❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Com a Casa

Sèrie d'humor negre que explora les dificultats que atravessen dos amics de tota la vida a l'hora de compartir pis.

Com a Casa

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
4
Aportaciones
80€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Com a Casa és una sèrie d'humor negre que tracta sobre la convivència d'en Fèlix i en Lleó, dos companys de pis i amics de tota la vida que han de superar els conflictes, les pors i els tabús que afecten el seu dia a dia i posen en perill la seva convivència.

La sèrie parla de tots aquells conflictes i anècdotes amb els quals l'espectador s'identifica, sempre des de l'humor. A qui no li molesta trobar-se la tapa del vàter oberta? O posar-se a cuinar i descobrir que totes les paelles estan brutes? Empatitzem amb aquests conflictes i personatges perquè són reals, propers i tangibles, i perquè fan que l'espectador es senti Com a Casa.

La sèrie vol aportar un estil innovador pensat per tots i per tothom. Ens inspirem en totes aquelles persones que tenen ganes d'identificar-se amb el món real, amb el món que els envolta i amb l’idioma i llenguatge en què s'expressen.

La intenció és que l’espectador s’apropi a la sèrie, mitjançant l'humor negre, el sarcasme i el llenguatge àcid, procurant trencar amb certs tabús en què la societat conviu. És per això que, Com a Casa és una sèrie atrevida, diferent i extravagant.

L’estètica de la sèrie és totalment cinematogràfica. Donem una gran importància a la fotografia: un tractament lumínic adequat a la història acompanyat d’uns plans ben treballats.

Les narracions demanen moviments de càmera llargs que ens permetin aconseguir l’empatia que necessita l’espectador per entendre les sensacions que intenten mostrar els personatges.

En definitiva, és bàsic per a nosaltres que l’espectador quedi captivat de seguida per una estètica ben treballada i plena de significat.

A part d'en Fèlix i en Lleó, ens trobem amb molts altres personatges que apareixen de manera recurrent a la sèrie, alguns amb més freqüència que d'altres, però que serveixen per desenvolupar trames secundàries o provocar nous conflictes i situacions.

Els personatges principals de la primera temporada seran en Fèlix, en Lleó, la Sara, l'Amic i la Chloe.

La sèrie té referents molt diversos i beu de diverses influències visuals i estètiques. Des de Pulp Fiction, passant per Les molèsties o sèries històriques de la televisió com Friends o Plats Bruts.

Som en Sergi Ricart i Pol Masvidal, directors i guionistes de la sèrie.

Som realitzadors audiovisuals que treballem en tot tipus de produccions i intentem fer-nos un lloc en la indústria.

El projecte sorgeix a partir de l'experiència de compartir pis durant dos anys. Ens adonem que compartir casa és una font d'anècdotes inesgotable. Amb l'excusa de fer el treball de fi de grau, decidim posar-nos a treballar junts per crear la sèrie que avui és una realitat.

La recaptació aconseguida amb el verkami es destinarà a la producció de la primera temporada de la sèrie, que constarà de 3 capítols.

Els diners es destinaran, doncs, a diferents coses:

  • Cobrir part del sou de l'equip tècnic i artístic

  • Lloguer de material cinematogràfic (càmeres, il·luminació, objectius, etc.)

  • Despeses de producció: dietes, transport, permisos, atrezzo, etc.

  • Una part de les vostres aportacions es destinaran a la producció de les recompenses dels nostres mecenes.

Som conscients que ens marquem un objectiu econòmic elevat, però també estem convençuts que per aconseguir una sèrie de qualitat necessitem d'aquesta inversió i del màxim de col·laboradors possibles.

Març – Abril: Inici de la campanya de verkami i recerca de col·laboradors.

Abril – Maig: Redacció dels guions de la primera temporada i inici del procés de preproducció.

Maig - Juny: Entrem de ple en la preproducció de la temporada. Organitzem tots els processos per a poder iniciar el rodatge.

Juny: Rodatge de la primera temporada de la sèrie.

Juliol: Muntatge, disseny de so i etalonatge dels capítols.

Setembre: Emissió de la primera temporada de Com a Casa per Betevé.

Ajuda'ns a compartir aquesta campanya:

Ens pots ajudar a compartir la campanya a les xarxes socials amb el hashtag #betevéComaCasa

Instagram: @comacasaserie

Twitter: @comacasaserie

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies