❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ARRELS_Sergimusic_02

Ajuda a créixer el meu primer projecte, Arrels, un Ep on mostro a cada cançó una de les parts fonamentals de la meva vida.

Sergi_music02

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
36
Aportaciones
1.500€
De 1.500€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

ARRELS és un EP que estic realitzant per poder fer un espectacle íntim en un format de concert, la idea és mostrar a través de cada cançó les coses que em fan seguir endavant i que formen part de mi, aquells pilars que si no haguessin existit, avui en dia jo no hi seria aquí. Vull emocionar al púbic amb aquestes petites histories, generalitzant-les i que tothom es pugui sentir identificat, d'alguna manera o altre tothom passem per situacions similars, alguns les vien d'una manera i d'altres de manera molt diferent, però al cap i a la fi, l'arrel és la mateixa.

Sobre les recompenses

D'alguna manera, vull que tothom formi part del meu projecte, i agrair a tothom que posa el seu granet de sorra.

  • Amb una petita donació entreu a formar part del meu món, significa que us crida l'atenció la meva feina i vull deixar constància d'aquest fet, per això cada recompensa és única!

  • He creat varies recompenses per tota la gent que col·labori en el projecte, amb petites aportacions podeu guanyar objectes del merchandaising a un preu més barat i amb el vostre nom en la contraportada del disc.

  • En recompenses una mica més cares podeu aconseguir entrades per als concerts i participar en els videoclips de les cançons.

  • Les recompenses més grans es tracten de un concert privat a l'espai que tu vulguis i convidant a la gent que tu vulguis! Podem pactar quan i el material, però no ens encarreguem de llogar material, pot ser un concert acústic o tota la banda, en tot cas pactarem amb les persones com ho farem. Només hi ha tres places!

Qui som

Sergi_music02 va començar amb una conta d'instagram on penjava covers de musicals i cançons catalanes d'Oques grasses, Els Caterres, Buhos... I sempre havia desitjat treure les meves pròpies cançons i explicar a la gent qui sóc a través de la música.

Em vaig envoltar de quatre amics més per crear tota la instrumentalització i els arranjaments de les cançóns i donar una forma més sòlida al projecte.

A què destinarem les vostres aportacions

Els diners els destinarem a la gravació del disc i obtenir una bona mescla, a obtenir una petita campanya publicitària i a la creació de l'espectacle, poder llogar material, espais i fer un espectacle diferent, un concert diferent al que estem acostumats.

Com més donacions aconseguim més lluny arribarà el projecte i més satisfets estarem tots del resultat, ja que serà el nostre projecte! Sense vosaltres no seria possible.

Calendari previst

Un cop aconseguim l'objectiu i tanquem la campanya entrarem a estudi abans de l'estiu a gravar el primer single, UNA HISTÒRIA DE PRIMAVERA i enregistrar el videoclip, un cop tornem de les vacances al setembre i octubre acabarem d'enregistrar les cançons restants per poder treure el disc a finals d'any. I un cop tot això acabat crearem l'espectacle que m'agradaria estrenar al març/abril.

+ Info

Aquí deixem els enllaços de les nostres xarxes per poder seguir al dia el nostre treball:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Teresa Coll Torrellas

    Teresa Coll Torrellas

    casi 4 años

    Molta sort!!

  • El Portal de Sabadell

    El Portal de Sabadell

    casi 4 años

    Felicitats per aquesta feina, tan ben feta!

  • Fco Gonzalez

    Fco Gonzalez

    casi 4 años

    Lluita per que els somnis es facin realitat

  • albertocn

    albertocn

    casi 4 años

    Mucha suerte en el proyecto

  • Carla Garcia

    Carla Garcia

    casi 4 años

    Felicitats, ànims i endavant💪🏼

  • Ceci

    Ceci

    4 años

    Felicitats Sergi de part de nosaltres 4!!!!! Et desitgem molta sort en aquest projecte. Tu ets lluitador, persistent i intel.ligent, i aconseguiràs tot allò que et proposis. Es una data molt especial que se't transformarà ens sort 🌷🍀 (23-04-20)🍀🌷. Esperem viure d'aprop aquest projecte i els projectes futurs que esdevindran🤗. Molta SORT🍀🍀🍀🍀

  • Pau.montesinos

    Pau.montesinos

    4 años

    Molt bona sort amb el projecte i espero que arribis lluny #artista

  • Rosa Carolina González Fernández

    Rosa Carolina González Fernández

    4 años

    Un artista maravilloso!!! Suerte con este gran proyecto!!!

Volver a todas las actualizaciones

#03 / NEIX LA SEGONA ARREL, ESPURNES.

Avui arribem a completar un terç del nostre objectiu! Moltes gràcies per tota la col·laboració, és per aquest motiu que us obsequio amb el títol del quart tema del disc.

El quart tema porta com a nom Espurnes, i ens parla de totes les bufetades que rebem al llarg de la vida i tots els impediments que a la gent li agradaria posar-te perquè no aconsegueixis i deixis de lluitar per als teus somnis, de totes maneres mai ho deixes d'intentar perquè saps com d'important és per a tu i això està per sobre de totes les coses.

Seguim treballant, 520 i sumant!!

Sergi_music02.

2 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

  • Joan Recio Matamoros

    Joan Recio Matamoros

    casi 4 años

    Que maco

  • Ceci

    Ceci

    casi 4 años

    💪🏻💪🏻💪🏻

#05 / COMENÇA LA SEGONA MEITAT

Arribem al centre de la campanya amb un 46% de l'objectiu aconseguit, falta molta feina per fer però el projecte avança a bon ritme! En breus anunciarem novetats!

690€ de 1500€ entre tots ho podem aconseguir!! Aquests dies arriben moltes sorpreses.

Sergi_music02

"Si vols saber més sobre el projecte aquí t'ho ensenyem!"
AJUDA A CRÉIXER LES ARRELS

#04 / CONCERT RÀDIO SABADELL

Bon dimarts!

Ja fa 5 dies de l'inici de la campanya i portem 570€, casi un 40% de l'objectiu.

Avui a les 18:30 tenim un concert en directe a l'instagram de @radiosabadell us espero a tots.

Concert a les 18:30
Concert a les 18:30

Seguim treballant!

Sergi_music02.

#03 / NEIX LA SEGONA ARREL, ESPURNES.

Avui arribem a completar un terç del nostre objectiu! Moltes gràcies per tota la col·laboració, és per aquest motiu que us obsequio amb el títol del quart tema del disc.

El quart tema porta com a nom Espurnes, i ens parla de totes les bufetades que rebem al llarg de la vida i tots els impediments que a la gent li agradaria posar-te perquè no aconsegueixis i deixis de lluitar per als teus somnis, de totes maneres mai ho deixes d'intentar perquè saps com d'important és per a tu i això està per sobre de totes les coses.

Seguim treballant, 520 i sumant!!

Sergi_music02.

#02 / 25% EN MENYS DE 36H

Bon segon dia de campanya! estic molt orgullós de veure les vostres aportacions, avui ja hem aconseguit un quart de l'objectiu i casi un 30% del total, seguim cultivant aquest arbre que donarà vida al meu primer treball. Si continuem així aviat tindreu noticies importants!

Moltes gràcies! 425€ i sumant.

Sergi_Music02

#01 / CREIX LA PRIMERA ARREL

Tot just acaba de començar el projecte!!! Gràcies a tota la gent que aquest sant Jordi no només ha comprat roses i llibres, sino que també ha col•laborat i ha aconseguit que en 12h compltem casi un 10% de l'objectiu!!

140€ i sumant💪🏻💪🏻

Sergi_music02.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies