❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

En un instant tan nu

Arribem a la vida nus, i marxem nus. Molt del que et passa mentrestant quedarà escrit entre els versos d'aquest NOU POEMARI.

Pere Peries

A project of

Category

Created in

25%
15
days
29
Patron
640€
From 2.500€
Contribute to the project

Molts lectors, apart dels poemes que tinc al meu espai a Aixeta.cat, em demaneu UN LLIBRE EN PAPER. Doncs vinga! Editem junts el meu segon poemari.

Els editors, Ganzell Edicions, estan molt contents de poder publicar aquest nou volum. Amb la teva aportació podrem dur a terme l'edició i producció física d'una tirada de 500 exemplars.

Pensa que alguns d'aquests exemplars seran únics. Tindran afegides recompenses molt especials segons el que decideixis aportar.

Sobre les recompenses

Les recompenses són molt personals. Des de la reserva d'un dels exemplars de la primera edició a preu especial fins a assistir a un recital íntim de les poesies d'aquest volum, llegides i interpretades pel propi autor.

M'agradaria molt que cada recompensa fos lliurada en mà, sigui aprofitant les diferents presentacions del llibre, o potser durant la Diada de Sant Jordi. Sols quan les circumstàncies facin molt difícil el lliuramemt personal, s'enviaran les recompenses per correu.

Qui sóc

Per a que em coneguis una mica més:
Sóc músic i escriptor. Modern Musician pel Berklee College de Boston.
També sóc membre de la AELC (Associació d'Escriptors en Llengua Catalana)

Com a músic solista he publicat SILKIAN i altres contes prohibits (2015) i una reedició al 2019 amb el títol de SILKIAN+ a les millors distribuïdores digitals.

Apart he tingut el privilegi de fer diferents col·laboracions, com per exemple la participació en l'àlbum NOTES BLAVES PER A L'AUTISME amb l'associació UNIVERS AGATHA.

He escrit, dirigit i presentat l'espectacle AKROSTIKUS per a la Fundació Joan Brossa (2015), amb la reconeguda soprano Núria Dardinyà i Raül Poblet, tenor de l'Orquestra Simfònica de Toulouse, entre d'altres artistes, a l'Espai Brossa a Barcelona.

Em van concedir el premi del públic del III edició del Festival Audiovisual Miquel Obiols, per la música del curtmetratge CICLES de Pei Iborra.

També he composat la banda sonora del curtmetratge THE RAPPTOR, de Steven Hunyi.

I al maig de 2019 s'ha estrenat el meu musical JO, JO, JO, EL MUSICAL QUE PARLA DE TU, amb gran èxit de públic i de crítica, en el que he pogut exercir les tasques d'autor, compositor i director.

Com a escriptor, he estat l'autor de la idea i coautor del llibre TUITPOEMES i altres tuiteries juntament amb Cristina Company (Ed. Ganzell, 2014). He estat artista convidat al festival POESIA DES DELS BALCONS (2015), a Cornudella de Montsant. Vaig rebre el premi POEMESTIU (2016), de l'Alt Empordà, i el premi NEUROSI al millor relat, per NOSCE TE IPSUM (2016), amb la publicació del mateix.

També he estat publicat com a finalista en altres certamens literaris.

A què destinarem les vostres aportacions

El poemari està ja escrit. Ara cal fer les tasques de correcció, maquetació i impressió física de la primera edició, que segons estimació de l'editor serà d'uns 500 exemplars.

Calendari previst

El calendari previst apunta a tenir-ho tot preparat per al proper dia de Sant Jordi.

Pels voltants d'aquest dia es faran efectives totes les recompenses.

+ Info

Podeu trobar i seguir l'autor a

i ben aviat pàgina a Facebook i compte a Instagram!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

12€
11 backers
Exemplar de la primera edició del poemari "En un instant tan nu"

Tindràs una primera edició del poemari.

Estimated delivery April 2020
18€
4 backers
Exemplar primera edició dedicat per l'autor

Tindràs una primera edició i, a més, l'autor te'l dedicarà personalment.

Estimated delivery April 2020
22€
7 backers
Exemplar dedicat + un poema a mà, i a la carta.

A més de la dedicatòria personalitzada, l'autor inclourà, a mà, un poema a la carta segons petició del mecenes.

Estimated delivery April 2020
22€
2 backers
Exemplar del poemari + CD Silkian

El mecenes tindrà un exemplar de la primera edició del llibre, sense dedicatòria, però obtindrà també un disc CD de l'àlbum SILKIAN. Serà un exemplar especial perquè conté dues cançons que no hi són a la versió digital de l'àlbum a Spotify, Youtube i altres plataformes.

Estimated delivery April 2020
28€
2 backers
Llibre dedicat + CD SILKIAN

El poemari serà dedicat per nom i s'afegirà el CD de l'àlbum SILKIAN, amb dues cançons que no hi són a la versió que hi ha a plataformes digitals.

Estimated delivery April 2020
29€
0 backers
El llibre dedicat + un poema a la carta a mà + el teu nom al llibre com a mecenes

Tindràs el llibre amb dedicatòria personal, més un poema a la carta fet a mà, més EL TEU NOM IMPRÈS com a mecenes A LA.PÀGINA D'AGRAÏMENTS.

Estimated delivery April 2020
32€
1 backer
Llibre dedicat + poema a la carta + CD SILKIAN

El poemari serà dedicat per nom, tindrà un poema fet a mà, a la carta, segons especificacions del mecenes, i s'afegirà el CD de l'àlbum SILKIAN, amb dues cançons que no hi són a la versió que hi ha a plataformes digitals.

Estimated delivery April 2020
55€
1 backer
Tot el que es contempla en l'opció de preu anterior + Menció especial d'agraïment en la presentació del llibre i trobada amb l'autor

Un exemplar de la primera edició del llibre, amb una DEDICATÒRIA PERSONAL per part de l'autor, més un POEMA A LA CARTA, escrit a mà pel propi autor, més un disc CD de l'àlbum SILKIAN, edició especial (conté dues cançons que no hi són a la versió de l'àlbum a Spotify, Youtube i altres plataformes digitals). A més, l'autor farà menció de tu, en especial agraïment, en la presentació del llibre i després de la mateixa, gaudiràs d'una trobada personal amb l'autor.

Estimated delivery April 2020
95€
1 backer
Tot, tot, tot + 2 entrades al recital de poemes "En un instant tan nu"

Un exemplar de la primera edició del llibre, amb una DEDICATÒRIA PERSONAL per part de l'autor, més un POEMA A LA CARTA, escrit a mà pel propi autor, més un disc CD de l'àlbum SILKIAN, edició especial (conté dues cançons que no hi són a la versió de l'àlbum a Spotify, Youtube i altres plataformes digitals). A més, l'autor farà menció de tu, en especial agraïment, en la presentació del llibre i després de la mateixa, gaudiràs d'una trobada personal amb l'autor. Per últim, tindràs dues entrades per a un íntim i exclusiu recital de poesia on l'autor llegirà una tria dels poemes del llibre.

Estimated delivery April 2020
Cookies help us to offer you the best experience. Settings