❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CLUB VENUS

LA CULTURA ÉS SEGURA! Necessitem una petita empenta! Son temps difícils i el covid-19 ens a fotut a totes, si a tu no tant, ajuda'ns!

David Borotau Bozzo

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
17
Aportaciones
860€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Club Venus és un projecte teatral que neix a partir del descobriment d’una llibreta trobada en un prostíbul abandonat.

Després de fer documentació i recerca, amb els actors i amics, decidim tirar endavant un projecte que vol criticar una situació que desgraciadament està normalitzada.

Els d’aquesta llibreta, són uns textos que parlen d’un amor passat, un amor que li serveix a la nostra protagonista per escapar de la dura realitat que viu, a més, tot el que escriu ho vol enviar al món sencer. Aquest afany de voler explicar com se sentia i que el seu amor arribi al món, és el detonant que ens fa preparar una història.

Així, a partir dels textos, dels poemes i de les històries que ja moltes altres noies han explicat al món, intentem entendre la mentalitat de la protagonista i lliurement, uns possibles personatges, unes probables situacions i conflictes, i un destí que mai sabrem.

*Veiem l’obra com una oportunitat per fer visible la situació d’algunes prostitutes que viuen aquí, la labor social de les organitzacions que les escolten, i reflexionar sobre què fer perquè la situació de moltes dones deixi de ser injusta. *

Qui som

Som la Berta Bähr, el Jan Zawisza, la Blanca Lladó, l'Adrian Macias, el David Borotau i la Maria Nadal. Som un col·lectiu teatral que vol, a través d'aquesta obra, visibilitzar les injustícies, la tracta, el tràfic de persones, el proxenetisme i la violència que viuen moltes prostitutes avui en dia.

L
L'equip Club Venus

Per agraïr-vos la vostra aportació...

Us volem regalar alguna cosa que parli de l'obra i que sigui un petit objecte artístic i únic.

Als que aporteu entre 10 i 30 euros, us enviarem, per correu postal, un detall per agraïr la vostra participació en aquest projecte. Us arribarà un dels poemes de la llibreta de la nostra protagonista en la llengua original, el romanès i una traducció al català.

Als que aporteu entre 40 i 60 euros, us enviarem, per correu postal, un revelatge artesanal d'una de les fotografies analògiques que el fotògraf Jan Zawisza va fer durant la nostra visita al prostíbul abandonat que inspira aquesta obra de teatre. Les fotografies estaràn exposades a la Nau Ivanow els dies de funció.

Als que aporteu a partir de 70 euros, us enviarem, per correu postal, el poema i també la fotografia anteriors.

Als que feu una aportació de 200 euros us enviarem, per correu postal, el poema i dues fotografies.

Club abandonat. Fotografia de Jan Zawisza
Club abandonat. Fotografia de Jan Zawisza

A què destinarem les vostres aportacions

L'import recaptat estarà dedicat a la creació de l'obra. Com diem en el subtítol, el Covid-19 ens ha afectat a tots, i per compensar que les sales estàn al 50% d'ocupació, que el projecte no està subvencionat i que el benefici pel col·lectiu és, exclusivament, el taquillatge, necessitem una empenta per poder tirar endavant aquesta obra sense pèrdues.

Quan rebreu els vostres regals

Després de l'estrena de l'obra els dies 18, 19 i 20 de setembre, començarem a treballar en els regals que us farem arribar a casa durant el mes d'octubre.

Si en voleu saber més...

Si a més a més de participar voleu venir a veure l'obra, podeu comprar les entrades aquí: https://nauivanow.com/esdeveniments/club-venus/

Si en voleu saber més sobre l'equip i l'obra, visiteu el nostre instagram: @clubvenuss

Si voleu veure les fotografies del fotògraf Jan Zawisza, busqueu-lo a instagram: @janzphotography

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Esteban Xam-mar

    Esteban Xam-mar

    más de 3 años

    No dejes de ilusionarte por lo que te apasiona ❤️

  • Avis Manel Merce

    Avis Manel Merce

    más de 3 años

    David, que tingueu molta sort, els avis....

  • Gisela

    Gisela

    más de 3 años

    👍

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies