❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

5è disc de Montse Castellà: un cor dolç i salvatge que us bombejarà rius de vida. Bateguem junts?

Cançons de llum, llibertat i somriures. Fetes sense pressa, com un esmorzar de diumenge. Les seues històries quotidianes vos emocionaran.

Montse Castellà

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
341
Aportaciones
11.215€
De 9.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Moltes gràcies a tothom, va per vatros!
Moltes gràcies a tothom, va per vatros!

ACONSEGUIT!

Acabar així la campanya de micro-mecenatge ha sigut la millor manera de començar l'estiu. Hau anat assolint i superant objectius i reptes fins a fer possible el Verkami. Fins dimarts 23 de juny a les 18h s'hi podrà seguir participant, ara ja sense cap objectiu a l'horitzó, simplement pel gust de reservar el disc, contribuir en lo projecte i poder seguir beneficiant-vos de les recompenses exclusives que dixaran d'estar disponibles quan la campanya s'acabe.

Gràcies a tots i totes vatros, l'equip que farem lo disc podrem cuidar amb la màxima professionalitat i afecte els detalls de cada etapa: pre-producció, gravació de maquetes, arranjaments, assajos amb los músics, pluja d'idees, disseny de portada i llibret, videoclip...

Ara, tot comença.



(c) Rumoga
(c) Rumoga

Lo nou treball discogràfic tindrà una dotzena de cançons, totes de nova composició, una versió traduïda al català d'un tema de Joan Baez i un duet amb Lluís Llach, d'un tema nou que he compost per a l'ocasió. Estic en ple procés de creació i pre-producció del disc, que vorà la llum la primavera del 2021 i serà el 5è de la meua carrera. Ja el tinc bastant avançat i, de veritat, que està quedant preciós i tinc moltes ganes d'ensenyar-vo'l. Voleu reservar-lo anticipadament, rebre'l abans que ningú o tindre algun premi especial? Només cal que participésseu a la meua campanya de Verkami.

La foto de portada, la de dalt de tot, és en realitat un vídeo. Si hi cliqueu a sobre, se us reproduïrà una explicació breu de tot lo projecte i de com funciona

Què és això del Verkami

Una fòrmula de cooperació i confiança col·lectiva. Verkami és una plataforma de micromecenatge cultural a internet que servix per a aconseguir finançament per a un projecte determinat, en este cas lo meu nou disc. Lo públic, vatros, no aporteu per solidaritat o desinteressadament sinó que busqueu consumir cultura d’una altra forma i poder gaudir del resultat d’allò que esteu ajudant a fer realitat.

Estem parlant d'un sistema basat en donacions que són, en realitat, inversions. Es tracta d'un intercanvi de cultura i d'estima. Ara es veu que n'hi diuen un win-win però aquí al Delta de l'Ebre n'hem dit baratar, de tota la vida! Avui, a més, amb la crisi pel COVID-19, los músics no tenim pràcticament cap ingrès i vos necessito més que mai. Ho fem possible?

Com funciona

A base de petites aportacions econòmiques de molta gent diferent a qui l'interessa aquelll artista o projecte en qüestió. És una manera de fer una pre-reserva del disc abans no surta al mercat. Vatros feu una inversió menuda i vos assegureu un exemplar i diversos regals i recompenses i jo puc fer realitat lo projecte. Una opció assumible per al públic i digna per a mi.

Lo micromecenatge també és sostenible, una forma de no endeutar-mos amb los bancs, que ja sabem que quan los rescatem a ells, després no mos ho tornen. Amb esta fòrmula de cooperació, tu i jo establim un compromís conjunt i directe, amb l'ajuda de Verkami, que mos fa de pont. És com un apadrinament bonic i artístic.

De quant de temps disposem

Tenim 40 dies justos per a aconseguir-ho! Del 14/05 fins al 23/06, la revetlla de Sant Joan, l'inici de l'estiu. Lo Verkami és un tot o res: o s'aconseguix l'objectiu total o no es fa possible el disc. He d'arribar als 9.000 € marcats sinó perdria totes les donacions que s'haguessen pogut acumular fins aleshores (tenint en compte que a vatros ja no se vos haurien arribat a cobrar mai). Esperem que això no passe! Confio en la vostra col·laboració i en esta recepta de confiança col·lectiva i d'aposta per la cultura

Sobre les recompenses

En teniu 6 de diferents, per a fer-ho senzill, cadascuna d'un color, per a recordar-les més fàcilment, i jo mateixa us he fet los dibuixets que les acompanyen. Estan triades pensant en què vos pot agradar i fer feliços i mirant de trobar un equilibri just perquè el preu siga raonable per a tothom.

Hi trobareu l'enviament del disc, digital i físic, lo meu primer llibre, entrades per a concerts, la possibilitat d'assistir un dia a l'estudi mentre fem la gravació i dinar junts i també la contractació d'una actuació al menjador de casa vostra. Durant les setmanes de confinament, molts dies he volgut regalar-vos concerts portant-vos la cultura a casa, què us sembla si ara em convideu vatros? o em reserveu lo disc? Fem un retorn de tot allò que mos podem oferir? Baratem?

Qui som

Després d’haver fet duets amb Joan Baez, Paco Ibáñez i Txarango, entre d'altres, i amb més de vint anys als escenaris, quatre discos a la butxaca i un llibre editat, arribo al 5è disc agraïda per tot allò assolit i pessigant-me per lo que porto viscut. Em sento amb la mateixa il·lusió del primer dia i amb molta més experiència i m'apetix seguir compartint-ho amb tots vatros. La música em creix a dins com un riu ple de desgel i la millor manera de donar les gràcies per tot allò viscut -i el que vindrà- és oferir-ho, que els regals són per viure'ls i els petons són per fer-se'ls.

Passo a presentar-vos l'equip:

Lo gruix dels col·laboradors són de les Terres de l'Ebre i els he triat perquè, abans que res, són bones persones i després perquè són grans professionals. Vull aplicar, així, lo concepte de quilòmetre zero també en la música. En estos temps de crisi global -amb lo Covid-19-, lo moment difícil per al món de la cultura i amb un horitzó incert, cal confiar amb los artistes de proximitat i mirar d'ajudar-mos entre tots: els músics entre natros i vatros als creadors.

A què destinarem les vostres aportacions

En l'apartat tècnic, aniran destinades a finançar les sessions de gravació del disc a Airestudios (Tortosa), a remunerar els músics amb honoraris dignes pel seu treball com a intèrprets i arrangistes col·laboradors i al laboriós procés de mescla i masterització del disc, que és la fase més important i delicada de tot lo treball a l'estudi.

Pel que fa a la vessant més artística, les vostres aportacions aniran destinades a poder fer realitat lo disseny del llibret i la portada i a elaborar tot lo material original, de la mà de l'il·lustrador que crearà els dibuixos: l'artista Ignasi Blanch

Calendari previst

  • Arranjaments i pre-producció: estiu/tardor del 2020

  • Gravació a l'estudi: novembre de 2020

  • Mescla i masterització: Desembre 2020

  • Enviament de recompenses: febrer/març del 2021

  • Concert de presentació del disc: abril/maig 2021

Durant tot lo procés de treball, als mecenes vos anirem informant de les novetats a través de correus electrònics, amb fotografies, vídeos i diverses sorpreses.

+ Info

Pots saber més de mi donant una ullada als següents enllaços:

Twitter @montsecastella / Facebook montse castellà / Instagram @montsecastella / Viquipèdia / Vídeos Canal Youtube / Spotify montse castellà artist / web montsecastella.cat / Fotografies flickr / Articles setmanals al diari El Nacional

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

38 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Nuria Cherto

    Nuria Cherto

    casi 4 años

    Mooolts anims!!! I força!!!

  • Elsa Ibar

    Elsa Ibar

    casi 4 años

    Et desitjo molt sort en el teu nou disc, quina gran descoberta !!!felicitats

  • Josep Casadó

    Josep Casadó

    casi 4 años

    Petonets!!

  • cris

    cris

    casi 4 años

    Animeu-vos, mereix molt la pena

  • Encarna

    Encarna

    casi 4 años

    Que tengas mucho éxito Montse

  • Roser Giné

    Roser Giné

    casi 4 años

    fet

  • Natàlia Sancho Vilàs

    Natàlia Sancho Vilàs

    casi 4 años

    Molta sort guapa!!! Orgullosa de la cultura ebrenca!!!

  • zebelong

    zebelong

    casi 4 años

    endavannnnt!

  • josepvinyoles

    josepvinyoles

    casi 4 años

    Patapam!!!, ja ho tenim!! Ara a pel videoclip. Endavant!

  • Ambardos

    Ambardos

    casi 4 años

    Espero que consigas sacar adelante tu nuevo disco.

#05 / Moltes gràcies a tothom!

Dibuix: Juanjo Fernández Solà
Dibuix: Juanjo Fernández Solà

Fa uns tres mesos, quan lo món s'aturava i guardava silenci davant d'una malaltia desconeguda fins ara, vaig decidir ficar-me a parir melodies i lletres. Lo moment dixava poc lloc per a la pau mental necessària per crear i no sabia què en sortiria però m'hi vaig posar i, ves a saber per què, les muses van voler fer cas de la meua crida i van començar a nàixer cançons. Boniques, diferents, per a somriure, per a emocionar-se, per a passar pàgina, per a mirar enrere, fetes sense pressa, com un esmorzar de diumenge. Feia temps que no brollaven idees noves i va ser llevar el tap i començar a fluir notes i paraules.

Aleshores, vaig voler compartir-ho amb tots vatros i fer allò que aquí al Delta en diem baratar. O sigue, fer un intercanvi: jo vos oferia cançons i vatros, en reservar el futur disc, m'ajudàveu a fer-lo realitat amb les vostres aportacions. La resposta ha estat senzillament aclaparadora i m'encoratja i em responsabilitza a parts igualsleer más

#04 / Repte aconseguit! Anem a pel segon objectiu! A pels 10.500€!

Dibuix: Juanjo Fernández
Dibuix: Juanjo Fernández

Hem assolit los 9.000€ per a fer possible el meu 5è disc!! Estic agraïda, feliç, emocionada i abrumada!! Serà un disc preciós, com tots vatros, les persones que el feu possible.

Aconseguim un segon repte? Anem a pels 10.500€ i fem possible un videoclip? Gràcies al vostre compromís amb la cultura i a la vostra generositat, hem assolit los fons necessaris a la campanya de micro-mecenatge i com que encara queden 10 dies de campanya (tenim temps fins la nit de la revetlla de Sant Joan) us proposo un segon objectiu: intentar arribar als 10.500€ per a fer possible un videoclip del disc.

Per això també he creat una nova recompensa, la rosa: disc + vindre al rodatge del videoclip + fer d'extra, si ho voleu. Podeu seguir aconseguint les altres recompenses però esta és nova i molt atractiva! Som-hi? Ho fem possible? Gràcies!

#03 / Entrevista amb Bea Talegón

Camarades!

Contenta d'anunciar-vos una entrevista que em fa especial il·lusió: me la farà Bea Talegón, gran periodista compromesa i professional que també és músic i que té une especial sensibilitat per la justícia i la veritat. Tindrem una conversa al Live d'instagram, en directe, i podreu seguir-mos i interactuar amb natros. Diria que hi haurà sorpresetes...

  • Quan? Dijous 11 de juny

  • A quina hora? A les 19h

  • On? al Live d'Instagram

I per si voleu recuperar l'entrevista que em van fer al programa 'L'estret de Magallanes', de Canal Terres de l'Ebre, aquí en teniu l'enllaç. És divertida, autèntica, parlem de molts temes i acabo cantant en directe.

Entrevista a Canal te

#02 / Una mica d'ajuda per a triar la recompensa

(c) Marta Escolà
(c) Marta Escolà

Alguns de vatros m'hau plantejat per privat diversos dubtes sobre les recompenses i he pensat a compartir-los públicament aquí blog per si alguna altra persona es planteja lo mateix, que tingue una possible solució o una mica més d'informació:

  • Recompensa roja

Quan serà el concert de presentació?

Encara no vos podem facilitar una data exacta, perquè falta temps i per la situació de canvi actual, amb la crisi del Covid19. Sí que us puc dir que hi haurà més d'un concert de presentació, que serà a la primavera del 2021 (abril-maig) i que per tant podríeu triar entre diverses dates i localitats diferents. Si l'adquiriu i no us anés bé cap data -que també seria mala sort- pactaríem una alternativa a la vostra recompensa.

  • Recompensa lila

Quan rebré el llibre?

leer más

#01 / Un duet amb Lluís Llach

Benvolguts, benvolgudes

Vos desvetlo una de les sorpreses que més il·lusió em fa del nou treball discogràfic: lo duet amb Lluís Llach! La cançó que interpretarem l'he creada recentment per a l'ocasió i serà un plaer compartir-la amb ell, que es va retirar dels escenaris lo 2007 i que des de llavors, dixant de banda alguna aparició musical pel procés d'autodeterminació de Catalunya, no ha tornat a enregistrar material nou.

Vull agrair-li a Lluís la seua amistat i generositat. Li tinc admiració i estima i que haja acceptat cantar junts és un regal per a mi i també ho serà per a vatros. Si us feu mecenes del disc, el rebreu abans que ningú i podreu escoltar este duet en primícia gairebé dos mesos abans que surta a la venda (lo disc està previst que es publique la primavera del 2021 i els mecenes el rebreu durant lo mes de febrer del mateix any).

Gràcies per tot, seguim bategant junts!

Salutacions des de la vora de l'Ebre

Montse Castellà

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies