❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

TOTS TENIM INTEL·LIGÈNCIA MUSICAL

El nou llibre d'ESTEVE MOLERO, en edició impresa. Una sèrie d'articles entenedors i divulgatius sobre la musicalitat humana.

Pianissim Studio

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
45
Aportaciones
1.519€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

De 14 en 14

14 febrer. Esteve Molero i Héctor Valls celebren un concert a Pianíssim Studio, amb el grup Flamenco da Camera de M. A. Cuevas.

14 març. Esteve Molero i Héctor Valls cancel·len un taller sobre Intel·ligència Musical, motivat per la crisi del Coronavirus.

14 abril. Esteve Molero i Héctor Valls diuen: “això va per llarg… Per què no editem un llibre amb el material del taller suspès i altres idees?”

14 maig. Esteve Molero i Héctor Valls llancen un projecte de micromecenatge per fer realitat un llibre que ja té nom: Tots tenim intel·ligència musical.

14 juny. Ens agradaria poder enviar els originals a l’editorial Uno per començar el procés d’edició i impressió del llibre.

14 juliol. Presentació del llibre que tots vosaltres heu fet possible, per poder-lo compartir pel Sant Jordi postposat, el 23 de juliol.

De mica en mica

Amb tot el tema del Coronavirus tots hem quedat atònits. Els artistes hem vist com els nostres concerts i activats s’anaven cancel·lant, un darrere l’altre. Al principi, això en va ocasionar una gran immobilitat. No sabíem què fer… però queixar-nos no era una opció. Aleshores se’ns va ocórrer: hem de continuar endavant. Si la gent no pot venir a Pianissim Studio a fer un curs, els enviarem un curs a casa. I a més l’excusa servirà per compartir l’amor cap a la música amb molta més gent. Ara que tothom fa activitats online, nosaltres farem un llibre. I ho farem a través d’un micromecenatge, perquè sigui un projecte comú, perquè tothom qui vulgui hi pugui aportar el seu granet de sorra.

D’un en un

Hem dissenyat una sèrie de recompenses perquè puguis participar en el nostre projecte de la manera que millor et vagi. Una opció és fer la precompra del llibre, perquè d’aquí a poc es faci realitat. Però hi ha més opcions: ajudar a fer el llibre i rebre una classe, aconseguir un CD, un pack de productes, un taller o fins i tot un concert privat. Els diners de la recaptació els destinarem íntegrament a les tasques de fabricació del llibre. I si superem la xifra? Doncs en millorarem l’edició i n’augmentarem el tiratge. La idea és que de la situació de confinament en surti quelcom creatiu i perdurable, un llibre.

D'ara en endavant

No sabem com serà el món després d’aquesta pandèmia. Així com mirar enrere ens pot provocar desassossec, voler discernir el futur ens generarà ansietat. Per tant, només podem centrar-nos en el present, i l’art ens hi ajuda. El llibre Tots tenim intel·ligència musical va d’això, de l’atenció, el creixement i el descobriment a través de la música. Els humans som éssers musicals, per naturalesa. El llibre s’estructura en una vintena de capítols curts, molt fàcils de llegir i adreçats a tots els públics, en què es posa de manifest que qui vol, pot. Ara és el moment de les petites decisions, que en realitat són les importants. Suma’t al nostre projecte, concentra’t en els sons i els ritmes. No sabem quan podrem tornar a tocar. Mentrestant, descobreix la teva musicalitat innata a través d’aquest llibre.

Si aconseguim tirar endavant el projecte i que el llibre es faci realitat, contactarem amb vosaltres per entregar-vos-el i gestionar les vostres recompenses, ja sigui en l'acte de presentació, durant les classes i activitats que us proposem o per correu postal. * La recompensa Molto allegro no inclou els desplaçaments si el concert privat es fa més enllà del Penedès/Garraf.

Més info sobre nosaltres:
Pàgina web d'Esteve Molero
Pàgina web de Pianissim Studio

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pianissim Studio

    Pianissim Studio
    Autor/a

    casi 4 años

    Gràcies Joan, ja quasi ho tenim això. Gràcies per ajudar a fer-ho realitat!

  • Joan Bosch

    Joan Bosch

    casi 4 años

    Endavant amb el llibre

  • Pianissim Studio

    Pianissim Studio
    Autor/a

    casi 4 años

    Moltes gràcies Miquel per la teva aportació tan generosa! Ens sentim enormement valorats i recompensats en la nostra feina!

  • miquel

    miquel

    casi 4 años

    No m'agrada la paraula mecenes, consti, sinó pagar un mínim digne per bona música, bona feina i excel·lents promotors del projecte..

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies