❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

IO, el primer disc d'Iglú.

Volem compartir amb vosaltres les cançons més atrevides i festives que hem fet fins ara. Necessitem la vostra ajuda perquè surtin a la llum!

Iglú

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
144
Aportaciones
3.440€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

T'ha agradat el vídeo de la campanya? Doncs, si vols escoltar més cançons com Supernova, llegeix atentament aquest Verkami.

Com molts de vosaltres ja sabeu, produïm i editem la nostra pròpia música a casa. L'any 2019 vam llençar el nostre primer EP "Per sobre els núvols", i després de la bona rebuda de singles com "Lluny d'Aquí" i "Dunes", volem presentar-vos "IO", el nostre primer gran projecte.

"IO" és un recull de 10 cançons que hem fet durant l'any i també durant el famós confinament. És una obra que vol mostrar el grup en el seu màxim esplendor, amb cançons variades, però que no deixen mai l'essència del nostre so.

Ara que ja tenim les cançons, ja sabem on les gravarem i com les volem treure, només us necessitem a vosaltres per poder fer realitat aquest projecte. La situació actual ens fa creure a estones que dedicar-se a la música és una iniciativa utòpica. Nosaltres seguirem insistint, més encara si tenim la vostra empenta.

Molts de vosaltres ja ens coneixeu, però no tants sabreu com va començar aquest viatge. Iglú va néixer en un bar del Passeig de Sant Joan, prop del conegut Dalin. Les nostres inquietuds musicals van derivar en una fusió de pop, indie i música de cantautor, que vam voler començar a perfilar ja farà uns 3 anys. Després d'un temps de recerca musical i artística, creiem que en aquest present treball hem trobat un estil que ens comença a definir, un tipus de so que ens il·lusiona i expressa millor qui som nosaltres.

Però... qui és Iglú? Qui en forma part? Esteu de sort, ja que és ben fàcil: en Marc, en Marc, en Marc i en Nil. Sembla una d'aquelles bromes dolentes però no ho és, ho prometem. A continuació us hem deixat alguns trets personals perquè ens conegueu una mica millor.

  • Marc Gelabert: Cantant, guitarrista. És el més esquimal dels quatre. Per ell tot és 'chill' encara que després tots sabem que acabarà atabalat.

  • Nil Salvat: Baixista. L'última incorporació a l'iglú. Té obsessió pels bombos a negres i no li agrada la música fàcil (excepte l'última de Stay Homas).

  • Marc Hampshire: Guitarrista. Sempre explica la llegenda que Fender el va contactar per fer un patrocini. Es passa el dia buscant coses que perd.

  • Marc de Pedro: Bateria. Li encanta dur la contrària, queixar-se i fer bromes molt llargues. Sort que, com a mínim, porta bé el tempo.

Les cançons seran gravades a l’Atlàntida, l’estudi que porta en Mario Patiño. Allà s’han produït discos de la Pegatina, Ginestà i Tribade, entre d’altres. Donat que una gran part de la música ja ha sigut enregistrada a casa, ell serà l’encarregat de fer que la nau enlairi. Allà gravarem les bateries, els baixos i les veus que sentireu al disc. A part, també serà on les produccions es mesclaran i es masteritzaran.

És gràcies al Mario i a vosaltres que aquesta nau podrà enlairar-se. Les vostres aportacions són l'element clau perquè tot aquest projecte es pugui dur a terme.

Durant els últims dos mesos hem estat pensant com recompensar la vostra ajuda per fer possible aquest projecte. Hem ideat tota una sèrie d'articles que entregarem a cada mecenes un cop aquest projecte de micromecenatge hagi finalitzat (sempre que assolim l'objectiu!). A la vostra dreta trobareu per ordre totes les aportacions disponibles i aquí sota us mostrem un primer avanç de com seran. Aquestes recompenses només podran ser distribuïdes arreu de Catalunya.

A més, la nostra intenció és ser 100% transparents amb la destinació de les aportacions que vosaltres fareu. En el gràfic de sota podeu veure com estaran els fons de l'objectiu establert.

Aclarir que Verkami s
Aclarir que Verkami s'emporta el 5.7% de l'import recaptat

Si vols contribuir al projecte, pots gaudir d'aquest meravellós ventall de recompenses:

  • EP "Per sobre els Núvols": un EP en format físic que recull 4 cançons (Ocells (Versió 0), Lluny d'Aquí, Nou Demà i Estels) i una cançó inèdita per a la majoria de fans!

  • Disc "IO": el nou disc d'Iglú! Carregat amb 10 noves cançons cuinades a foc lent, la nova sonoritat d'Iglú porta ritmes variats per a tothom.

  • Vesteix Iglú: diversos dissenys, recuperant l'antiga essència Iglú gràcies a l'Aina o la nova sonoritat de Supernova amb samarretes, o bé viatja a Júpiter amb les noves dessuadores!

  • Tarda a l'estudi: si vols escoltar el disc en primícia uns dies abans que surti a la llum, et convidem a l'estudi a veure el resultat final!

  • Concerts d'Iglú: tant si ets un particular o una entitat, pots ajudar-nos a presentar la nostra música allà on ens dugui la nau! Apunta't a aquesta recompensa i vindrem a visitar-vos.

Totes les persones que hagin aportat a aquest Verkami, apareixeran als agraïments del disc.

Perquè tingueu una visió més clara del progrés del projecte, us mostrem el calendari que hem ideat tant per la sortida del disc i els senzills que el precedeixen, com per l'entrega de les recompenses a totes aquelles persones que participeu d'aquest projecte. Algunes dates podrien variar amb el pas dels mesos però, si es donés el cas, avisarem per les xarxes socials.

Si ens vols conèixer una mica més i vols estar al dia amb les novetats i el progrés de l'àlbum, ens pots trobar a [email protected] o a les xarxes socials:

Moltes gràcies per haver aportat i compartit aquest Verkami!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

24 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • LaiaHerrera

    LaiaHerrera

    3 años

    Ho esteu petaaaant! Dale!

  • mpricart

    mpricart

    3 años

    som-hi iglússs ❤️

  • Steve

    Steve

    3 años

    You have reached your goal! CONGRATULATIONS. Iglù works at every level, financially, socially, musically! Upwards and onwards guys!

  • xdepedro

    xdepedro

    más de 3 años

    Que tingueu molta sort!

  • Eva

    Eva

    más de 3 años

    Molts aniiiiims xiquiiis

  • Nuria

    Nuria

    más de 3 años

    Anims nois!! 💪🚀

  • Pablo

    Pablo

    más de 3 años

    ¡Lo conseguiréis!

  • Tessa Viñamata Urruela

    Tessa Viñamata Urruela

    más de 3 años

    Ojalá sea el principio de muchos éxitos

  • Olabaa

    Olabaa

    más de 3 años

    Força Iglú!!!!

  • Cristina Hernández Solsona

    Cristina Hernández Solsona

    más de 3 años

    Molta sort!!!

Volver a todas las actualizaciones

#02 / NO VULL PERDRE EL TEMPS (3r senzill)!

Boooona tarda estimats mecenes!

Avui, seguint el calendari que us anunciàvem originalment, us portem una notícia: divendres que ve sortirà el tercer senzill d'IO!

"No vull perdre el temps" és una cançó amb força llum, i un sentiment que va creixent: el tema comença de manera molt íntima per acabar amb una eufòria descontrolada i una explosió de veus final.

Si parlem de sonoritat, aquest cop hem deixat una mica de banda l'electrònica i ens hem centrat en instruments més acústics o tradicionals. Això porta, juntament amb la lletra, una sensació d'alegria melancòlica amb la qual molts de nosaltres ens sentim representats de vegades.

La lletra, a més, parla d'aquells moments únics on l'únic que hem de fer és gaudir del present i esprémer al màxim cada segon. Ens acostem força, a parer nostre, a sensacions que ens poden portar Oques Grasses o Love of Lesbian, per posar uns quants noms.

De moment, podeu fer el pre-save al link següent:
NO VULL PERDRE EL TEMPS

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#06 / RECTA FINAL: arribem a IO!

Bona tarda, mecenes!!

Aquest cap de setmana hem estat tancats acabant d'ultimar els preparatius per la sortida d'IO. A més, també ens han servit per gravar els videolyrics que acompanyaran les cançons que sortiran el proper divendres.

A més, si no heu tingut l'oportunitat d'agafar un dels CDs físics d'IO durant el Verkami, hem preparat un sorteig per repartir-ne fins a tres! Entreu al següent link: com més coses feu més punts obtindreu pel sorteig!

SORTEIG 3 CDs IO: https://socialman.net/c/ZRcPA/

Perquè tothom pugui gaudir de les seves recompenses i lluir el merxandatge, a partir de la setmana que ve començarem el repartiment de samarretes, dessuadores i CDs a tothom!

Ens veiem dijous a la nit a l'estrena del disc al nostre Instagram!

Iglú

#05 / ÚLTIM SENZILL - Trossos de Vida !

Bona tarda, mecenes!

Tornem a reactivar aquest canal per portar un parell de notícies noves! Anem per pams:

  • La setmana que ve surt a la llum l'últim senzill abans de la sortida del disc. Divendres 26/3 sortirà a la llum "Trossos de Vida", una cançó on hem tingut el plaer de col·laborar amb en Gerard Aledo. De moment podeu fer el pre-save en l'enllaç al final del missatge, però us avancem que és una cançó força diferent a la resta del disc (no per això pitjor o menys important). Esperem que us agradi!

  • Us avancem també que la data definitiva de sortida del disc IO és el divendres 9 d'abril! Hem hagut de posposar-la vàries vegades i per fi el tindrem aquí. Us deixem també l'exclusiva de veure el disseny gràfic del disc, gràcies a l'ajuda de l'Aina Orduña!

PRE-SAVE "Trossos de Vida": https://backl.ink/145081964

Us recomanem que estigueu atentxs a les xarxes socials d'Iglú! Tenim sorpreses preparades per la sortida del disc i no voldríem que us en perdéssiu cap!

Iglú

#04 / FORMULARIS i TORNEM ALS ESCENARIS!

Bona nit mecenes!!

Avui us portem força novetats! El passat dilluns vau rebre el formulari per començar a tramitar les recompenses. Un cop tinguem totes les talles de samarretes i dessuadores farem la comanda, així que no trigueu massa a respondre els formularis! Verkami us envia un recordatori automàtic cada 3 dies per cada formulari sense resposta, però la data límit per accedir al formulari és el dilluns 22/2. Ja sabeu, no badeu i no perdeu el temps!

Apunt important! Si heu demanat més d'una recompensa i no us ubiqueu amb tants correus, entreu al web de Verkami i identifiqueu-vos. Si cliqueu el vostre usuari, el desplegable inclourà l'opció "Aportacions". Allà tindreu una llista de totes les recompenses que heu demanat (a tots els projectes), i podreu veure quins formularis us queden per contestar! Us demanem que els respongueu l'abans possible, ja que ens agradaria fer la comanda durant aquesta setmana :)

També ens encanta informar-vos que aquest dissabte 20/2leer más

#03 / ACTUALITZACIÓ – FEBRER 2021

Bona tarda, mecenes!

Primer de tot, en aquesta actualització ens agradaria donar-vos les gràcies per la gran estrena del tercer senzill! "No Vull Perdre El Temps" s’apropa a les 5.000 reproduccions dos setmanes després de publicar-lo, i tot gràcies a vosaltres 😊

De retruc, potser haureu sentit als mitjans que Spotify ha creat la primera llista editorial de música en català, “IndieCat”. Si voleu donar suport als i les artistes del panorama català de la música independent, podeu reproduir-la i estar atents a les novetats que es van actualitzant!

Finalment, ens fa molta il·lusió dir-vos que el merxandatge està en marxa i en breus us enviarem el primer formulari per començar a tenir totes les samarretes i dessuadores. A continuació podeu veure els detalls tècnics de les samarretes i dessuadores per escollir la talla que preferiu!

Samarretes Iglú i Supernova (100% cotó)

Tallatge:

Dessuadora Júpiter: (50% cotó 50% poliester)

Tallatge:

Això és tot de moment, moltes gràcies!

#02 / NO VULL PERDRE EL TEMPS (3r senzill)!

Boooona tarda estimats mecenes!

Avui, seguint el calendari que us anunciàvem originalment, us portem una notícia: divendres que ve sortirà el tercer senzill d'IO!

"No vull perdre el temps" és una cançó amb força llum, i un sentiment que va creixent: el tema comença de manera molt íntima per acabar amb una eufòria descontrolada i una explosió de veus final.

Si parlem de sonoritat, aquest cop hem deixat una mica de banda l'electrònica i ens hem centrat en instruments més acústics o tradicionals. Això porta, juntament amb la lletra, una sensació d'alegria melancòlica amb la qual molts de nosaltres ens sentim representats de vegades.

La lletra, a més, parla d'aquells moments únics on l'únic que hem de fer és gaudir del present i esprémer al màxim cada segon. Ens acostem força, a parer nostre, a sensacions que ens poden portar Oques Grasses o Love of Lesbian, per posar uns quants noms.

De moment, podeu fer el pre-save al link següent:
NO VULL PERDRE EL TEMPS

#01 / Ho hem aconseguit!

Gràcies de tot cor a totes les persones que heu aportat o compartit aquest Verkami. Ens fa moltíssima il·lusió comunicar-vos que hem assolit l'objectiu molt abans del previst. Això vol dir que... l'àlbum serà una realitat!

Malauradament, haurà d'esperar una miqueta més. Inicialment, IO estava previst pel dia 19 de febrer, i s'haurà d'endarrerir una mica més d'un mes, pels finals del mes de març/principis d'abril. Les recompenses també es veuran afectades ja que arribaran juntament amb la sortida de l'àlbum. Però no us preocupeu que no us quedareu sense música nostra! Un nou single s'afegirà al març per fer-vos l'espera més amena. Ho podeu veure actualitzat al calendari de la nostra pàgina del Verkami.

Estem molt agraïts pel vostre suport i seguirem informant per les xarxes socials de qualsevol novetat.

Iglú.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies