❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Sardaxou Cinema (Vol.12) - Nou CD bandes sonores

14 sardanes i un galop creats per a la Contemporània. Versionarem les bandes sonores del cinema de més de 40 pel·lícules de tots els temps.

Contemporània

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
54
Aportaciones
1.988€
De 1.959€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Som la Cobla Contemporània. Hem gravat 37 CD's i ara volem enregistrar i editar el dotzè volum de la col·lecció Sardaxou.

Aquest nou projecte vol enregistrar 14 sardanes i un galop creats per a la Contemporània. Versionarem les bandes sonores del cinema de més de 40 pel·lícules de tots els temps, que formen part de la nostra oïda musical

Els compositors, títol i bandes sonores participants són:

  • Raúl Lacilla i Crespo Evasió al cinema: (2020) Tema original de Elmer Bernstein de la pel·licula La gran evasión. Una de Disney: Temes originals de Alan Menken de la pel·licula Pocahontas, de Leigh Harline de la pel·licula Pinocchio, de Alan Menken de la pel·licula La Bella i la Bestia, de Frank Churchill de la pel·licula Blancaneus, d’Elton John de El Rei Lleó i d’Alan Menken de la pel·licula Aladdín.

  • Robert Agustina i Busquets Una de l’oeste: Temes originals de Elmer Bernstein de la pel·lícula Els set magnífics, d’Ennio Morricone de la pel·lícules El bo, el lleig i el dolent i Fins que li va arribar l’hora.

  • Gerard Pastor i López Un lleó taronja: Tema original d’Elton John i Hans Zimmer de la pel·lícula El Rei Lleó.

  • Olivier Marquès i Nebot Rocky Sardan’music: Temes originals de Bill Conti, Ayn Robbins, Carol Connors i Vicent Dicola de la pel·lícula Rocky i Jim Peterik i Franki Sullivan de la pel·lícula Rocky III.

  • Jan Fité i Piguillem Sardana Paradís: Tema original de Ennio Morricone i Andrea Morricone de la pel·lícula Cinema Paradís.

  • Daniel Gasulla i Porta Pirates en bicicleta: Temes originals de Hans Zimmer de la pel·lícula Pirates del carib i de John Williams de la pel·lícula E.T..

  • Àngel Pujol i Maqueda El darrer Bill: Temes originals de The RZA de la pel·lícula Kill Bill, de Trevor Jones i Randy Edelman de la pel·lícula L’últim dels Mohicans i Hans Zimmer de Pearl Harbor .

  • Jordi Paulí i Safont Mix de films: Temes originals de Saul Chaplin i Gene de Paul de la pel·lícula Set núvies per a set germans, Els carrers seran sempre nostres, de John Williams de la pel·lícula Star Wars, de Richard Rodgers de la pel·lícula Somriures i llagrimes i de Arthur Freed, Nacio Herb Brown i Lennie Hayton de la pel·lícula Cantant sota la pluja.

  • Michel Tignères Forrest Gump:Tema original de Alan Silvestri de la pel·lícula Forrest Gump.

  • Maria Mercè Navarro i Galindo Sarda-Cinema:Temes originals de Alan Menken de la pel·lícula La sirena, de Marc Shaiman de la pel·lícula La familia Adams i de Roy Orbison de la pel·licula Pretty woman.

  • Carles Santiago i Roig De “El golpe” a La La Land: Temes originals de Scott Joplin de la pel·lícula El golpe, de Nicolás Piovani de la pel·lícula La vida és bella, de Evangelos Odysseus Papathanassion de la pel·lícula 1492, la conquesta del paradís i de Justin Hurwitz de la pel·lícula La La Land.

  • Joan Làzaro i Costa Foc i ombres: Temes originals de Evangelos Odysseus Papathanassion de la pel·lícula Carros de foc i de Alex North de la pel·lícula Ghost.

  • Lluc Vizentini i Finet Un conill perdut a la neu: Temes originals de Tor Hermansen i Mikkel Eriksen de la pel·lícula Zootopia i Robert Lopez de la pel·lícula Frozen.

  • Jeroni Velasco i Corzo Dibuixos i trons: Temes originals de Terry Gilkyson de la pel·lícula El llibre de la selva, de Alan Menken de la pel·lícula La bella i la bèstia, de Haim Saban & Shuki Levy de la pel·lícula Inspector Gadget i Ramin Djawadi de la sèrie Joc de trons.

El format interpretatiu és de dos curts i dos llargs. Els instruments que interpretaran tot el disc són els genuïns de la cobla de sardana. Flabiol, 2 tibles, 2 tenores, 2 trompetes, trombó, 2 fiscorns i contrabaix. L'enregistrament es va desenvolupar a Badia del Vallès.

Vosaltres ho fareu possible.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions dels mecenes ens ajudaran a pagar el tècnic de so i l'edició dels CD's. La resta de despeses (músics, sala de gravació, material i d'altres) aniran a càrrec de la Cobla Contemporània.

Sobre les recompenses

Hi ha 5 tipus diferents de recompenses, des de la més senzilla (12€ per obtenir el nou CD) fins a la més completa (200€).

Calendari previst

Edició del CD's a finals de desembre de 2020.

Entrega de les recompenses a finals de febrer, excepte el sopar que el celebrarem quan les condicions sanitàries ho permetin.

+ Info

Facebook: facebook.com/coblacontemporania
Instagram: @coblacontemporania
Twitter: @contemporania
YouTube: Cobla Contemporània
[email protected]
WhatsApp 619 677 500

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

9 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Dolors Busquet

    Dolors Busquet

    más de 3 años

    felicitats per aconseguir-ho!

  • Contemporània

    Contemporània
    Autor/a

    más de 3 años

    Moltes gràcies per l'ajut. Queden 5 dies!!!!!

  • Jean-Daniel Kehr

    Jean-Daniel Kehr

    más de 3 años

    visca

  • Jordi Codina

    Jordi Codina

    más de 3 años

    Sou els millors

  • Contemporània

    Contemporània
    Autor/a

    más de 3 años

    Ara ens podeu endur a casa per Nadal.

  • peregim4

    peregim4

    más de 3 años

    Amb música serem més lliures !

  • Contemporània

    Contemporània
    Autor/a

    más de 3 años

    Una bona abraçada Mecenes Genials !!!!!!!

  • Anna Maria Castro Estruch

    Anna Maria Castro Estruch

    más de 3 años

    Sou collonuts !!!!

  • Gabriel Robles

    Gabriel Robles

    más de 3 años

    Endavant Contemporània!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies