❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Segona novel·la de Jordi Navarro. Quan la quotidianitat es trenca i la realitat et supera

La novel·la combina elements de realisme amb elements de ciència ficció, tot amanit amb un rerefons de denúncia social. Un relat inquietant.

Jordi Navarro Morera

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
52
Aportaciones
1.315€
De 1.300€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La novel·la l'Entrevista ha estat un treball llarg i apassionant.

Sinopsis

La història, amb compromís social, està construïda sobre un escenari molt concret i local però alhora molt universal. En Pau, el protagonista de la novel·la, és un estudiant brillant però està desesperat perquè no troba feina. Les seves il·lusions estan trencades... fins que rep una trucada i aconsegueix una entrevista de feina. Les seves il·lusions es renoven però admet que l'entrevista el fa posar nerviós. Ell, com sempre, és ben puntual i es presenta a l'entrevista una estona abans de l'hora convinguda. Ben aviat descobrirà coses sorprenents que el faran dubtar de tot. El seu món és a punt de canviar radicalment.

Per poder publicar la novel·la cal assumir unes despeses d'edició, maquetació, correcció... que ascendeixen a uns 2600 euros aproximadament. D'aquesta xifra, l'autor n'ha d'assumir el 50%, o sigui, 1300€.

Aquesta serà la primera vegada que us demano ajuda per poder editar un treball literari. Sense la vostra implicació molt probablement em seria impossible poder publicar el llibre.

El micromecenatge em dóna l'oportunitat de no dependre de crèdits bancaris i per tant ser plenament lliure tant en el procés de creació com en la roda de presentacions.

Si aconseguim que el projecte tiri endavant, llavors farem efectives les recompenses. Us agraeixo per endavant el vostre suport a la cultura lliure. Llançar-me a aquesta aventura no seria possible sense la vostra ajuda. Em doneu un cop de mà?

Recompenses

Les recompenses que hem ideat estan sobretot pensades per fomentar el contacte directe amb l'autor i els i les col·laboradores. Són recompenses senzilles, d'agraïment i proximitat. Els descomptes en els llibres adquirits i els reconeixements i dedicatòries personalitzades són la meva manera d'agrair l'esforç de les vostres col·laboracions.

Incloure el vostre nom al llistat d'agraïments del llibre, regalar-vos punts de llibre, facilitar-vos descomptes, dedicar-vos el llibre i passejar amb vosaltres pels indrets on transcorren les històries del llibre, són maneres senzilles i a la vegada sinceres de mostrar-vos el meu agraïment.

Qui sóc

Em dic Jordi Navarro Morera, alguns de vosaltres potser em coneixeu de la meva anterior etapa pública. Pels qui no em coneixeu, heu de saber que sóc de Girona, llicenciat en geografia però professionalment em dedico a treballar en una escola com a conserge mantenidor.

Passió per l
Passió per l'escriptura

Escriure és la meva passió i des que vaig començar a fer-ho ara fa uns 6 anys no puc aturar el desig que m'empeny a rumiar i abocar pensaments i històries en un full en blanc.

Vaig concebre la història que constitueix la novel·la l'Entrevista un dia sortint del meu lloc de treball. Vaig tenir una conversa amb un amic que buscava feina i tot es va precipitar. Dosis de realisme amb dosis de ficció i imaginació sense límits. Compromís amb la literatura, compromís social i ganes de divertir-se; tot plegat batut en una coctelera i sacsejat fins a la sacietat. El resultat és una història que desitjo compartir amb tots i totes vosaltres.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions que feu a través del Verkami seran invertides en el procés d'edició de la novel·la L'Entrevista, que ascendeixen aproximadament a uns 2.600 €, dels quals l'autor n'assumirà el 50%. L'editorial Tremendes.cat serà la que editarà el llibre i assumirà el 50% del cost.

Calendari previst

Si no hi ha entrebancs de darrera hora, el llibre ha de sortir publicat abans del 23 de juliol, la data en què editors i llibreters de Catalunya preveuen celebrar la Diada de Sant Jordi

Un cop el llibre surti a la llum anirem fent les recompenses. Es faran entre el juliol i octubre de 2020.

Enllaços

Em podeu seguir a:
twiter: @enjordinavarro
facebook: Jordi Navarro Morera
Instagram: Jordi Navarro Morera

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • eldimoni.com [periòdic-e]

    eldimoni.com [periòdic-e]

    casi 4 años

    endavant les atxes, jordi!

  • Maria Garrido

    Maria Garrido

    casi 4 años

    Ganes de llegir-te 😃

  • Jordi Navarro Morera

    Jordi Navarro Morera
    Autor/a

    casi 4 años

    Moltíssimes gràcies. Sou genials, amb vosaltres m'atreveixo a escriure fins i tot una enciclopèdia, ha,ha.

  • Silvia Fernandez

    Silvia Fernandez

    casi 4 años

    Crack!! Amb ganes de llegir.

    Endavant!!

  • Jordi Navarro Morera

    Jordi Navarro Morera
    Autor/a

    casi 4 años

    Moltíssimes gràcies Jordi.

  • Jordi

    Jordi

    casi 4 años

    Jordi, atmiro la teva enprenadoria. Et dessitjo el millor en aquesta novela. Espero que sigui tant bona com l'anterior. Ja tinc ganes de beure el projecte fet realitat i potser en aquesta també hi ha personatges que em i ens i podem sentir reflectits

Volver a todas las actualizaciones

#02 / Molt bon dia

Bon dia a totes i tots. Haig de dir-vos que us estic més que agraït. I dir-vos també que amb la persona que gestiona l'editorial, hem estat treballant a fons. Les revisions estan en marxa i en poc temps ho tindrem tot a punt. També haig de dir-vos que sempre sorgeixen imprevistos i que de vegades, un petit error detectat es pot convertir en una nova revisió íntegre que porta molta feina. Tot i així no defallim.

Estic molt il·lusionat amb aquest projecte i amb el vostre ajut tot fa que sigui més fàcil i agradable. Endavant!

1 comentario

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Ramon Serna

    Ramon Serna

    casi 4 años

    Endavant, Jordi

#03 / Darreres informacions

Benvolgudes i benvolguts,

us comunico que a data del 4 de juliol va finalitzar la campanya del finançament popular de la novel·la l'Entrevista. Un cop més vull agrair-vos la vostra col·laboració i suport.

I a data d'avui 15 de juliol, la plataforma Verkami ha procedit a transferir al meu compte corrent la quantitat de 1195€. La diferència entre els 1195€ transferits i l'objectiu de la campanya de 1300€ correspón a la part que factura verkami en concepte de serveis i despesa. Dit això considero quefins i tot descomptant aquest import l'experiència ha estat un èxit total.

Finalment dir-vos que malgrat que inicialment preveiem publicar la novel·la el 23 de juliol, imprevistos diversos ( revisió, edició, situació Covid 19...) la data s'ajornarà. Tant bon punt disposem d'informació més acurada i exacte farem pública la data de publicació i les properes presentacions.

Seguirem informant.

Atentament.

Jordi navarro i morera

#02 / Molt bon dia

Bon dia a totes i tots. Haig de dir-vos que us estic més que agraït. I dir-vos també que amb la persona que gestiona l'editorial, hem estat treballant a fons. Les revisions estan en marxa i en poc temps ho tindrem tot a punt. També haig de dir-vos que sempre sorgeixen imprevistos i que de vegades, un petit error detectat es pot convertir en una nova revisió íntegre que porta molta feina. Tot i així no defallim.

Estic molt il·lusionat amb aquest projecte i amb el vostre ajut tot fa que sigui més fàcil i agradable. Endavant!

#01 / El projecte comença a ser una realitat palpable

Il·lusionat i feliç. Així em sento en aquests moments després de copsar el suport que està rebent la campanya de verkami de la novel·la.

Si seguim a aquest ritme ben aviat aconseguirem materialitzar el projecte i el llibre serà una realitat.

La cultura lliure té molt de futur, no només perquè és necessària en una societat democràtica, sinó perquè és perfectament viable i pot competir amb d'altres propostes més sistèmiques.

Us agraeixo de tot cor el vostre suport. Seguim en el camí de materialitzar aquest projecte cultural.

Seguim apostant per la cultura i la literatura.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies