❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La marca de Caín - Producció Teatral

Aquest any des de Teatrèmol ens llancem amb la producció d'una obra escrita i dirigida per Alex Tejedor. Ens ajudes?

Teatrèmol

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
17
Aportaciones
540€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

"La marca de Caín" ens conta la història de Samu i Guida, dos joves enamorats, que han començat una vida junts vivint a un pis, tenen salut i expectatives de matrimoni i fills.

Però és curiós com tot allò que costa tant d’esforç i anys en construir, se pot esfondrar amb una notícia. I és que de vegades, el viatge cap a la felicitat, té returades que ens deixen una marca.

Per què ens hem decidit a fer un projecte de creació nova?


Tenir dins el nostre equip a Alex Tejedor és un dels nostres grans avantatges, i quan ens va proposar la idea d'escriure un text de ben nou, no vàrem tenir cap dubte de confiar en ell i apostar-hi al cent per cent. I ara que tenim el text a les nostres mans podem confirmar que ha estat tot un encert.

Qui més forma part de l'equip?


També tenim la gran sort de poder comptar amb Marina Font, cantant, ballarina i actriu. Una gran professional amb la qual estam tenint el plaer de poder fer feina i que, sens dubte, està enriquint encara més aquesta aventura.

Per una altra banda els integrants propis de la companyia Guiem Juaneda, Joan Forteza i Laura Andújar estam encantats de també poder donar vida als personatges d'aquesta obra que creiem no deixarà indiferent als espectadors.

Què creiem que té d'especial aquesta producció?


No només tot el que ja hem comentat sinó també el fet que aquest text ve sostingut per una escenografia que dóna encara més vida i sentit a tot el text. El creador d'aquesta meravella d'escenografia és en Jordi Fuster, amb qui tenim la gran sort de poder contar.

A part, quant a la temàtica de l'obra, creiem que és interessant perquè planteja dilemes importants i que ens mostren les diferents cares de cada un dels personatges.

I no podem acabar sense donar les gràcies a Jeroni Obrador, per estar sempre donant suport a la cultura en general, i a T-Shock i Sa Talaia, per permetre'ns realitzar una residència artística per donar una darrera embranzida a l'espectacle i per donar-mos cabuda al meravellós teatre de Santanyí.

Sobre les recompenses


Tenim diverses opcions de recompensa pels nostres mecenes.

Les recompenses per l'aportació de 15€ seran d'una camiseta oficial de la nostra companyia Teatrèmol amb el logotip al pit més una fotografia firmada i dedicada de tot l'equip de "La Marca de Caín".

Les aportacions de 30€ tendran la recompensa anterior més un llibret enquadernat de l'obra que sirà firmat i dedicat per tots els integrants.

Si l'aportació és de 50€ a tot l'anterior li sumam una entrada per un assaig general de l'obra que seria un dia entre el 5 i 9 d'octubre a Santanyí. A part de l'entrada al col·loqui que es farà després de la representació de dia 10 o 11 al Teatre de Santanyí.

Finalment, si la teva aportació és major a 200€, tu o la teva empresa formareu part com a patrocinadors oficials de l'espectacle i sortireu esmentats a tota la publicitat que realitzem.

Qui som


Teatrèmol neix fa 15 anys de la mà d'un grup de joves amb ganes de fer teatre i a poc a poc aquesta companyia ha anat creixent fins al punt de convetir-se en una companyia de teatre professional.

El que va començar com una reunió d'amics fa que avui en dia Joan Forteza, Guiem Juaneda i Laura Andújar, entre d'altres, siguem tres amics dedicats a la seva passió que és el teatre.

Vàrem començar les nostres primeres passes dins el món del teatre infantil a Mallorca amb contacontes propis, obres personalitzades per a nins i tot el què envolta el món dels infants.

Però, a poc a poc, començàrem a endinsar-nos dins el teatre per adutls realitzant peces de creació pròpia com "UALC", guanyadora del premi de s'Illo, l'any 2016, i altres de format breu com són les "Microcites" que actualemnt tenen una gan acollida per al nostre públic.

A dia d'avui estam en constant moviment i a la recerca de nous projectes com és aquest. Però les circumstàncies actuals del COVID-19, ens han dificultat el poder continuar amb la nostra activitat al 100% i és per aquest motiu pel qual us demanam una petita empenta econòmica per així poder realitzar aquest projecte.

A què destinarem les vostres aportacions


La companyia llança aquesta campanya de mecenatge per tal de donar suport a la producció. Els doblers recaptats aniran destinats a l'escenografia, el vestuari i altres despeses que puguin anar sorgint.

Calendari previst


Tenim la sort de ja conèixer les dates d'estrena del nostre espectacle, essent aquestes dia 10 i 11 d'octubre al teatre de Santanyí. Per aquest motiu la nostra campanya de mecenatge durarà fins a dia 8 d'octubre.

Totes les recompenses als mecenes que facin aportacions d'entre 15 i 50 euros seran enviades abans del dia 8 d'octubre així com anem rebent les aportacions. Per una altra banda, els mecenes de més de 50 euros rebran o bé una entrada o col·loqui per dia 10 o 11 d'octubre i l'assaig serà durant la setmana del 5 d'octubre.

+ Info


Si voleu tenir novetats d'aquest projecte o d'altres, podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials :

INSTRAGRAM:

@la_marca_de_cain_
@teatremol

FACEBOOK:

/Teatremol

WEB:

www.teatremol.com

[email protected]

699 95 80 34

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies