❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Difon la idea. Memòria gràfica de l'Esquerra Independentista (Adhesius 1969-2019)

Difon la idea és un llibre que recopila la història dels 50 anys de l'Esquerra Independentista catalana a través dels seus adhesius

Difon la idea

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
350
Aportaciones
12.782€
De 12.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Difon la idea serà un llibre sobre la història de l'Esquerra Independentista dels Països Catalans (1969-2019) a través dels seus adhesius. La memòria gràfica d'un moviment polític divers i plural, des de la fundació del PSAN (1968-1969) fins a la lluita antirepressiva després de la ràtzia contra militants independentistes o les detencions arran de les protestes contra la sentència dels presos polítics (2019).

Agrupats temàticament (Nacional, Social, Feminismes, Defensa del territori, Lluita, Cultura, Joves, habitatge i drogues, Eleccions i institucions, i Bloc negre), el llibre, que publicarà Pol·len edicions, sccl, reproduirà entre 600 i 1.000 adhesius (en el color original) de les diverses lluites en les que l'Esquerra Independentista s'ha vist abocada. A més, junt a l'edició d'aquest llibre, aprofitarem per a reimprimir un lot amb les rèpliques d'alguns dels adhesius més significatius.

Com serà el llibre?

Difon la idea serà així:
· A tot color
· Més de 250 pàgines
· Format: 22x21 cm
· Imprès sota criteris d'ecoedició: segell llibre local, paper certificat FSC, i motxilla ecològica segons sistema BookDAPer.cat.

Difon la idea, la portada
Difon la idea, la portada

Sobre les recompenses

Difon la idea ofereix recompenses mirant d'adaptar-nos a les realitats de cadascuna de les persones interessades en el projecte. La recompensa principal és el propi llibre. Després, hi ha el lot de rèpliques d'adhesius reimpresos per a l'ocasió, i després les recompenses especials per a ateneus, casals, col·lectius o llibreries.

Difon la idea, interior
Difon la idea, interior

Qui som

En Martí Puig és el responsable del Fons d'Adhesius de Lluita i Temàtica Independentista (FALTI), una iniciativa que pretén recopilar, arxivar, i divulgar els adhesius independentistes catalans que es van editant arreu del territori. El fons consta de més de 15.000 adhesius editats arreu dels Països Catalans, agrupats per organitzacions, temàtiques i èpoques. D'aquesta manera, el fons intenta homenatjar les milers de persones anònimes que en èpoques difícils, han posat el seu granet de sorra en el camí cap a la llibertat del poble català. Amb tot aquest material editat, que forma part de la nostra memòria col·lectiva, es demostra que, durant molts anys, molta gent, ha fet molta feina en la causa de l'alliberament nacional.

En Jordi Padró és dissenyador gràfic, docent, un dels responsables del Centre de Documentació de l’Esquerra Independentista (CDEI) des dels inicis, i participa del Centre de Documentació Serra i Puig (Arxiu Nacional de la CUP). Des de principis dels 2000s ha realitzat dissenys per organitzacions polítiques i socials i està interessat en la gràfica política de moviments d’esquerres d’arreu del món.

En Pep Garcia col·labora amb el Centre de Documentació de l'Esquerra Independentista. Vinculat amb els mons de l'educació, la literatura, la història i l'art.

Pol·len edicions, sccl som una editorial cooperativa que publiquem llibres de pensament crític sempre sota estrictes criteris d'ecoedició. Per això, els nostres llibres disposen de la motxilla ecològica i del segell llibre local.

A què destinarem les vostres aportacions

Amb les vostres aportacions imprimirem el llibre i en farem els enviaments necessaris.

Adhesius
Adhesius

Calendari previst

Fa molt de temps que el Centre de Documentació de l'Esquerra Independentista treballa en aquest projecte. Ara, un cop feta la tasca de selecció dels adhesius més rellevants, comencem el disseny i maquetació del llibre, i la campanya de promoció.

El nostre objectiu és imprimir el llibre durant el mes de març i que arribi a totes les persones mecenes abans de Sant Jordi de 2021.

+ Info

Centre de Documentació de l'Esquerra Independentista
Martí Puig - FALTI
Pol·len edicions a Twitter
Pol·len edicions a Facebook.
Pol·len edicions a Instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

12 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • BennyBeat

    BennyBeat

    3 años

    Molt bona iniciativa!!!

  • Xavi Aranda

    Xavi Aranda

    3 años

    Un llibre molt interessant!

  • rbertran

    rbertran

    3 años

    Sou collonuts!

  • Martí Linares Blanes

    Martí Linares Blanes

    3 años

    Felicitats per aquesta iniciativa, nosaltres en col•leccionavem de pegatines, però tindre-ho a un llibre és una molt bona idea

  • Martí Linares Blanes

    Martí Linares Blanes

    3 años

    Moltes gràcies. El nom que vull que conste és Martí i Júlia Linares d’alcoi

  • Margarida Canals

    Margarida Canals

    3 años

    Felicitats per l'iniciativa

  • Usuario dado de baja

    Usuario dado de baja

    3 años

    El proper que sigui un recull de pòsters i murals polítics. L'EI disposa d'un patrimoni gràfic impressionant que cal recordar

  • Jordi Rius Cosialls

    Jordi Rius Cosialls

    3 años

    Pels que ja tenim una edat un auto-regal perfecte. Bona feina

  • francescvila

    francescvila

    3 años

    Quina bona idea, ja tinc ganes de veure el llibre!

  • seibur

    seibur

    3 años

    Endavant

#01 / Spread the idea!

Difon la idea [Spread the idea] will be a book on the history of the Independentist Left of Països Catalans [Catalan Countries] (1969-2019 through the stickers that represent this period. The graphic historical memory of a diverse and plural political movement, from the foundation of PSAN (1968-1969) to the anti-repression struggle after the raid on pro-independence activists or the arrests following protests against the sentence of Catalan political prisoners (2019).

Classified thematically (National, Social, Feminisms, Ecologist/territory movement, Struggle, Culture, Youth, Housing and Drugs, Elections and Institutions, and Black Block), the book, that will be published by Pol·len edicions sccl, will reproduce from 600 to 1,000 stickers (in color, as originally) of the various struggles in which the… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies