❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"De cap per avall", nou disc d'Ambauka!

Música canyera per a tota la família! 14 noves cançons sense embuts per compartir amb tu. Fes-lo possible i canta-les des del primer dia!

AMBAUKA

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
84
Aportaciones
4.065€
De 3.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Estem contents! El nostre tercer disc De cap per avall tindrà 14 noves cançons cuinades amb amor, esperit crític i a foc lent, amb col·laboracions tan especials com Cesk Freixas, Roba Estesa, El Pot Petit, Arnau Tordera o Mònica Usart, entre d'altres. A més, després d’un any intens de feina fent aquest disc, seguim treballant per convertir-lo en el nou concert familiar d'Ambauka, que estrenarem el proper 15 de desembre al CAT i que volem compartir amb tots/es vosaltres (podeu aconseguir entrades com a recompensa)!

Amb més de 10 anys compartint música i somriures, 2 discs, més de 600 concerts a places i sales de tot el país (rostint-nos junts sota el sol o remullant-vos amb aigua de colors), amb la il·lusió i les ganes del primer dia i l'experiència que ens heu anat regalant tot aquest temps, estem més convençuts que mai de la nostra proposta musical per a tota la família: espectacles de qualitat, participatius, enèrgics i carregats de valors.

Ara, a punt de publicar De cap per avall, tenim els peus a terra i el cap als núvols! Sabem d'on venim, on som i on volem arribar, i sabem que amb vosaltres, no hi ha fronteres i tot és possible! Capgirem-ho tot, somniem junts i lluitem per un món millor on mirant les coses del revés tots siguem més feliços. Que comenci la festa! Junts ho posarem tot De cap per avall!

.


Aportacions i recompenses:

Hem fet un quadre resum de les possibles aportacions amb les recompenses corresponents perquè escolliu fàcilment la que més us interessi:

  • RECOMPENSA EXTRA PRIMERS 50: un pòster dedicat per als primers 50 mecenes (vàlid per a totes les aportacions que inclouen enviament).

  • Disc físic: dissenyat i il·lustrat amb molt d'amor pel Josep Miquel (l'ambaukat groc), inclourà un llibret il·lustrat amb els personatges i les lletres de totes les cançons.

A més, amb totes les recompenses que inclouen el disc físic, us regalem un adhesiu d'Ambauka (o més, segons l'aportació)!

  • Entrades pel concert de presentació: entrades pel concert especial de presentació que farem el diumenge 15 de desembre al matí al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) de Gràcia (Barcelona). L'estem preparant amb tota la il·lusió i hi haurà moooltes sorpreses que anirem descobrint!

(El preu de les entrades un cop acabat el Verkami serà de 6€ infants i 10€ adults)

  • Samarreta exclusiva pels mecenes del disc: samarretes dissenyades expressament per vosaltres, amb dos dissenys a escollir! No us quedeu sense!

Samarreta Qüí
Samarreta Qüí

Samarreta Cançons
Samarreta Cançons

  • Welcome: si acabeu de descobrir Ambauka, amb aquesta aportació rebreu un exemplar del Mira com sona (2010) i un del Tal dia farà un any (2014).

  • Ambauka en directe!: per a esplais, caus i entitats culturals. Escriviu-nos un correu i pactarem la data i el format.

Qui som?

Ambauka fem música i espectacles familiars des del 2008, quan uns quants monitors de l’Esplai l’Agrupa de Molins de Rei vam decidir formar un grup d’animació per celebrar la Festa de la Primavera. Després d'aquella primera exitosa actuació, el 2009 la formació es va consolidar sota el nom d’Ambaükatunàbia, i des de l'inici el grup destaca per la seva aposta pels espectacles familiars de qualitat, altament participatius, enèrgics i per a totes les edats, i amb música 100% en directe combinant sons i músiques populars i moderns.

Amb dos discs sota el braç ( Mira com sona, 2010 i Tal dia farà un any, 2014), aquest 2019 publiquem el tercer treball discogràfic, De cap per avall.

Actualment, amb el nom d'AMBAUKA, presentem en directe diversos espectacles: una oferta àmplia i variada per tot l'any, que manté l’energia i l’essència del primer dia amb l’experiència afegida d’aquests anys rodant pels escenaris i fent cantar, ballar, jugar i passar-s’ho bé a petits i grans.

Ambauka som:

  • Maria Cirici: veu

  • Magí Canyelles: veu, tenora, gralla, saxo, flauta de bec

  • Josep Miquel Janés: guitarra

  • Fidel Cano: veu i baix

  • Cesc Valverde: bateria

Perquè optem pel micromecenatge? A què destinarem les vostres aportacions?

Fer un disc suposa moltíssima feina -que ja hem fet amb totes les nostres ganes i il·lusió-, però també molts diners. Portem anys estalviant per poder fer aquest disc, i ja el tenim enregistrat, però necessitem una última empenteta per poder publicar-lo i compartir-lo amb tots vosaltres!

El micromecenatge és una de les vies de finançament més coherent que trobem: ens permet oferir-vos el disc i altres recompenses de manera anticipada, evitant d'aquesta manera caure a la roda dels préstecs i deutes bancaris, tan difícilment assumibles per projectes petits i autogestionats com el nostre. Això també fa que puguem crear la nostra música lliurement, sense condicionants artístics ni ideològics.

Els diners aconseguits per micromecenatge finançaran una part de la producció i fabricació del disc, així com la producció del nou concert familiar que portarà en directe als escenaris les noves cançons.

Calendari previst

Si assolim l'objectiu, en acabar el Verkami us enviarem el disc en format digital.

Unes setmanes després un enviarem la resta de recompenses: discs físics, adhesius, samarretes i entrades per al concert de presentació, que com sabeu serà el dia 15 de desembre de 2019 al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) de Gràcia.

Podeu seguir Ambauka a:

www.ambauka.cat
Youtube d'Ambauka
Instagram d'Ambauka
Facebook d'Ambauka
Twitter d'Ambauka

Preguntas frecuentes

  • Hi ha aportacions amb recompensa de 2 o 4 entrades. I si som 3 o 5?

    Podeu aconseguir-ne 4 i convidar algú a venir al concert! Regalar cultura compartida és un dels millors regals que podeu fer! ☺️

    Sinó, un cop acabat el Verkami els mecenes també podreu comprar les entrades que us faltin amb un descompte especial.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

12 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • xdocampo

    xdocampo

    más de 4 años

    De cap per avall es veu tot millor! ;)

  • Júlia Pozo Pla

    Júlia Pozo Pla

    más de 4 años

    Molta sort! Espero que ho aconseguiu!! Una abraçada ben forta a tots!!

  • Edgar

    Edgar

    más de 4 años

    Molta sort! Des de Girona donant suport a noves propostes! Quin país més gran!

  • Anna Maria Campmajó Campillo

    Anna Maria Campmajó Campillo

    más de 4 años

    Bona feina.

  • Escènica

    Escènica

    más de 4 años

    Endavant i de cap per avall tot plegat!

  • Nuria Ubeda Garcia

    Nuria Ubeda Garcia

    más de 4 años

    Qué bonic participar en un projecte amb tanta il•lusió! A per totes 💪

  • teceté

    teceté

    más de 4 años

    Amb ganes de descobrir Ambauka i esperant que els meus fills s'hi engresquin!

  • CarlaOllé

    CarlaOlle

    más de 4 años

    Molta sort! :)

  • samarreta.cat

    samarreta.cat

    más de 4 años

    SORT AMB EL PROJECTE! Oriol i Mariona Costa

  • AMBAUKA

    AMBAUKA
    Autor/a

    más de 4 años

    Moltes gràcies! 😀

Volver a todas las actualizaciones

#01 / Nou videoclip: CONTENTS!

Hola mecenes!

🙃 ESTEM MOLT CONTENTS de presentar-vos el nou videoclip que hem estrenat avui! A la cançó hi han col·laborat els companys d'EL POT PETIT, a veure si els sentiu cantar. Mireu-lo, gaudiu-lo, canteu-lo, balleu-lo i sobretot, COMPARTIU-LO per fer content a tothom!

Veure videoclip CONTENTS a Youtube

Encara som lluny de l'objectiu, però encarem aquesta segona meitat de Verkami amb l'energia que ens ha donat la vostra confiança! Moltes gràcies!
❤🧡💛💙💜

Ambauka

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#01 / Nou videoclip: CONTENTS!

Hola mecenes!

🙃 ESTEM MOLT CONTENTS de presentar-vos el nou videoclip que hem estrenat avui! A la cançó hi han col·laborat els companys d'EL POT PETIT, a veure si els sentiu cantar. Mireu-lo, gaudiu-lo, canteu-lo, balleu-lo i sobretot, COMPARTIU-LO per fer content a tothom!

Veure videoclip CONTENTS a Youtube

Encara som lluny de l'objectiu, però encarem aquesta segona meitat de Verkami amb l'energia que ens ha donat la vostra confiança! Moltes gràcies!
❤🧡💛💙💜

Ambauka

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies