❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Segon disc de PARELLOP

Hem fet les nostres millors cançons fins ara i ens morim de ganes de poder compartir-les. Ajuda'ns a acabar aquest segon disc. Amunt !

Parellop

Un proyecto de

Categoría

Pop

Creado en

0
segundos
103
Aportaciones
3.505€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Ajúda'ns a fer realitat el segon disc de PARELLOP :

Hem fet les nostres millors cançons i les volem compartir amb tu:)

  • Després de l' èxit del verkami del nostre primer disc Pols (2016), ara ens morim de ganes de poder-vos ensenyar el que hem estat composant durant els darrers dos anys.

  • Sempre amunt ! gràcies a vosaltres vam poder viure coses que mai haguéssim pogut imaginar. Publicar amb una discogràfica, actuar a les festes de la Mercè a les fonts de Montjuïc, a la festa d'ascens del Girona F.C. i aparèixer als millor mitjans com: TV3, Cadena 100, Europa FM, 40 Principals ... fins hi tot al fill musical dels supermercats Bon Preu :)

  • Ens deixeu fer un pas més? Tenim un grapat de cançons que volem compartir amb vosaltres. Nosaltres estem preparats ! Hem passat de 3 a 5 llops i les volem enregistrar encara amb més mitjans. "Parellop arribarà fins on vulgueu vosaltres".

RECOMPENSES PER TOTHOM ! Sou molt importants i us ho mereixeu tot!


Hem preparat recompenses només per vosaltres. Sou un pilar molt important i és per això que obtindreu:

  • Una cançó extra ! Com a mecenes obtindreu una cançó extra en el suport que escolliu (CD o USB) i via descàrrega si adquiriu recompenses com Concerts o Samarretes.

  • Dos possibles formats de col·leccionista del segon disc. En CD Ecològic O en format USB en suport cassette (molt xulo !) Tots signats, dedicats i numerats.

  • El disseny de les samarretes, CD, tasses ... només estarà disponible per aquesta campanya de Verkami. No es posarà en venda en posterioritat.

A què destinarem les vostres aportacions

Amb un major pressupost podrem destinar més hores d'estudi i incorporar extres com col·laboracions d'altres músics. Com que no tot és música, també necessitem suport a l'hora de realitzar videoclips i marxandatge del nou treball.

Calendari previst

Començarem a gravar a finals de Setembre. Depenent de l'èxit del verkami acabarem abans o després.

Penseu que un cop enregistrat el disc, cal mesclar-lo i realitzar les vostres recompenses. Per tant, res ens faria més feliços que enviar ja les recompenses durant el gener de 2020.

+ Info

Us deixem informació sobre nosaltres. Així podreu conèixer-nos o reviure grans moments:

Videoclips:

  • Ei tu! - videoclip

  • Plouen Cors - videoclip

  • No han vist el llop - videclip

  • Ei tu ! - directe TV3

WEB: (https://www.parellop.cat/)

Xarxes socials:

SPOTIFY:

Qui som

Parellop va néixer sense cap pretensió el 2014 en format de trio. Quan vam tenir 5 cançons vam decidir enregistrar-les en directe en un estudi en format d' EP i que vam anomenar** La Vall **(esgotat)

Després de guanyar uns quants premis , el 2016 gràcies a una campanya de verkami vam poder enregistrar el CD POLS. Gràcies a ell vam captar l'atenció del les principals ràdios i mitjans ( TV3, Cadena 100, Europa FM, 40 Principals, Enderrock ...) i vam publicar amb la discogràfica Satélite K.

Ara ja no som un trio sinó un quintet. A més dels llops originals Albert Teixidó (Veu), Pep Vidal (Teclats) i Albert Llorens (Guitarra), s'incorporen Txabi Linares (Bateria) i Enric Fluvià (Baix)

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

14 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Parellop

    Parellop
    Autor/a

    más de 4 años

    Demà dilluns al matí a les 11:30h. finalitza aquesta emocionant però estressant etapa de micromecenatge. Estem molt contents de saber que hi han ganes del segon disc de PARELLOP.

    Molta gent (buff) ens ha tornat a donar confiança en la nostra música. Nosaltres només podem correspondre amb la creació de recompenses a l'alçada. És per això que ens hem trencat el cap per poder complaure a tots els pressupostos i gustos amb coses diferents.

    A poques hores de finalitzar la campanya com molts sabeu, ja que heu tornat a ser mecenes, HEM ASSOLIT L' OBJECTIU  i fins hi tot l'estem superant (ja portem 131% i pujant) de recaptació.

    moltes gràcies llobes i llops !!!

    Teixi, Pep, Txabi, Enric, Albert.

    Parellop .

  • Miquel Angel

    Miquel Angel

    más de 4 años

    A per totes!

  • Parellop

    Parellop
    Autor/a

    más de 4 años

    ho hem aconseguit !!!! hem superat el 100% de recaptació :) ens queden 5 dies encara per seguir rebent mecenes. Què farem amb les noves aportacions? Doncs destinar-les a més hores de mescla del disc !!! seguim i MOLTES GRÀCIES !!!!

  • Parellop

    Parellop
    Autor/a

    más de 4 años

    Ho estem a punt d'aconseguir !!!!

  • mila

    mila

    más de 4 años

    Endavant !!!!!!!!!

  • Christian Morales

    Christian Morales

    más de 4 años

    💪sort!!

  • Parellop

    Parellop
    Autor/a

    más de 4 años

    Vinga !!! ja hem superat el 70% de recaptació !!!! no podem estar més contents !!!

  • Parellop

    Parellop
    Autor/a

    más de 4 años

    Ja hem superat el 50% de recaptació ! Uauuuuuuu ! MOLTES GRÀCIES LLops i Llobes ! :)

  • Berna Sedó

    Berna Sedó

    más de 4 años

    Endavant i molta sort!

  • Nuria

    Nuria

    más de 4 años

    Una canción con el nombre Nuria ☺

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies