❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Make Dresden Great Again!

Amb una petita empenta i una dosi d'audàcia superarem el COVID-19 per tornar a programar música en directe i ser la teva sala de referència.

Sala Dresden

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
89
Aportaciones
8.295€
De 16.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

MAKE DRESDEN GREAT AGAIN!


Els efectes del COVID-19 sobre la indústria de l'espectacle son ara per ara terribles i ho son especialment per aquells actors del sector que encara lluiten per amortitzar les inversions realitzades per tal d'iniciar la seva activitat... Ho has endevinat, és el nostre cas.

El panorama al que hem de fer front posa en entredit la nostra supervivència com a projecte i el que pretenem precisament és paliar en la mesura del possible els efectes de la situació actual. Tenim pla A, pla B i pla C. És hora de començar a treballar!

El nostre projecte mai ha rebut cap ajuda pública pel simple motiu que mai l'ha sol·licitat. S'ha sostingut gràcies al retorn econòmic de les ofertes que amb més o menys gràcia hem sabut generar, ja siguin d'autoproducció o en col·laboració amb altres agents de l'escena que han pogut treballar gràcies a l'existència de les nostres instal·lacions.

L'equilibri ha estat sempre fràgil de mantenir a causa dels elevats costos fixes, de l'estacionalitat de la demanda, del risc que porta implícita la programació artística i en general de les dificultats inherents a haver de competir amb agents del sector molt més consolidats i que operen en places més preparades per a la presentació d'una oferta d'oci com, sense anar més lluny, la pròpia ciutat de Barcelona.

Malgrat això, mitjançant un aprenentatge dur, hem après a treballar un calendari de programacions atractives, hem teixit aliances per poder cobrir el màxim de dates, ens hem adaptat als canals de comunicació del nostre públic i en línies generals es pot dir que hem aconseguit fer-nos un espai a l'escena gràcies a oferir un producte que molta gent ha sabut apreciar. La Dresden ha après a oferir grans nits al seu públic i a crear un ambient del que estem orgullosos, especialment pel que fa a les sessions que produïm nosaltres mateixos cada dijous.

Fins al moment de l'aturada de les activitats a partir de dijous 12 de març de 2020, la Dresden estava vivint una de les seves temporades més divertides de la seva història. L'aturada de les activitats ha suposat un cop moralment molt dur així com la sublimació d'un problema econòmic que requerirà de molta feina per poder ser superat.

La situació és greu però no és el moment de rendir-nos. La Dresden pot tornar a ser gran i farem tot el que convingui per aconseguir-ho. Vols ajudar-nos a fer-ho possible?

Concert de Lágrimas de Sangre 15/11/2018
Concert de Lágrimas de Sangre 15/11/2018

SOBRE LES RECOMPENSES


L'objectiu d'aquesta campanya de crowdfunding és aconseguir ingressos de tresoreria que ens permetin fer front a les despeses fixes de la Sala Dresden durant el temps que duri el tancament forçós de les instal·lacions. No hem cregut que fos ni addient ni tampoc efectiu demanar diners a fons perdut i per això hem propossat les següents modalitats de col·laboració:

  • Bàsica - 10€: Adquireix un bonus en consum per valor de 10€ a la Dresden. El podràs bescanviar en qualsevol moment a partir del reinici de l'activitat que està previst per l'estiu.

  • Bàsica + Samarreta - 15€: Al bonus de consum per valor de 10€ a la Dresden hi afegim una samarreta d'edició especial de la sala. Prometem que molarà.

  • Centaure - 20€: Necessites 15€ de bonus per consum a la Dresden i també la samarreta? Aquesta és la teva opció.

  • Bàsica doble - 20€: Aconsegueixes dos bonus per valor de 10€ cadascú en consum a la Dresden. Així convides un amic, una amiga o a qui et sembli!

  • Bàsica doble amb samarreta - 30€: Sereu dos i voleu dues samarretes? Cap problema. Amb aquesta opció aconsegueixes dos bonus per valor de 10€ cadascú en consum a la Dresden i també 2 samarretes d'edició especial de la sala.

  • De grup - 150€: Amb aquesta opció et facilitem Bonus per valor de 100€ en consum a la Dresden i 10 samarretes. L'opció simple de tramitar si sou colla.

  • Festa a la terrassa - 300€: Et facilitem fer una festa amb qui tu vulguis a la ja mítica terrasseta de la Dresden en un horari a convenir de 5 hores i amb finalització límit a les 05:00h. No ha de coincidir amb una data que ja tinguem compromesa per obrir. I a més a més et regalem 10 samarretes. No pateixis, que ens possarem d'acord en la data.

  • Mini-stage - 300€: Tens una banda i vols fer un assaig de directe en condicions i sobre un escenari de veritat? T'oferim fer-lo a la Dresden amb 4 hores d'aprofitament total i et sonoritzarà un dels nostres tècnics.

  • Stage professional - 500€: Tens una banda i vols fer més que un assaig de directe en condicions? Fes-lo a la Dresden amb 8 hores d'aprofitament total, et sonoritzarà un dels nostres tècnics i també tindràs al teu servei un tècnic de llums.

  • Festa a la sala - 500€: Podràs celebrar el que vulguis i amb qui vulguis fent ús de totes les instal·lacions de la Dresden durant un total de 5 hores i amb finalització límit a les 05:00h. No ha de coincidir amb una data que ja tinguem compromesa per obrir. I a més a més et regalem 10 samarretes. No pateixis, que ens possarem d'acord en la data. I també us regalarem 20 samarretes.

Concert de Green Valley 04/05/2017
Concert de Green Valley 04/05/2017

QUI SOM?


La Sala Dresden va obrir les seves portes el dia 1 d'octubre de 2015 sent en un primer moment una aventura molt més arriscada del que els seus impulsors es pensaven. Sense saber-ho ens vam embarcar en un projecte semi-kamikaze d'oci nocturn i programació musical que contra tot pronòstic s'ha fet el seu raconet a l'escena musical del país i al cor de moltes persones que han sabut apreciar la feina que hem estat fent.

De problemes n'hem tingut diversos, petits i grans, però de tot el catàleg de contratemps contra els que teníem previst lluitar, que n'eren molts i molt variats, el cert és que una pandèmia global que paralitzés totalment la nostra activitat durant un termini de temps llarg no formava part de cap dels plans de contingéncia elaborats... Així que hem decidit fer-ne de nous.

Sortim al contra-atac i és per això que, entre d'altres iniciatives sobre les que estem treballant, iniciem una campanya de crowdfunding amb la que mirar de contribuïr al sosteniment d'un projecte que val la pena en un moment tan complex i delicat.

La gestió general i la programació d'una sala de concerts i festes a Catalunya és a dia d'avui una tasca força complicada a causa d'una acumulació de factors que parteixen de les pròpies assimetries d'una escena musical on la contractació musical que porten a terme les administracions públiques hi té un gran pes, factor que dificulta i molt la feina als promotors independents.

Per altra banda, els hàbits de consum de música en viu han variat molt durant els darrers anys i també es pot afirmar que el pressupost destinat pels individus, especialment els més joves, al consum d'oci va caure en picat arran de la darrera crisi econòmica i en línies generals es pot afirmar que no s'ha recuperat ( al volum de locals perduts ens podem remetre sense anar més lluny ). La bonança realment mai va arribar.

Llençar-se a la piscina amb la idea de reflotar una sala de concerts i de festes al Vallès en ple 2015 nomès pot explicar-se a partir de la inconsciència absoluta del grup impulsor. Les coses com son. Però tampoc ens en penedim.

I malgrat tot això, anem pel camí del 5è Aniversari de la Sala Dresden havent consolidat algunes dinàmiques de treball que ens permeten pensar que hi ha futur i que aquesta activitat que fem pot generar un bon grapat d'externalitats positives sobre les que voldríem fer alguns apunts a mode de resum:

  • El nostre primer concert com a sala va ser el mateix dia que vam obrir portes per primer cop el dijous 1 d'octubre de 2015 amb una actuació en directe dels Alquadrat, banda de Sant Quirze del Vallès que en aquell moment estava fent molt de mal i creixent amb força. El primer concert que vam haver d'anul·lar a causa de la crisi sanitària del COVID-19 va ser el que havíem de realitzar el mateix dijous 12 de març de 2020 amb els Modus Operandi, formació basca integrada per alguns dels més rellevants músics de l'escena alternativa d'Euskal Herria. Entre una data i l'altre per la Dresden hi ha passat realment un volum enorme d'artistes consolidats així com de bandes emergents, Sound Systems o DJ's dels més variats estils. Que nosaltres ens haguem aturat empobreix l'escena musical tant del nostre territori més immediat com del país. Som un agent cultural i la interrupció de les nostres activitats i la cancel·lació del nostre calendari és una de les pitjors conseqüències de la situació que ens ha tocat viure.

  • En dinàmica de funcionament normalitzat la nostra sala genera una sèrie de llocs de treball directes i estables ( personal de barra, personal tècnic, personal de control d'accès, personal de neteja i personal de direcció ) així com d'altres d'indirectes o puntuals ( músics, DJ's, personal de manteniment, promotors d'esdeveniments itinerants entre sales, personal d'empreses de subministrament etc. ). Sense ser capaços d'abstreure'ns de la precària dinàmica del mercat laboral amb la que ens ha tocat lidiar en tot moment, la Sala Dresden ha generat llocs de treball que volem defensar.

  • En la mesura de les nostres discretes possibilitats hem cercat que de la nostra feina es puguin derivar externalitats socials que puguin afectar positivament el nostre entorn. És per això que durant les darreres 3 temporades hem patrocinat els equips femenins del Club d'Handbol Cerdanyola així com els equips femenins del Cerdanyola Club d'Hoquei, aportant el nostre granet de sorra a la promoció de l'esport femení i de base de la ciutat on portem a terme les nostres activitats. De la mateixa manera i en la mesura de les nostres possibilitats hem mirat de teixir aliances amb aquells agents del panorama musical tant local com de la comarca que s'han acostat a nosaltres cercant una mica d'ajuda per promocionar i encarar els seus projectes artístics.

  • Finalment, hem generat una oferta d'oci més que decent sobre un territori clarament mancat de la mateixa i hem aconseguit recuperar part del terreny perdut durant els darrers anys en benefici d'altres pols d'atracció molt més ben estructurats. Això ha reduït de ben segur els desplaçaments de molts joves i no tant joves que han pogut triar sortir de festa o de concert a prop de casa i en molts casos sense haver de recòrrer a la utilització de cap vehicle.

Intentarem seguir amb la nostra activitat de la manera que sigui possible fins que la situació es normalitzi perque volem defensar la feina que hem estat fent!

Concert de Buhos 21/02/2019
Concert de Buhos 21/02/2019

A què destinarem les vostres aportacions

Un equipament com el nostre té un important volum de despesa en tots els casos però en cas de tancament forçat el seu volum no decreix de manera significativa... però no hi ha manera d'amortitzar-lo. Com que les aportacions es corresponen bàsicament amb consum a la sala i amb samarretes de les que no disposarem d'un especial marge econòmic en la producció, les aportacions bàsicament serviran per iniciar abans de l'esperat el flux de tresoreria i anar arreglant la situació fins que poguem recuperar un ritme normal de treball.

Calendari previst

Les darreres informacions indiquen que podrem reiniciar amb una certa normalitat les nostres activitats a principis d'estiu. Sigui en aquest moment exacte o amb posterioritat, tindrem les samarretes preparades per quan haguem d'obrir portes i òbviament a partir d'aquell mateix moment es podran bescanviar els bonus de consum.

Pel que fa a les modalitats d'stage a la sala, tan bon punt conclogui la campanya es podran començar a realitzar amb normalitat.

Pel que fa a les modalitats de festa, el calendari és el mateix que el de reobertura de l'activitat.

+ Info

Si tens qualsevol dubte o necessites més informació pots enviar-nos un correu electrònic a [email protected] !

Instagram de la Sala Dresden
Facebook de la Sala Dresden
Twitter de la Sala Dresden

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • MiguelZamarripa

    MiguelZamarripa

    casi 4 años

    És molt necessari donar suport a aquest gran projecte, la cultura és tambe el que manté vital a la societat, i la Dresden des de l'inici s'ha capficat en oferir una programació de qualitat, així com grans esforços per tirar endavant un gran projecte. Per molts i molts anys de Dresden!

  • Pol Faz Arias

    Pol Faz Arias

    casi 4 años

    Tothom que hagi entrat per 3€ algún cop a Dresden hauria de fer el mateix ¯_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯

  • Alejandro López

    TheDealex

    casi 4 años

    Seguimos Dresden! Vamos Cenatures!

  • Sala Dresden

    Sala Dresden
    Autor/a

    casi 4 años

    Aviat tornarem!

  • Marçal Faz Arias

    Marçal Faz Arias

    casi 4 años

    Dresden ha patrocinat algunes de les tajes més èpiques de ma vida. Cada nit que he anat a Dresden, he tingut quelcom a explicar al dia següent. Per tant, no em dol en absolut col·laborar amb una causa tant noble com sala Dresden. #supportourartists #makedresdengreatagain

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies