❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Stay At The Parrot" The Goliards Collective a l'estudi

Després de dos anys repartint tokotó allà on ens ho han demanat, a The Goliards Collective ens proposem gravar el nostre primer EP.

The Goliards Collecive

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
82
Aportaciones
4.390€
De 2.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

The Goliards Collective et necessita!


El projecte es basa en un disc en format d'EP dels millors arranjaments de la nostra formació. Aquest disc comptarà amb la col·laboració de músics coneguts i artistes emergents del panorama local i autogestionat.

Una entrega que constarà de cinc temes gravats en directe a Gate24 Estudi de la mà de Roger Gascón. També comptarà amb la col·laboració de Magalí Datzira a la veu i de Llorens Corbella al disseny de la portada.

Durant l’Estiu del 2021 tinrà lloc el concert de gratificació a tota la gent que ha fet realitat aquesta campanya de micromecenatge. Tindrà lloc a Sant Andreu del Palomar i en una data encara a concretar.

Sobre les Recompenses

Les recompenses seràn material exclusiu de The Goliards Collective, només disponible per les mecenes d'aquest verkami i fins a esgotar existències.

  • Samarretes

  • Adhesius

  • Edicions físiques i exclusives del EP

  • Experiències Goliardes a domicili

Totes les recompenses s’entregaràn el dia del concert de presentació. En el cas que no s’hi pugui assistir, ens posarem en contacte amb vosaltres per fer-vos-ho arribar

Qui som?

The Goliards Collective és un projecte musical que parteix de vuit amics que hem compartit gran part de la nostra formació musical a les aules del Taller de Músics de Barcelona, del Raval a Sant Andreu. Actualment tots els components del grup formen part de l’Escola Superior d’Estudis Musicals del Taller de Músics.

Apostem per fer passar pel sedàs de les músiques jamaicanes els temes més insignes del jazz i l’època daurada del swing, així com hits que van arribar fins al capdamunt de les llistes radiofòniques de la mà d‘estrelles com Madonna, The Beatles o Alicia Keys; la llum de la diva del soul Amy Winehouse també ha passat pel nostre prisma tropical.

El projecte va donar el primer pas als escenaris l’any 2018 pel festival de Dixieland de Tarragona i des d’aleshores hem estat a la Imaginada de Tarragona, al Blackcelona i al Mercat de Música Viva de Vic, també ens han programat a festivals com el Fot-li Gasto de Vilallonga del Camp o el Festival MUR de Felanitx, Mallorca.

L’objectiu és transportar a l’escenari l’ambient de les postals idíliques del Carib , fent que tothom que s’acosti a veure’ns no pugui resistir l’irremediable desig de posar-se a ballar amb la nostra música i que com a mínim s’ho passi tan bé con ens ho passem nosaltres. Què hagués passat si Harlem fos un barri de Kingston? I si el Carrer 52 fos una transitada avinguda a Trinitat i Tobago? Mai ningú ho podrà saber, però aquesta és la proposta que presenta The Goliards Collective.

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions aniràn integrament a la financiació de la gravació, la producció, l'edició i la distribució de l'EP; aixó com l'elaboració dE merxandatge i material gràfic per fer-ne difusió.

Calendari previst

Tardor-hivern 2020 Gravació i Master

Hivern-Primavera 2021 Producció de l'EP físics i merxandatge.

Primavera 2021 Concert de gratificació i entrega de les recompenses.

Estiu 2021 STAY AT THE PARROT Tour

Tokotó over land and sea

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

11 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • FARRENY SEGUÍ

    FARRENY SEGUÍ

    más de 3 años

    Molta Sort dels Avis Dolors i Eduard.

  • jbbbalsells

    jbbbalsells

    más de 3 años

    Ho peteu!!

  • Josep Segui

    Josep Segui

    más de 3 años

    Molta sort!!!!

  • GerardR

    GerardR

    más de 3 años

    Som-hi!!!

  • FARRENY SEGUÍ

    FARRENY SEGUÍ

    más de 3 años

    Molta sort !!

  • Carla Costa

    Carla Costa

    más de 3 años

    Endavant!

  • Marta Balsells

    Marta Balsells

    más de 3 años

    A tope nois! Sou uns cracks! Amb ganes d'escoltar el vostre EP i venir al proper concert!

  • GuillemG

    GuillemG

    más de 3 años

    La Paella a Begues! Hehe

  • Lluc Roure

    Lluc Roure

    más de 3 años

    Tot sigui per remenar el tokotó perimetral!

  • bel fernandez

    bel fernandez

    más de 3 años

    Anims que ho conseguireu!!!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies