❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

IMPARABLES!

Sardanes de l’Anna i l’Alfred Abad amb la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona

Família Abad-Gils

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
71
Aportaciones
3.255€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Tenim la sort a l’ Agrupació Sardanista Tarragona Dansa de comptar amb dos compositors molt apreciats per balladors i cobles: l'Anna i l'Alfred Abad. Ens agradaria compartir amb vosaltres la seva música, i fer-la arribar a cada poble i ciutat de Catalunya, de la mà de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, en un enregistrament ple de sensibilitat.

Verkami és l'eina que hem triat per distribuir el CD entre els amants de la sardana i els amics que ens vulgueu acompanyar en aquest projecte.

Cobla Sant Jordi-Ciutt de Barcelona
Cobla Sant Jordi-Ciutt de Barcelona

Quí som?

Som l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa. Ens definim com una associació molt activa: tenim colles de competició de totes les edats, ballem, competim, ensenyem a ballar, organitzem cicles de ballades i concerts, espectacles amb la música de cobla com a gran protagonista, participem a les festes majors de Tarragona, tenim una comparsa de Carnestoltes, organitzem colònies per als més petits, viatgem tant com podem...

No parem mai!

L’any 2019, la colla Tarragona Dansa celebra 40 anys, i hem pensat que no podíem deixar passar l’oportunitat de presentar el CD de l’aniversari, amb sardanes inèdites de l’Anna i l’Alfred.

Foto de la gran família Tarragona Dansa. 16/9/2019
Foto de la gran família Tarragona Dansa. 16/9/2019

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions ens ajudaran a pagar l'enorme despesa que significa tirar endavant un projecte com aquest: cobla, director, estudi, tècnic de so, discogràfica, SGAE, edició de còpies, dissenyador, auditori per fer la presentació...

Son molts milers d'euros el que costa tot plegat, però la il·lusió que tenim per tirar endavant aquest projecte és tan gran, que estem segurs que amb el vostre suport ho farem possible.

Sobre les recompenses

Us hem preparat un seguit de recompenses d'allò més llaminer: des de la bàsica, el Pack Clàssic, que us permetrà rebre còmodament a casa el CD, fins al Pack Top, que inclou una sardana escrita per l'Anna, dedicada a qui més estimeu -imagineu per un moment la seva reacció-, a part del disc, entrades per al concert de presentació i tot un seguit de regals més.

No us entretindrem: feu un cop d'ull aquí mateix, al costat, on trobareu totes les alternatives. Trieu la vostra i convertiu-vos en mecenes d'aquest projecte. Esteu només a un parell de clics.

Calendari previst

La presentació del CD serà el proper dissabte 11 de gener, a les 18h a l'Auditori de la Diputació de Tarragona, al costat mateix de la plaça Imperial Tarraco. Serà un concert amb la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i el seu director titular, Marcel Sabaté.

Durant el mes de gener, si el projecte tira endavant, us farem arribar les vostres recompenses. Si sou mecenes TOP i heu demanat una sardana dedicada, l'Anna contactarà amb vosaltres i us la farà arribar durant l'any, en la data acordada.

Els compositors

L’Anna Abad és una jove compositora, polifacètica, sardanista de colla, cantautora, pianista, intèrpret de tible i tenora, de qui Francesc Cassú va dir, amb motiu de l’estrena de la seva sardana I més enllà..., que hi ha pocs compositors joves que escriguin tan bé i tan bonic com ella. La seva darrera sardana, A temps..! (2019), forma part del CD del 90è d’aniversari de la cobla La Llobregat, i ha tingut una rebuda extraordinària en aplecs i ballades.

L’Alfred Abad, pare de l’Anna, ha esdevingut el compositor de moda en els darrers temps: és l’autor de la sardana del 60è aniversari de la Unió de Colles Sardanistes, Imparables!, que dona nom al CD, va rebre el premi popular del certamen musical del 50è aniversari de la Unió de Colles Sardanistes, ha estat finalista de La Sardana de l’Any 2015 amb Capvespre a la Ràpita, va guanyar l’accèssit del mateix concurs l’any 2017 amb Nits d'estiu a Sant Llorenç, i ha estat el guanyador de la 30à edició de La Sardana de l’Any 2018 amb Montblanc, Capital de la Sardana. Totes aquests sardanes les podreu trobar al CD que us presentem.

Les sardanes

El disc inclou les dues úniques sardanes de l’Anna que encara no havien estat enregistrades,

L’home dels mil somnis (2012), dedicada al seu pare amb motiu del seu 50è aniversari

I més enllà..., (2014) escrita durant la seva estada d’Erasmus a Alemanya, i dedicada a la seva colla, la Tarragona Dansa.

De l’Alfred trobareu una selecció d’onze sardanes que tampoc havien estat prèviament enregistrades.

Un tomb per Cracòvia (2010)

Els follets de l'Ebre (2010)

Rauxa i seny (2011)

A la mare (2013)

La roca foradada (2016)

Capvespre a la Ràpita (2015) –La sardana de l’any 2015-Finalista

Nits d'estiu a Sant Llorenç (2017) – La Sardana de l’any 2017 – Accèssit

Sota els estels de Moscou (2017)

Els millors anys (2018)

Montblanc, capital de la Sardana (2018) – La Sardana de l’any 2018 – Premi Popular

Imparables! (2018)

Us ve de gust un tastet de música?

Us deixem un tastet de la música que podreu trobar al disc. Ep: encara no són els enregistraments de la Cobla Sant Jordi, alerta.

L'home dels mil somnis (Anna Abad)

Sota els estels de Moscou (Alfred Abad)

Enllaços

Ens podeu seguir a la web:
Tarragonadansa.cat

I també ens trobareu a:

Facebook, Twitter i Instagram



Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Jordi Saura

    Jordi Saura

    más de 4 años

    Felicitats, gràcies per la feina (Redéu, gairebé no arribo a temps!!)

  • eduard sendra nogués

    eduard sendra nogués

    más de 4 años

    la família que tries tu ;-)

Volver a todas las actualizaciones

#02 / SABÍEU QUE.. Un tomb per Cracòvia

La sardana que obre el CD és Un tomb per Cracòvia. Escrita l'any 2010 per l'Alfred Abad, es va estrenar a Cracòvia, en el marc de l'Aplec Internacional, un 8 d'agost a la plaça Rynek Glowny, la plaça medieval més gran d'Europa.

A la ballada, que va anar a càrrec de la cobla Reus Jove, hi van participar les colles Sa Palomera de Blanes, Aires Gironins de Girona, i Tarragona Dansa.

La sardana està dedicada a la colla Tarragona Dansa i als milers de valents com ells, que van decidir l'agost de 2010 que valia la pena travessar mig continent per portar la cultura catalana i la sardana a Polònia.

L'estrena va ser un gran èxit, i Un tomb per Cracòvia va tornar a sonar aquella nit a l'espectacle de clausura La nit treu foc pels queixals

Us convidem a reviure aquells moments, amb el video de l'estrena.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#14 / LES RECOMPENSES JA ESTAN A PUNT..

Estimats mecenes:

si vau triar el pack clàssic o el pack amb motxilla, demà al matí sortiran cap a casa vostra les recompenses del projecte IMPARABLES!.

A tots els que heu triat l'opció anem de concert, us podrem saludar personalment i entregar-vos les recompenses a en ma demà mateix a Tarragona.

Esperem que gaudiu molt del concert que us hem preparat amb la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

recompenses a punt de sortir..
recompenses a punt de sortir..

#13 / EL CONCERT DE PRESENTACIÓ.. T'animes?

👉 El proper dissabte dia 11 de gener, a les 18 h, al magnífic auditori de la Diputació situat al carrer Pere Martell, 2 de Tarragona (a tocar de la plaça Imperial Tarraco) tindrà lloc el concert de presentació del CD IMPARABLES!.

Amb aquest concert donarem per tancat un any molt intens d'activitats, tot celebrant els 40 anys de Tarragona Dansa.

Us animeu? Ens agradaria comptar amb tots els mecenes, i amb molts socis, seguidors i amics.

#12 / I ARA, QUÈ?

👉 Gràcies a tots i cada un de vosaltres, hem tancat amb èxit aquest projecte tan bonic.

Verkami activarà avui mateix una eina de formularis que farem servir per recollir les vostres dades.

Els CDs estan a màquines, a la discogràfica Discmedi i les motxiles encarregades. Si tot va bé, ho tindrem tot a punt durant la primera setmana de gener.

Si teniu qualsevol dubte, o ens voleu fer arribar qualsevol suggeriment, ho podeu fer des d'aquí mateix, o a l'adreça [email protected], i amb molt de gust us contestarem de seguida.

Des de l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa us desitgem a tots salut i MOLT BONES FESTES! 🥂🎄

#11 / OBJECTIU ACONSEGUIT! MOLTÍSSIMES GRÀCIES 🎉

👉Objectiu aconseguit!! 🎉🎉🍾

Mil gràcies a tots els que ens heu fet costat. Sou IMPARABLES! 💪💪💪

El projecte encara continuarà obert durant cinc dies: volem que la família dels IMPARABLES! segueixi creixent, i que la música dels nostres compositors arribi a tot arreu.

👉Us adelantem ja els primers detalls del concert de presentació: estarà dividit en dues parts, una dedicada a les sardanes de l'Anna Abad i l'altra a les sardanes de l'Alfred. Cada un d'ells ha triat el seu compositor de referència: en el cas de l'Anna, en Joaquim Serra, i en el cas de l'Alfred, Manel Saderra Puigferrer, de manera que cada part començarà amb l'obra d'un d'aquests grans compositors. L'Anna ha triat per començar el Puigsoliu, i l'Alfred la sardana Júlia.

Apunteu la data: 11 de gener, 18h, a l'auditori de la Diputació, c/Pere Martell 2, Tarragona.

.

#10 / UN 15% I 8 DIES..

Tenim uns socis i amics que no ens fallen mai.

Us dèiem fa alguns dies que erem molt optimistes i avui encara ho som més: estem només a un pas de poder dir que sí, que ho hem aconseguit, i que junts som IMPARABLES!

Queden 8 dies i un 15%.

Ens ajudeu a fer aquest darrer pas?
😍💪

#09 / ARRIBEM A LA RECTA FINAL DEL PROJECTE

A dotze dies d’arribar a la fi del projecte, estem al 57% del repte que ens havíem plantejat.

Encara necessitem l’última empenta de socis i amics, però som optimistes de mena i segur que ho aconseguirem.

Si ja ets mecenes, ens ajudes a donar a conéixer el projecte?

Si encara no ets mecenes, no esperis l’últim dia: entra, tria la reva recompensa i fes-te IMPARABLE!

#08 / SABIEU QUE.. Anna d'Ivori entrarà aquest nadal a totes les cases?

Anna d'Ivori (el nom artístic de l' Anna Abad ) entrarà aquest nadal a totes les cases de Catalunya i d'Europa. L'Anna, que a més de ser una excel.lent compositora és una coneguda cantautora, va ser seleccionada per posar veu a la campanya de Nadal de Woman Secret protagonitzada per Elsa Pataky, en un anunci que segurament ja heu pogut veure per televisió.

Anna d'Ivori és un projecte que l' Anna Abad i el seu grup porten rodant des de fa ja més de cinc anys. En aquest recorregut, moltes actuacions per Catalunya, Andorra i Itàlia, un primer CD Rere els vidres (2017), i un segon CD en preparació sota la producció de Marc Martín.

Anna d'Ivori entrarà aquest nadal a totes les cases, i esperem que Anna Abad i el CD IMPARABLES! també. És un CD que no et pots perdre.

Aquí us deixem l'anunci i un video de la festa de presentació de la campanya Kissmas a Madrid amb la cançó sencera.

#07 / ESTEM A MIG CAMÍ..

En tots els sentits: ha passat ja la meitat del temps que el projecte IMPARABLES! te reservat al Verkami, i els nostres mecenes han aportat ja la meitat del que hem de recaptar, de manera que estem molt contents i us animem a tots a fer visible, a donar a conèixer aquesta aventura musical.

Ho volem fer possible. Ens ajudes?

#06 / SARDANSA - La sardana en totes les seves formes

El proper dia 11 de gener a les 18h farem la presentació del CD IMPARABLES!, a l'auditori de la Diputació de Tarragona. Serà l'últim gran acte de celebració dels 40 anys de Tarragona Dansa i ens acompanyarà la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

Estarem molt contents de trobar-nos amb tots vosaltres, mecenes, seguidors i amics.

Abans, però, tenim un altre gran acte previst: SARDANSA, la sardana en totes les seves formes. Serà el proper dissabte 30 de novembre al teatre Metropol, a partir de les 18 h, i estarem acompanyats per la cobla Reus Jove, els esbarts Santa Tecla i Dansaire de Tarragona, els cors In Crescendo i Mos Cantars, les colles Nova Tarragona Dansa i Mare Nostrum, i la companyia de dansa contemporània La Im.perfecta.

Un espectacle diferent de tot el que heu vist fins ara, que comptarà amb l'estrena de la sardana Azalea, del jove compositor, músic i ex-ballador de la colla Magí Capdevila, dedicada als 40 anys TD .

Us apunteu?

#05 / SABIEU QUE.. 40 anys de Tarragona Dansa

El projecte IMPARABLES! és un dels actes principals de la celebració dels 40 anys del naixement de la colla Tarragona Dansa, però no és l'únic ni de bon tros.

Començàvem l'any 2019 al gener amb un espectacle que combinava teatre, cobla i dansa: LLUMS, MÚSICA.. ACCIÓ!. Vam omplir el teatre Tarragona, amb 500 persones que s'ho van passar d'allò més bé.

Vam continuar amb actes socials, la participació a l'aplec internacional de Copenhagen, la cloenda del curset Sardanes a l'Escola, per arribar al juny amb una altra festa espectacular: ENVOLTEM LA CATEDRAL. Més de 600 persones es van donar les mans per fer l'anella més gran mai vista a Tarragona.

Per Sant Magi vam fer la tradicional marxa festiva PUJA AQUÍ DALT I BALLA, després vam omplir la plaça de la Font amb 12 colles de balladors i ex-balladors al concurs de Tarragona, i vam oferir a la ciutat l'exposició 40 ANYS EN 40 IMATGES.

Per tancar l'aniversari ens queden encara els dos projectes finals: SARDANSAleer más

#04 / SABÍEU QUE.. I més enllà..

I més enllà.. és la sardana número 9 del CD, la segona de l’ Anna Abad en aquest enregistrament.

A les actualitzacions anteriors us havíem presentat sardanes escrites a Tarragona i estrenades a Cracòvia i a Moscou respectivament. Avui ho farem al revés: I més enllà.. la va escriure l’Anna durant l’any que va estar estudiant Comunicació Audiovisual a la Ruhr Universität de Bochum, a Alemanya. La va dedicar a la seva colla, la Tarragona Dansa, i es va estrenar el mes de gener de 2014, al concert organitzat per l’Agrupació, que va portar la cobla La Principal de la Bisbal a Tarragona en el marc de la seva gira del 125è aniversari.

És una sardana complexa, comparada amb les que havia escrit anteriorment, i podríem dir que transmet una sorprenent calma i una certa melangia, potser per la distancia a la que es trobava de la seva terra i de la seva colla quan l’estava escrivint.

leer más

#03 / SABÍEU QUE.. Sota els estels de Moscou

Sota els estels de Moscou és la 10à sardana del disc. Al darrera d'aquest títol, hi ha una història molt bonica que us volem explicar.

Vagi per endavant que la sardana va ser un regal de noces per a l'Oksana Lebedeva i l'Alfred Abad Gils. La parella s'havien conegut en un xat d'estudiants d'anglés cap al 2013. Milers de km de distància semblaven un obstacle insalvable, però com passa a les pel·lícules, un dia van decidir trobar-se a la vida real i es van citar a Madrid. La cosa devia anar molt bé, perquè al poc temps es van tornar a trobar a Paris, on estudiava l'Alfred. La següent cita ja va ser a Tarragona, després a Moscou, i l'estiu de 2015 l'Alfred va decidir continuar els seus estudis universitaris a Rússia. Podríeu apostar que estar més a prop de l'Oksana va tenir alguna cosa a veure.

Es van casar un 21 de gener de 2017, a 14 graus sota zero, i els va acompanyar una bona representació d'amics de la Tarragona Dansaleer más

#02 / SABÍEU QUE.. Un tomb per Cracòvia

La sardana que obre el CD és Un tomb per Cracòvia. Escrita l'any 2010 per l'Alfred Abad, es va estrenar a Cracòvia, en el marc de l'Aplec Internacional, un 8 d'agost a la plaça Rynek Glowny, la plaça medieval més gran d'Europa.

A la ballada, que va anar a càrrec de la cobla Reus Jove, hi van participar les colles Sa Palomera de Blanes, Aires Gironins de Girona, i Tarragona Dansa.

La sardana està dedicada a la colla Tarragona Dansa i als milers de valents com ells, que van decidir l'agost de 2010 que valia la pena travessar mig continent per portar la cultura catalana i la sardana a Polònia.

L'estrena va ser un gran èxit, i Un tomb per Cracòvia va tornar a sonar aquella nit a l'espectacle de clausura La nit treu foc pels queixals

Us convidem a reviure aquells moments, amb el video de l'estrena.

#01 / La força de la il·lusió

Tarragona Dansa es una agrupació sardanista tarragonina, amb un equip humà (junta, monitors, encarregats de vestuari, de local, comissions de treball, dansaires,..) realment espectacular.

La força de la il·lusió fa possible organitzar actes com els que hem estat programant tot l'any per celebrar el 40è aniversari. La mateixa il·lusió que ens ha portat a presentar el projecte IMPARABLES!. Arranquem amb força i volem agrair la seva confiança a tots els mecenes que, només començar, ja han fet la seva aportació.

Som imparables i ho volem seguir demostrant. Ens ajudes?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies