❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

En un instant tan nu

Arribem a la vida nus, i marxem nus. Molt del que et passa mentrestant quedarà escrit entre els versos d'aquest NOU POEMARI.

Pere Peries

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
107
Aportaciones
2.707€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Molts lectors, apart dels poemes que tinc al meu espai a Aixeta.cat, em demaneu UN LLIBRE EN PAPER. Doncs vinga! Editem junts el meu segon poemari.

Els editors, Ganzell Edicions, estan molt contents de poder publicar aquest nou volum. Amb la teva aportació podrem dur a terme l'edició i producció física d'una tirada de 500 exemplars.

Pensa que alguns d'aquests exemplars seran únics. Tindran afegides recompenses molt especials segons el que decideixis aportar.

Sobre les recompenses

Les recompenses són molt personals. Des de la reserva d'un dels exemplars de la primera edició a preu especial fins a assistir a un recital íntim de les poesies d'aquest volum, llegides i interpretades pel propi autor.

M'agradaria molt que cada recompensa fos lliurada en mà, sigui aprofitant les diferents presentacions del llibre, o potser durant la Diada de Sant Jordi. Sols quan les circumstàncies facin molt difícil el lliuramemt personal, s'enviaran les recompenses per correu.

Qui sóc

Per a que em coneguis una mica més:

Sóc músic i escriptor. Modern Musician pel Berklee College de Boston.

També sóc membre de la AELC (Associació d'Escriptors en Llengua Catalana)

Com a músic solista he publicat SILKIAN i altres contes prohibits (2015) i una reedició al 2019 amb el títol de SILKIAN+ a les millors distribuïdores digitals.

Apart he tingut el privilegi de fer diferents col·laboracions, com per exemple la participació en l'àlbum NOTES BLAVES PER A L'AUTISME amb l'associació UNIVERS AGATHA.

He escrit, dirigit i presentat l'espectacle AKROSTIKUS per a la Fundació Joan Brossa (2015), amb la reconeguda soprano Núria Dardinyà i Raül Poblet, tenor de l'Orquestra Simfònica de Toulouse, entre d'altres artistes, a l'Espai Brossa a Barcelona.

Em van concedir el premi del públic del III edició del Festival Audiovisual Miquel Obiols, per la música del curtmetratge CICLES de Pei Iborra.

També he composat la banda sonora del curtmetratge THE RAPPTOR, de Steven Hunyi.

I al maig de 2019 s'ha estrenat el meu musical JO, JO, JO, EL MUSICAL QUE PARLA DE TU, amb gran èxit de públic i de crítica, en el que he pogut exercir les tasques d'autor, compositor i director.

Com a escriptor, he estat l'autor de la idea i coautor del llibre TUITPOEMES i altres tuiteries juntament amb Cristina Company (Ed. Ganzell, 2014). He estat artista convidat al festival POESIA DES DELS BALCONS (2015), a Cornudella de Montsant. Vaig rebre el premi POEMESTIU (2016), de l'Alt Empordà, i el premi NEUROSI al millor relat, per NOSCE TE IPSUM (2016), amb la publicació del mateix.

També he estat publicat com a finalista en altres certamens literaris.

A què destinarem les vostres aportacions

El poemari està ja escrit. Ara cal fer les tasques de correcció, maquetació i impressió física de la primera edició, que segons estimació de l'editor serà d'uns 500 exemplars.

Calendari previst

El calendari previst apunta a tenir-ho tot preparat per al proper dia de Sant Jordi.

Pels voltants d'aquest dia es faran efectives totes les recompenses.

+ Info

Podeu trobar i seguir l'autor a

i ben aviat pàgina a Facebook i compte a Instagram!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Miquel

    Miquel

    4 años

    Felicitats i endavant!!!

  • Miquel

    Miquel

    4 años

    Felicitats i endavant!!!

  • Maria Carme Ponce

    Maria Carme Ponce

    4 años

    Sort amb el teu projecte!

  • jordi

    jordi

    4 años

    Espero veuret aviat, abraçades

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies