❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Maleïts feixistes

Ja està ací l'última novel·la de José Antonio Quesada Coves.

José Antonio

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
127
Aportaciones
2.292€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

ANEM A PEL SEGON OBJECTIU!

Benvolguts/des mecenes,

Ahir vam aconseguir el primer objectiu, sobrepassar els 2.000€. Moltíssimes gràcies! Ja tenim l'edició finançada.

Per a celebrar-ho, demà diumenge 15 de novembre (20:30h) faré un sorteig en el meu Instagram i Facebook, on sortejaré entre els i les mecenes dues visites guiades pels principals espais de la novel·la i vos faré de Ciceró.

Encara queden 6 dies per acabar la campanya i hem marcat un segon objectiu de 2.500€. Si ho aconseguim, farem un sorteig de:

  • 5 visites guiades.

  • 5 quaderns de notes amb la portada del llibre.

  • 1 exemplar exclusiu en tapa dura.

Esperem que aquests regals extres vos animen a convéncer a més persones perquè participen en el projecte.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

José Antonio Quesada Coves.

SOBRE EL PROJECTE

Maleïts feixistes és la tercera novel·la de José Antonio Quesada Coves. Amb la seua primera obra en valencià, l'autor d'Elx ens presenta una trama que no deixarà indiferent a ningú.

Arran de la pandèmia, la cultura, en general, i el món de l'edició literària, en particular, estan passant una difícil situació. Per això, aquest crowdfunding pretén donar suport a la literatura en valencià i oferir a lectores i lectors la possibilitat de reservar el llibre de forma anticipada.

Il·lustració de portada feta per Carolina Santello. La portada definitiva podrà variar.
Il·lustració de portada feta per Carolina Santello. La portada definitiva podrà variar.

SINOPSI

Elx, a principis del segle XXI. La iaia Maria ja no és aquella dona autosuficient i comunista que va patir una guerra i va sobreviure a una dictadura. Malgrat tot, la vella llauradora encara viu a soles i feliç a la seua casa de camp. Però una mala caiguda fa que el seu món canvie, ara té la mort més a prop del que ella sempre havia pensat. Amb l'amor de la filla, Assumpció, i de la neta, Marga, la iaia procura tornar a la vida de sempre. És aleshores quan una malaltia inesperada, la crisi econòmica del 2008 i les difícils relacions familiars, provoquen que el caràcter lluitador de Maria intente imposar-se més que mai en la batalla per la vida.

Maleïts feixistes és un relat de lluita, supervivència i justícia social que mostra alguns dels problemes més rellevants de la nostra societat. Una novel·la d'actualitat que no deixarà indiferent a ningú.

SOBRE L'AUTOR

Fotografia de Torres & Torres.
Fotografia de Torres & Torres.

José Antonio Quesada Coves (Elx, 1980) és Llicenciat en Història i professor de secundària. Ha estudiat a la Escuela de Escritores de Madrid, a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès i és membre de la Asociación Literaria y Cultural Escritores en su Tinta.

Uneix dues de les seues passions impartint tallers d'escriptura creativa entre la joventut.

Té dues novel·les publicades: El tren de los sueños rotos (Unoeditorial, 2014) i El último rey de África (Letrame, 2017). Maleïts feixistes és la seua primera obra en valencià.

CARACTERÍSTIQUES DEL LLIBRE

Llibre de 15 x 21 cm de mida, cobertes a color amb solapes i interiors en blanc i negre.

Il·lustració de la portada: Carolina Santello.

Edició del text i de la portada definitiva: Letrame Grupo Editorial.

Il·lustració de portada a càrrec de Carolina Santello. La portada definitiva podrà variar.
Il·lustració de portada a càrrec de Carolina Santello. La portada definitiva podrà variar.

SOBRE LES RECOMPENSES

Podeu veure les recompenses en la columna de la dreta o de dalt (versió mòbil). L’autor signarà un exemplar de l’obra amb una dedicatòria personalitzada a cada mecenes del projecte.

Les recompenses van des dels 5 € fins als 50 €.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

  • Correcció ortotipogràfica i d'estil de la novel·la.

  • Il·lustració de la portada.

  • Impressió i enviament de les làmines.

  • Edició i impresió del llibre.

  • Gastos d'enviament.

  • Taxes.

  • Gastos Verkami.

CALENDARI PREVIST

Tenim previst començar a fer els enviaments dels exemplars a partir de principi de desembre. L'objectiu és que tothom tinga el seu llibre a les mans abans de Nadal.

A més, sempre que la situació sanitària ho permeta, les persones que vulguen arreplegar el seu llibre físicament a Elx o a alguna de les presentacions que es realitzaran, ho podran fer. L'autor es posarà en contacte amb els i les mecenes per a elegir l'opció més interessant per a vosaltres.

Fotografia de Torres & Torres.
Fotografia de Torres & Torres.

+ Info

José Antonio Quesada Coves en Instagram
José Antonio Quesada Coves en Facebook
José Antonio Quesada Coves en Twitter

Preguntas frecuentes

  • Quan rebré el llibre a la meua casa?

    Recordeu que quan acabe el projecte (35 dies), vos enviarem els exemplars signats als vostres domicilis. Si tot funciona bé, a finals de novembre o principis de desembre tindreu els llibres a casa. Moltes gràcies per les vostres aportacions.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

19 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • José Antonio

    José Antonio
    Autor/a

    más de 3 años

    Hola, David. Sí, ja queda poquet. La novel·la té 319 pàgines. Moltes gràcies per la teua aportació.

  • davidelx99

    davidelx99

    más de 3 años

    ¡Ja que da poc! En decembre se podrá llegir per primera vegada :) molts ánims! Cuántes págines té el llibre?

  • José Antonio

    José Antonio
    Autor/a

    más de 3 años

    Moltes gràcies, Andreu Valor. L'altre dia vaig gaudir de valent en el teu concert. És moment de donar suport a la cultura i de, com dius a la teua cançó, declarar la pau. Temps de somriures, pau i, prompte, abraçades i besets.

  • Andreu Valor

    Andreu Valor

    más de 3 años

    Molta sort! Creu!

  • José Antonio

    José Antonio
    Autor/a

    más de 3 años

    Gràcies, gràcies i gràcies!

    Ahir vam arribar a l'objectiu marcat dels 2.000 €, una setmana abans que es compliren els 35 dies del crowdfunding. Estic molt agraït per la confiança que heu depositat en mi, espere no defraudar-vos i que pugueu gaudir de la novel·la.

    El pròxim 20 de novembre vos cobraran en la targeta que posàreu la quantitat que heu aportat al projecte. A més a més, al llarg de la setmana que ve, ens posarem en contacte amb vosaltres perquè ens faciliteu la vostra adreça on vos enviarem les vostres recompenses. Les persones que heu adquirit el llibre en format electrònic, vos el farem arribar per correu electrònic.

    I com vos vaig dir, tinc una sorpresa per a celebrar aquest moment. Demà diumenge 15 de novembre a les 20:30 h en el meu Instagram i Facebook (José Antonio Quesada Coves) sortejaré dues visites guiades pels principals espais de la novel·la on jo vos faré de Ciceró i vos explicaré molts detalls que no apareixen en el llibre. Em posaré en contacte amb les persones afortunades i, després de llegir-vos l'obra, marcarem una data que vos vinga bé per a fer la visita guiada. Serà una visita guiada en grup fins al màxim que diga la legislació en el moment de fer-la.

    Per últim, hui marcarem un segon objectiu que també tindrà sorpresa recompensa. Al llarg d'aquesta vesprada vos deixaré una nova entrada on ho explicaré tot. Així que si sabeu de gent que estiga interessada a reservar la novel·la de forma anticipada, animeu-la. Encara tenen fins al 20 de novembre.

    MIL GRÀCIES!

  • José Antonio

    José Antonio
    Autor/a

    más de 3 años

    Moltes gràcies per les teues paraules, Santi. Eres una de les poquetes persones que de moment, tot i que era l'esborrany, ha llegit el llibre. Les teues paraules m'afalaguen molt, més venint d'un altre escriptor tan crític com tu. Una abraçada.

  • Santi Gomà Rodríguez

    Santi Gomà Rodríguez

    más de 3 años

    Una obra que et fa viure dins la iaieta. És extraordinari com treballa les emocions, la vida de la protagonista, els seus records, les seves mancances, la seva lluita diària... Tot en un context de crisi econòmica, tant de país com de la seva família, agreujat pels problemes de l'habitatge. Fàcil lectura, però gens superflu, ben al contrari, d'una gran intensitat.

  • José Antonio

    José Antonio
    Autor/a

    más de 3 años

    Moltes gràcies, María José.

  • María José Riquelme

    María José Riquelme

    más de 3 años

    Mucha suerte con tu proyecto!!

  • José Antonio

    José Antonio
    Autor/a

    más de 3 años

    Moltes gràcies, Josep Enric Escribano per l'aportació i els ànims. Sempre endavant! 💪💪💪

#01 / MOLTES GRÀCIES!

Moltes gràcies a les i els mecenes que han fet que aquest projecte literari es convertisca en una realitat. Hui ha acabat la campanya de mecenatge i hem aconseguit arribar als quasi 2.300 € de recaptació. Tot un èxit!

Recordeu que hui Verkami vos cobrarà en la vostra targeta l'aportació que féreu. I si tot va bé, la primera setmana de desembre la novel·la "Maleïts feixistes" estarà publicada i començarem amb els enviaments. En els pròxims dies vos arribarà al correu un qüestionari perquè indiqueu la vostra adreça on enviar els exemplars.

Reitere de nou el meu agraïment. Milions de gràcies!

José Antonio Quesada Coves.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies