte a Verkami per editar el llibre de contes “Em dic Aigua”, en català i castellà. A més, ha fet un recorregut pels nostres principals programes, entre ells el de La Casa de l’Aire.

Ben aviat tindrem l’enllaç per compartir-lo amb tots vosaltres.

seguir llegint

#07 / Un prólogo mágico para "Me llamo Agua"

Para el prólogo de ‘Me llamo Agua’ hemos tenido la suerte de contar con un poeta y escritor brillante, que capta a la perfección la delicadeza y la magia de las ilustraciones de Mabel Piérola: El mallorquín Gabriel Janer Manila. Aquí puedes saber más sobre él.

¿Nos ayudas a editar esta obra de arte? ¡Mójate por la salud respiratoria infantil!


Pel pròleg d’”Em dic Aigua”, hem tingut la sort de comptar amb un poeta i escriptor brillant, que capta a la perfecció la delicadesa i la màgia de les il•lustracions de Mabel Piérola: el mallorquí Gabriel Janer Manila. Aquí pots saber més sobre ell.

Ens ajudes a editar aquesta obra d’art? Mulla’t per la salut respiratòria infantil!

#06 / ¿Qué es Mapendo?

"Mapendo es símbolo de solidaridad. Esa solidaridad que, como el agua, queremos que se expanda y empape a todos cuantos están en contacto con ella."

Mójate con nosotros por la salud respiratoria infantil, ¡comparte este proyecto con tu comunidad 2.0!


"Mapendo és símbol de solidaritat. Aquella solidaritat que, com l'aigua, volem que s'expandeixi i mulli a tots els que hi estan en contacte"

Mulla't amb nosaltres per la salut respiratòria infantil. Comparteix aquest projecte amb la teva comunitat 2.0!

#05 / Estado del proyecto

Pasados cinco días desde que empezamos este proyecto para editar "Me llamo Agua", es momento de hacer balance. Lo haremos periódicamente.

Hasta ahora, ya hemos conseguido 1824 euros de los 6125 que nos proponíamos.

A todos aquellos que habéis participado ya, os agradecemos vuestra colaboración, e invitamos al resto a mojarse por una buena causa: la salud respiratoria infantil. Recordamos que el dinero que recaudemos con la venta de "Me llamo Agua" se destinará a incrementar el fondo de becas para nuestros programas de La Casa del Aire.

¡Gracias y hasta pronto!


Passats cinc dies des que vam començar aquest projecte per editar "Em dic Aigua", és moment de fer balanç. Ho farem periòdicament.

Fins ara, ja hem aconseguit 1824 euros dels 6125 que ens proposàvem.

A tots aquells que ja heu participat, us agraïm la vostra col·laboració, i convidem la resta a… seguir llegint

#04 / "El dibujo debería ser un espacio soberano en la infancia"

En Inspira entrevistamos a Mabel Piérola, ilustradora y escritora de "Me llamo Agua", el tercer cuento de la Colección Mapendo. ¿Quieres saber más sobre ella?

http://bit.ly/HagWJd

¡Gracias por tu interés!


A Inspira entrevistem Mabel Piérola, il·lustradora i escriptora d' "Em dic Aigua", el tercer conte de la Col·lecció Mapendo. Vols saber més sobre ella?

http://bit.ly/H8FUL2

Gràcies pel teu interès!

#03 / Comparte este proyecto

¿Sabías que la cantidad de agua que necesita una persona para llevar una vida sana e higiénica son 500 metros cúbicos al año?

¿Ya te has mojado por el agua? Recuerda que tú y todos tus amigos os podéis dar un buen chapuzón de solidaridad. ¡Comparte este proyecto!


Sabies que la quantitat d'aigua que una persona necessita per dur una vida sana i higiènica són 500 metres cúbics a l'any?

Ja t'has mullat per l'aigua? Recorda que tu i tots els teus amics us podeu fer una bona remullada de solidaritat. Comparteix aquest projecte!

#02 / "Me llamo Agua"

"Me llamo Agua" es el tercer cuento de la Colección Mapendo, que nos recuerda que todos llevamos dentro un mar, un océano que nos une en lo más esencial a todas las personas, niños y familias, más allá de las dificultades, culturas y razas. Porque todo el mundo sabe que en los mares no hay fronteras.

Haz que este proyecto no tenga fronteras, ¡ayúdanos a difundirlo!


"Em dic Aigua" és el tercer conte de la Col·lecció Mapendo, que ens recorda que tots portem un mar dins, un oceà que ens uneix en allò més essencial a totes les persones, nens i famílies, més enllà de les dificultats, cultures i races. Perquè tothom sap que als mars no hi ha fronteres.

Fes que aquest projecte no tingui fronteres, ¡ajuda'ns a difondre'l!

#01 / Bienvenidos al blog del proyecto "Me llamo Agua"

"Y si algún día eres capaz de volar muy alto,

hasta aquel sitio en el que la tierra se vuelve pequeñita,

verás que ya no existe el tú ni el yo,

que solamente somos una gota azul que tiembla."

Si estáis aquí es porque el agua, la Fundació, los cuentos o la salud infantil os interesan, así que muchas gracias por asomaros a este espacio.

Desde hoy y a lo largo de 40 días utilizaremos este medio para ofrecer información sobre este bien tan preciado que es el agua. En "Me llamo Agua", Mabel Piérola capta con gran belleza su importancia y el valor que tiene en nuestras vidas.

Estamos deseosos de compartir con vosotros este proyecto.

Os recordamos que los beneficios recaudados irán destinados a conceder becas para el programa de La Casa del Aire. Iremos informando del estado de nuestro proyecto. ¡Gracias por vuestra colaboración!


"I si algun dia ets capaç de volar ben amunt,

fins aquell lloc en què la terra es torna petitona,

veuràs que ja no existeix ni el tu ni el jo.

seguir llegint

Fem servir cookies pròpies essencials per poder oferir el nostre servei i de tercers per conèixer l'ús de la pàgina. Política de cookies