❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Llibres de la Drassana 2019

Gaudix, amb descompte, de la millor literatura. 5 novetats, 12 èxits de vendes i l'abonament a Lletraferit. Ajuda’ns a seguir fent història!

Llibres de la Drassana

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
333
Aportaciones
7.177€
De 7.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Fa anys que, gràcies al suport de molts de vosaltres, Llibres de la Drassana va començar la seua singladura de lletres des de València per la mar Mediterrània. I ara continuem necessitant la vostra complicitat per a seguir fent cultura!

Per la vostra fidelitat i suport, vos oferim els millors llibres de literatura, història, gastronomia i esports, en valencià i en castellà, per a adults i per a xiquets, amb descomptes insuperables. Cinc novetats, cinquanta èxits de vendes i un immillorable abonament a la revista Lletraferit.

A continuació t'oferim un tast de les novetats i els darrers llibres publicats, però en les columnes de la dreta trobaràs molts altres llibres del nostre catàleg, dels quals pots trobar informació detallada en esta pàgina web.

Novetats Drassana
Novetats Drassana

Amb els diners reunits pagarem part de les faenes de maquetació i impressió, de manera que rebreu còmodament a casa -o a l'adreça que ens digueu- els volums escollits, sense cap cost addicional d'enviament a Península i les Illes Balears (per a enviaments internacionals s'aplicaran les tarifes habituals de Correus). Participant en el verkami obtindreu importantíssims descomptes d'entre el 20% i el 30% i sereu els primers en rebre les nostres novetats.

Podeu participar en totes les aportacions i packs que vullgueu de la columna de la dreta (no només una, sinó dos, tres, quatre o absolutament totes!), de manera que podeu combinar les diferents recompenses i podreu rebre totes aquelles publicacions que desitgeu, sense cap restricció. Podeu fer-nos qualsevol pregunta sobre açò a través del mateix verkami o pel nostre facebook.

Mimi Picoretes
Mimi Picoretes

Mimi Picoretes
Mimi Picoretes

Bruna i el drac
Bruna i el drac

Bruna i el drac
Bruna i el drac

Novetats que enviarem en desembre (abans de Nadal):

1. Mimi Picoretes il·lustrat per Jem Maybank amb text de Vicent Baydal (en valencià). Àlbum gràfic original de Baydal destinat a xiquetes i xiquets, ambientat en la València del segle XV i que narra les aventures de Mimi, una gosseta que fa amics amb les cosquerelles... La gran aposta de Drassana, junt amb Bruna i el Drac, per als més menuts de la casa!

Mimi Picoretes. Jem Maybank i Vicent Baydal.
Mimi Picoretes. Jem Maybank i Vicent Baydal.

2. Bruna i el Drac il·lustrat per Aleksandar Zolotic amb text de Josep Vicent Miralles (en valencià). Un enorme drac té atemorits els veïns del Montgó. Ningú s'atrevix a fer-li front, però finalment Bruna acabarà per ser amiga seua. Un relat de vocació universal creat des del cor de la Marina Alta.

Bruna i el Drac. Aleksandar Zolotic i Josep Vicent Miralles.
Bruna i el Drac. Aleksandar Zolotic i Josep Vicent Miralles.

3. A la menuda. La cuina de la triperia i les despulles a Europa d'Alexandre Serrano (en valencià i castellà). Un text deliciós per a endinsar-nos en l'univers culinari de la triperia. Un receptari imprescindible que oferix alhora un context gastrosòfic de la tradició d'estos menjars, tan incardinats des de fa segles en la cultura valenciana i europea.

A la menuda. La cuina de la triperia i les despulles a Europa.
A la menuda. La cuina de la triperia i les despulles a Europa.

4. Històries del Llevant UD. 110 anys d’un club immortal (1909-2019) de Felip Bens i José L. García Nieves (en valencià i castellà). Els autors de la monumental i celebrada Historia del Llevant UD tornen deu anys després per a oferir les històries més emotives d'estos 110 anys: episodis i personatges essencials i imprescindibles.

Històries del Llevant UD. 110 anys d’un club immortal (1909-2019) de Felip Bens i José L. García Nieves.
Històries del Llevant UD. 110 anys d’un club immortal (1909-2019) de Felip Bens i José L. García Nieves.

Novetat per a la primavera del 2020:

5. La cuina dels Ports de Luis Gargallo, Guillermo Miró i Sara Gargallo (en valencià i castellà). Una nova aportació al patrimoni gastronòmic dels valencians feta des de la col·lecció Tastaolletes. Els Ports, una comarca amb una força simbòlica enorme per la seua història i el seu patrimoni, amb una singular cuina d'interior, plena de matisos. Com sempre, les receptes més tradicionals combinaran ací amb les millors històries, contades per col·laboradors com Violeta Tena, Joan Garí, Manuel Milián, Mary Savage, Conxa Rodríguez, Víctor Amela, etc.

La cuina dels Ports de Luis Gargalló, Guillermo Miró i Sara Gargallo.
La cuina dels Ports de Luis Gargalló, Guillermo Miró i Sara Gargallo.

Subscripció a la revista «Lletraferit»

6. Lletraferit (Subscripció anual 10 euros). Encara no t'has subscrit a la revista cultural valenciana? Quatre edicions a l'any per només 10 €, amb un 50% de descompte sobre el PVP i enviat debades a casa. Sí, és cert! Fes-ho ara i rep els propers 4 números: del 20 al 23.

Revista Lletraferit #19
Revista Lletraferit #19

Llibres ja publicats (enviaments en acabar el verkami, en novembre):

7. Del Sénia al Segura. Breu història dels valencians de Vicent Baydal (en valencià o en castellà).

Una breu però intensa història dels valencians, atractiva i dinàmica, narrada a través de flashbacks concatenats que conformen un gabinet d'herois i accions que ens fan partícips dels patiments, les glòries i les esperances d’aquells qui ens han precedit. El darrer best-seller d'història valenciana.

Del Sénia al Segura. Breu història dels valencians de Vicent Baydal.
Del Sénia al Segura. Breu història dels valencians de Vicent Baydal.

8. La València que va ser de Gumersindo Fernández i Enrique Ibáñez (en valencià o en castellà). DISPONIBLE EN EL PACK CIUTAT DE VALÈNCIA

Del Convent de Sant Francesc a Barrachina, de la Casa de la Ciutat al Trianon Palace, de la Seca al Palau de Ripalda, de Vallejo a Algirós, del Teatre Russafa al Canòdrom Avenida i així fins a 50 espais perduts que este llibre recupera, travessant els segles per la València que va ser i que sempre serà, en la memòria.

La València que va ser de Gumersindo Fernández i Enrique Ibáñez.
La València que va ser de Gumersindo Fernández i Enrique Ibáñez.

9. Amunt! 1919-2019. Un apasionante siglo de historia de Alfonso Gil.

La primera y única historia del Valencia CF que incluye el centenario y la conquista de la Copa de 2019 en el Centenariazo. Alfonso Gil ha escrito un libro imprescindible para comprender los hechos y los protagonistas de este siglo y del sentimiento que late detrás del club, desde 1919 hasta la actualidad.

Amunt! 1919-2019. Un apasionante siglo de historia de Alfonso Gil.
Amunt! 1919-2019. Un apasionante siglo de historia de Alfonso Gil.

10. Moneda a l’aire de José Ricardo March (en valencià o en castellà). DISPONIBLE EN EL PACK FUTBOL

Avalada pel rigor i el prestigi del seu autor, reconegut com un dels estudiosos més destacats del futbol valencià, Moneda a l’aire recupera trenta episodis i protagonistes imprescindibles de la història del club de Mestalla. Un apassionant viatge per les interioritats del València CF.

Moneda a l’aire de José Ricardo March.
Moneda a l’aire de José Ricardo March.

Calendari previst

Els llibres arribaran a les vostres cases entre novembre i desembre, abans de Nadal, excepte La cuina dels Ports, que vos l'enviarem en abril de 2020.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

8 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Carles Jovaní

    Carles Jovaní

    más de 4 años

    Abraçades, templats!!

  • Pilar Noval

    Pilar Noval

    más de 4 años

    ¡Gracias por hacer posibles los sueños!

  • Lucre Arocas Ruiz

    Lucre Arocas Ruiz

    más de 4 años

    Hola de nou!! 2/3 .Gran projecte. Gràcies

  • Lucre Arocas Ruiz

    Lucre Arocas Ruiz

    más de 4 años

    Hola de nou!! 3/3

  • Lucre Arocas Ruiz

    Lucre Arocas Ruiz

    más de 4 años

    Hola de nou!1/3

  • MARISA

    MARISA

    más de 4 años

    Fantàstica iniciativa!!!! Endavant

  • Carlos Núñez

    Carlos Núñez

    más de 4 años

    Moltíssima sort amb el projecte!

  • Joan-Carles Martí i Casanova

    Joan-Carles Martí i Casanova

    más de 4 años

    Que hauria estat de ma vida sense morelles, freixures i altres "menuàncies". Un llibre altament recomanable de la barra de l'amic Alexandre Serrano.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies