❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La viatgera dorment, un conte per petits somiadors

La viatgera dorment és un conte il.lustrat per anar a dormir que farà somiar als més petits de casa (i també als més grans!) .

elsa sabater

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
44
Aportaciones
1.316€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La viatgera dorment és un conte il.lustrat per anar a dormir que ajuda a l'infant a preparar-se per aquesta aventura que comença cada nit fins que surt el sol.

Aquest llibre per petits de totes les edats, narra el somni d'una nena que viatge a indrets llunyans per retrovar els seus amics, uns éssers fantàstics que fan de la seva nit una aventura molt especial.

D'on surt La viatgera dorment?

Vaig tenir sort de poder treballar en una llibreria i vendre mil històries increïbles d'altres autors. Allà sentia sovint a pares i mares a la recerca de llibres "d'anar a dormir" pels seus petits. Vaig pensar a compartir amb aquells nens cercadors d'històries de "bona nit" els meus somnis de quan era infant i així crear un llibre que els encoratgi a imaginar, sigui amb els ulls oberts o tancats.

Així doncs, vaig escriure aquesta aventura intensa però a la vegada dolça i serena que els calmarà abans d'anar al llit.

Una història en format dinA5, composta per unes 28 pàgines, en color i plenes de màgia.

Amb aquest projecte espero poder transmetre-us tota la il.lusió que hi he posat. Pels que em conegueu, trobareu una part de mi en cada pàgina i pels que no, em coneixereu una mica més.

Espero que gaudiu amb aquesta història i, sobretot, que somieu!

Qui sóc

El meu nom és Elsa Sabater i...

A què destinaré les vostres aportacions

Calendari previst

+ Info

La meva web
El meu instagram

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • JordiCos

    JordiCos

    4 años

    Endavant viatgera dorment!

  • Jordicentelles

    Jordicentelles

    4 años

    T estimo cosinaaaaa

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies