❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Artículos e Intervenciones 1983-2020

Edició d'un llibre d'articles d'opinió que permeten recórrer la història local i política des de l'òptica d'un militant de CCOO,PSUC i d'ICV

Juan Campeny

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
34
Aportaciones
846€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

QUI SÓC I A QUÈ DESTINARÉ LES VOSTRES APORTACIONS?

El projecte "ARTÍCULOS E INTERVENCIONES (1983-2020)" té com a objectiu finançar l'edició del llibre amb el mateix títol.

Sóc professor de secundària, amb la categoria de catedràtic de Filosofia. Abans vaig ser empleat bancari durant gairebé setze anys i vaig col·laborar en la creació del sindicat de Banca i Estalvi de CC.OO. de Mataró

El llibre recull, en més de 400 pàgines, més de cent trenta articles publicats en la premsa i revistes del Partit, premsa local, comarcal i algunes publicacions d'àmbit nacional.

També hi figura una selecció d'articles i intervencions publicades en la plataforma de WORDPRESS, en la pàgina web d'ICV local, així com del meu blog, EL BLOC DE JOTA O. Alguns, pocs, són inèdits.

He estat militant de CC.OO., de la Joventut Comunista de Catalunya, del Partit Socialista Unificat de Catalunya, d'Iniciativa per Catalunya, d'Iniciativa per Catalunya-Verds, i ara formo part d'EN COMÚ PODEM. Estic adherit a la corrent de COMUNS FEDERALISTES.

Considero que l'interès i la utilitat d'aquest projecte rau en que són 37 anys de la vida d'un militant de les organitzacions abans esmentades, i que he treballat en el camp del pacifisme, del sindicalisme confederal i de la política partidista.

Tots aquests anys de militància més o menys regular s'han condensat en opinions que, d'alguna manera, reflecteixen el sentir de molta gent com jo.

També pot ser d'interès fer el seguiment d'un projecte polític, que s'ha anat adaptant a les circumstàncies, tant en l'àmbit local com nacional, ja que el període que abasta comença abans de la creació d'ICV fins a la seva desaparició com a marca electoral.

RECOMPENSES

L'adquisició del llibre del mateix títol.

EXEMPLES DE CONTINGUT: Transcripció d'alguns articles apareguts en premsa:

Per una comissió de la veritat per desencallar el procés
Per una comissió de la veritat per desencallar el procés

Manifest Peatonalista
Manifest Peatonalista

Socialisme o barbàrie, o hecatombe nuclear
Socialisme o barbàrie, o hecatombe nuclear

CALENDARI PREVIST

Recollida d'aportacions: entre el mes de març i part del mes d'abril de 2020

Lliurament del llibre: Entre mitjans i finals d'abril de 2020.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Pablo Muñoz

    Pablo Muñoz

    4 años

    Moltes felicitats, professor. Aquí va el meu aporte!

  • Gemma

    Gemma

    4 años

    Alfonso Nievas Lara

  • Francesc Villà

    Francesc Villà

    4 años

    Felicitats, Joan!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies