❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Un dia d’aquests

Si penséssim en la idea que la ciutat de Barcelona es desintegra, aleshores *Un dia d'aquests* parla, a través d'unes històries anònimes, potser mínimes, d’aquesta desintegració. O de tot el contrari.

circolmalda

A project of

Category

Created in

0
seconds
50
Patron
7.660€
From 7.500€
Contribute to the project

Un dia d’aquests és un mosaic de narracions de cinc autors diferents sobre les darreres dècades de la ciutat de Barcelona. Avui, seríem capaços de reconèixer la Barcelona de 1970? Els personatges d'aquest espectacle ens acosten vivències anònimes, personals, que arriben fins a nosaltres vívides i emocionants per reconèixer la nostra història més recent.

"***Als 70 comença l'època que hem viscut, nosaltres i els espectadors. Jo al meu text intento dir que ara comença una altra transició***"
Eduardo Mendoza.

Tots els textos comparteixen "***històries realistes, identificables, amb una combinació de poesia i ironia, i desprenen una mirada cap a aquesta ciutat que l'espectador acostumat a veure teatre no només d'entreteniment reconeixerà***"
Pep Tosar.

L'EQUIP ARTÍSTIC
Ens hem envoltat en aquesta ocasió d'un equip artístic excepcional, professionals amb els quals compartim la certesa que és el moment de fer una petita aturada per reflexionar sobre la societat que estem construint:
Autors (textos originals): Eduardo Mendoza, Miquel de Palol, Julio Walovits, Flavia Company, Monika Zgustova
Directors: Rosa Novell, Xavier Albertí, Eduard Fernández, Jaume Mallofré, Evelyn Arévalo, Adrià Aubert
Repartiment: Chisco Amado, Belen Bouso, Víctor Pi, Montse Pérez, Mireia Sanmartín, Manel Sans, Assun Planas, Arnau Vilardebo
Música original: Jordi Gaspar
Escenografia i vestuari: Isabel Velasco
Ajudant d'escenografia i vestuari: Giulia Grumi
Audiovisual: Joan Riera
Pintura: Isabel Velasco, jauma mc
Coordinació: Pep Tosar

L'ESTRENA
Un dia d'aquests s'estrenarà el mes d'octubre al remodelat Círcol Maldà, on podreu gaudir del nou pati de butaques de la sala!

EL FINANÇAMENT
Des del Círcol Maldà ja hem tingut una molt bona experiència de micromecenatge amb l'obra '*Tots aquests dois*'. En aquesta ocasió, dedicarem el finançament aconseguit a l'equip artístic que està construint aquest espectacle.

LES PRIMERES NOTÍCIES SOBRE L'ESPECTACLE
El gran projecte sobre Barcelona del Círcol Maldà
(versió completa)
El Círcol Maldà acoge cinco historias sobre el pasado reciente de Barcelona

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
5 backers

Aparició com a mecenes + Póster exclusiu de l'espectacle.

20€
8 backers

1 entrada + Aparició com a mecenes + Póster exclusiu de l'espectacle.

40€
15 backers

2 entrades + Aparició com a mecenes +
Póster exclusiu de l'espectacle.

60€
35 left (of 40)

Tertúlia sobre Barcelona amb l’equip de l’espectacle + 50% 1 entrada + 2 entrades + Aparició com a mecenes + Póster exclusiu de l'espectacle.

100€
17 left (of 20)

DVD amb gravació completa i making off + Tertúlia sobre Barcelona + 50% 1 entrada + 2 entrades + Aparició com a mecenes + Póster exclusiu de l'espectacle.

250€
12 left (of 15)

Celebra l’estrena de l’espectacle amb la companyia, et convidem a sopar amb nosaltres + Sorteig 4 celebracions privades al Círcol Maldà + 4 entrades + 50% 1 entrada + DVD amb gravació completa i making off + Aparició com a mecenes + Póster exclusiu de l'espectacle.

500€
11 backers

Aparició entre els patrocinadors de l’espectacle + Lot de llibres signats pels autors de les peces teatrals d’“Un dia d’aquests” + Sopar amb la companyia + Sorteig 4 celebracions + 4 entrades + 50% 1 entrada + DVD amb gravació completa i making off + Pòster exclusiu de l'espectacle.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.