❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Xanguito: 2020 - 2n disc

Col.labora amb el 2n treball discogràfic de Xanguito i fes possible el seu llançament!

xanguito

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
125
Aportaciones
5.440€
De 4.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Benvinguts al VERKAMI!

Primer de tot et donam les gràcies per haver arribat fins aquí.

Estam enregistrant un nou àlbum (el segon) on volem reflectir els valors universals de l'amor i la natura, fusionar noves músiques i seguir sonant a la teva vida. Tenim una activitat incansable dins l'estudi i necessitam una empenta per fer possible el llançament del nou disc. Com segurament ja saps, fer un àlbum no és gens fàcil!

Amb aquest CROWDFOUNDING volem tenir un contacte més proper amb tu, que formis part d'aquest projecte. Si compres el disc o alguns dels altres productes per anticipat, ens estaràs ajudant a estirar del carro i obtindràs recompenses exclusives. Cap d'aquests productes ha estat mai a la venda!

Podràs comprovar que hem fet tot un marxandatge per poder dur el bon rotllo de les nostres cançons i concerts més enllà de la música. Esperam que t'agradi i que t'animis a posar el teu gra d'arena!

Xanguito Grup
Xanguito Grup

RECOMPENSES:

EL DISC

Tendrà 10 temes que mesclaran música tradicional amb sons moderns.

Els músics que els interpretarem som: Josep Castell (Baix), Miquel Amengual (percussió), Pau Belenguer (bateria i percusssió), Josep Oliver Rubio (trombó, flauta, acordió i cors), Samuel Martínez (trompeta), Joan Muntaner (veu principal i guitarres), Miquel Brunet (piano, orgue i moog) i Jordi Tugores (llaüt i cors).

També hi haurà una sèrie de col.laboradors que vos anirem anunciant per les xarxes socials!

l'Àlbum s'està enregistrant als estudis ONA EDICIONS amb Miquel Brunet i a ALQUÍMIA RECORDS amb Jordi Tugores i serà editat per U98 Music.

El disseny i imatge del disc anirà a càrrec de Quinart Studios i seran combinats amb fotografies de Víctor Rodilla (@rodillaphotography).

CAMISETES

Podeu escollir qualsevol disseny i camiseta que veis en aquestes imatges en comprar un dels PACKS amb camiseta.

100% Cotó
100% Cotó

BOSSES I MOTXILLES

Si compres un pack amb bossa o motxilla, pots escollir qualsevol disseny.

TE VENDRÉ A CERCAR: Pinta i canta amb Xanguito

Un regal per els més petits! Llibre per acolorir la nostra cançó més popular.

Inclou lletra, acords de la cançó i imatges de com tocar-la amb la guitarra.

Ha estat dibuixat per Adrián Riera, ideat i produït per Carolina Mas i editat per RapitBook.

Producte exclusiu per el Verkami
Producte exclusiu per el Verkami

VÍDEO DEDICAT o VÍDEO TUTORIAL

Un regal original per tu o per la persona que tu vulguis! Joan Xanguito interpretarà la cançó que més t'agradi del seu repertori. També pot ser una cançó d'aniversari, una sorpresa per el teu fill o filla, unes paraules (acordades amb tu) per la persona a qui més estimes per després cantar "Te vendré a cercar", etc.

Aquest vídeo també pot ser un tutorial de la cançó que més t'agradi de Xanguito tocada amb la guitarra. Se t'explicará quins són els acords i com executar el ritme de la mà dreta. També com es canta la cançó i quina és la seva interpretació correcte.

A poc a poc i bona lletra tot es pot aconseguir!

CONCERTS

Si hi ha una cosa que ens fa diferents, això són els nostres concerts! Cada actuació és única i irrepetible. Ens esforçam per a oferir la millor qualitat de so i un espectacle que quedi gravat a la memòria.

Qui ens ha vist sap bé que el que feim és més que un concert de música. La nostra missió és que ningú s'avorreixi un sol segon i crear un record de per vida.

*Aquests concerts només es faran en esdeveniments privats.

L'equip de so el podem dur nosaltres, ja que el concert està pensat per fer-se en format reduït.

Si teniu dubtes de quines són les coses bàsiques que requereix una actuació, és important que ens contacteu abans de comprar el pack. Vos respondrem encantats!

QUI SOM

Xanguito neix el 2017 amb el disc BEIX. En un principi havia de ser un projecte de cantautor i actuar en solitari o a trio. En vista de les sol·licituds que teníem per a amenitzar festes, revetlles i concerts de gran format ens acabarem convertint en una banda de sis músics, acompanyats per un equip de més de 10 persones entre tècnics, dissenyadors, mànagers, productors, etc. Que defineixen el que avui és Xanguito.

Com ha estat realment aquest proccés?

*Joan Muntaner (un servidor que passarà a escriure en primera persona) em trobava prop de complir els 30 anys i amb el dubte de si qualque dia en la meva vida faria un disc.

Pareixia mentida que després de 10 anys de dedicar-me a la música i l'espectacle encara no hagués trobat el moment d'enregistrar els meus temes propis.

Com que trobava que se'm feia tard, vaig cridar a n'en Josep Castell (baix) per començar a arranjar les cançons. Després enganxarem a n'en Pau Belenguer (bateria) i entrarem a l'estudi on Carlos i Damian Tejedor (La caja del Ruido) ens tractaren com a germans seus.

En Josep Oliver (trombó, guitarró i cors) que ens va fer els arranjaments de vent, va venir acompanyat de'n Samuel Martínez (trompeta) i al final els dos passaren a formar part del grup.

Més endavant, a causa de les exigències del directe, fitxarem a n'en Miquel Amengual. El nin prodigi de la percussió.

En 2 anys miram enrere i ens adonam que hem fet més de 100 concerts sota el nom de Xanguito, sempre amb produccions pròpies que parteixen de l'inquietut d'innovar, aportar coses noves a l'escenari i mai perdre la proximitat amb el públic. Ens enorgulleix immensament saber que hi ha gent que ens escolta, que ens segueix el rastre i ve a veure'ns als concerts. Els missatges, vídeos, agraïments i reconeixement que ens arriben per part vostra és el motor que fa que el projecte no s'aturi.

Arribats a n'aquest punt, ens hem adonat que ja és hora de fer un segon disc. Intentar créixer i fer un canvi que pensam que et sorprendrà. Per això estam aquí!*

Imatges: Olesa Audivisuals
Imatges: Olesa Audivisuals

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS

A les despeses de gravació del disc (que ja estam acabant) i a la producció física d'aquest.

A la producció del marxandatge, necessari per finançar el disc i la seva producció física.

A la realització del Videoclip que dirigirà Pau Pascual, i que tindrà molts d'artistes mallorquins de diferents disciplines.

CALENDARI PREVIST

Volem llançar el primer senzill en Febrer. Unes setmanes després rebreu l'enllaç de descàrrega i podreu descarregar-vos totes les cançons.

El disc físic i les recompenses també les tendrem en Febrer, però potser es torbin una mica més en arribar degut el temps de producció i enviament que requereixen.

Una vegada acabat el Verkami, i si hem complit l'objectiu (que esperame que sí), vos enviarem un formulari perquè ens digueu la talla, color i model de camiseta.

Després ens posarem a treballar amb la presentació del disc, que serà divendres 3 d'Abril al Teatre Xesc Forteza (Guardau la data!).

Teniu les entrades anticipades disponibles en els packs PACK ENTRADES, PACK MÉS FÀCIL, PACK AMOR & CONCERT.

Gràcies per arribar fins aquí!

Et desitjam el millor per aquest nou any.

Si vols estar més al dia del proccés de producció del disc, segueix-nos a les xarxes! durant les properes setmanes pujarem fotos i vídeos de tot el que feim.

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube

Web

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Maria del Mar

    Maria del Mar

    4 años

    Vengaaaa Xanguitoooo <3 <3

  • Paz Mercadal

    Paz Mercadal

    4 años

    Sonats també volia col.laborar en aquest segon disc que segur que serà una altra maravella! Gràcies per la vostra música ❤️

  • xanguito

    xanguito
    Autor/a

    4 años

    Gràcies a tots per les vostres aportacions!

    Estam a la recta final i anam a bon ritme :-).

    En resposta a miniraja:

    Per sort o per desgràcia hem tornat a acabar tots els disc BEIX. Ara mateix estam posant totes les nostres forces en el disc MILIONS D'ESTRELLES però també farem una nova edició de BEIX. Clar que sí!

    En resposta a JÈS!:

    Gràcies per la vostra aportació companys! A veure si ens veim prest.

    En resposta a Miquela Amengual Dols:

    Gràcies infinites per formar part d'aquest petit gran somni. T'asseguram que quan rebis el disc veuràs que ha valgut la pena!

    Seguim!

  • minaraja

    minaraja

    4 años

    I si posau el disc anterior com a recompensa i li donam una sempenta!? Vaaamous!

  • JÈS!

    JÈS!

    4 años

    Ànims! Això ja està fet!!

  • Miquela Amengual Dols

    Miquela Amengual Dols

    4 años

    Tot el meu suport a qui lluita pels seus somnis!!

#05 / BONES NOTÍCIES! Els packs ja s’han enviat! Feliç Sant Jordi!

Hola estimats i estimades! Com ho duis?

Primer de tot esperam que estigueu tots bé, amb optimisme i traguent les coses bones que ens ensenya aquesta etapa que ens ha tocat viure.

Pel que fa a nosaltres, ahir a la fi poguérem fer l'enviament de totes les recompenses. Així que vos arribaran avui o d'aquí a uns dies!

__

A continuació vos posam al dia de la resta de coses relacionades amb la nova etapa del grup, la qual sense voltros no hagués estat possible:

PACKS:

Els rebreu per correu ordinari. En cas de què no vos hagi arribat en una setmana, avisau-nos a [email protected].

Pel que fa als mecenes que heu de fer la recollida el dia de la presentació, pensam que teniu dret a tenir-ho així que també vos ho enviam per correu. Nosaltres assumim les despeses d’enviament i seguim a l’espera de la data de presentació.

Si voleu podeu pujar-ho a les vostres xarxes i etiquetar @xanguitogrup amb el producte, així sabem que vos ha arribat i també ens ajudau a fer de difussió. :-)

leer más

#04 / "Hola! Som en COVID-19! Venc a retrassar el Verkami també"

Arriba el moment de canviar les cordes.
Arriba el moment de canviar les cordes.

Estimats Mecenes,

Aquí Joan Muntaner aka Joan Xanguito. Com ja sabeu hi ha un virus que ens complica la vida.

Esper que estigueu tots bé, amb salut, i que pogueu treure la part bona a tot lo que estam vivint.

vos inform de com està la situació del VERKAMI:

PACKS:

TOTS ELS PACKS els tenc amb mi, confinadets a ca meva. La setmana passada vàren arribar els disc i els hem empaquetat amb les altres recompenses amb molt d'amor. Després vàrem anar a correus per enviar-los i no ens asseguràven al 100% que arribàssen a ca vostra degut a l'acostament del COVID-19. Com ja sabeu la situació ha empitjorat i ara no ens queda altra que quedar a casa.

Tan aviat com tinguem llum verda vos farem els enviaments, serà el primer que facem quan acabi tot això.

CONCERTS:

Els concerts presentació s'han hagut de posposar.

quan tenguem una informació nítida vos enviarem un mail informant-vos de tot.

leer más

#03 / Finiquitant!

Estimats mecenes, amics i amigues que heu participat al Verkami:

No cabem dins nosaltres mateixos vegent l'èxit que està tenint el disc. En poques setmanes MILIONS D'ESTRELLES ha obtingut xifres récords: més de 26.000 reproduccions a Spotify, més de 10.000 visites a Youtube i Un SOLD OUT a la presentació del Teatre Xesc Forteza en només 2 dies de publicar el cartell.

En mostra d'agraïment per la vostra confiança volem adelantar-vos la col.laboració especial i única que tenim preparada...

A la presentació ens acompanyarà ni més ni manco que... el COR JOVENIL DEL TEATRE PRINCIPAL!!!

Un excepcional cor de 50 persones que faran les delicies del públic i de les nostres cançons.

També hi tendrem moltes altres col.laboracions que vos anunciarem al seu moment. :-)

PELS QUE HEU QUEDAT FORA ENTRADA A LA PRESENTACIÓ DE DIA 3, HEM OBERT UN NOU DIA, EL DIJOUS DIA 2 D'ABRIL! PREESTRENA!

Aquest dia no hi tendrem el cor Juvenil però serà un espectacle en tota regla.

leer más

#02 / Entrades concert presentació! IMPORTANT: CANVI D'HORARI

Hola a tots!!

Primer de tot avisar a tots el mecenes que heu comprat entrades a través del VERKAMI que ELS HORARIS HAN CANVIAT:

Obertura Portes 19:30h

Inici concert: 20:00h

(vos havíem dit que era tot mitja hora més tard... Perdonau la molèstia!)

PELS MECENES QUE VOLEU ENTRADES I NO EN TENIU, AQUÍ TENIU EL LINK:

ENTRADES CONCERT

***No vos ho penseu molt! Avui hem publicat el cartell i ja tenim més d'un 65% ocupat!

ALTRES NOTÍCIES:
★ Ja podeu escoltar el primer single "Milions d'estrelles" a l'Spotify! Esperam que vos agradi!

Link aquí:
Milions D'estrelles

★ Aquest divendres 21 rebreu la descàrrega del disc digital al vostre mail.

★ El disc físic i les recompenses arribaran en Març. Ho hem hagut de retrassar per tal de tenir la major qualitat en tots els productes.

★ Presentam disc a Barcelona! Serà dia 17/3.

Si vols venir, aquí tens l'enllaç:
ENTRADES LUZ DE GAS

MILIONS D'ESTRELLES ja està rodant com una bolla de neu i voltros heu estat la primera empenta!

leer más

#01 / VERKAMI COMPLERT!!

MOLTES GRÀCIES!!!

El Verkami ha arribat a la seva fi i arrebossem d'alegria cada vegada que veim el resultat!

El disc "Milions d'estrelles" té moltes ganes de ser escoltat i vosaltres sereu els primers en rebre-lo! Tenim prevista la descàrrega anticipada pel 21 de Febrer (rebreu un enllaç al vostre e-mail).

No obstant això, també podreu escoltar el single "Milions d'estrelles" en unes setmanes a totes les plataformes musicals.

Per les recompenses que s'envien per correu, ja estam treballant perquè pugueu tenir-les abans que acabi el mes. Rebreu uns formularis als vostres e-mails on necessitarem que poseu la vostra adreça i el model de bossa/motxilla/camiseta que voleu si és el cas.

Per la gent que heu comprat entrades, tindreu butaques amb bona visibilitat. Vos arribarà un e-mail amb les entrades i podreu tenir-les al vostre mòbil o bé imprimir-les.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies