❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Mama, jo també vull donar teta

Àlbum il·lustrat dedicat a les àvies que han donat suport a les lactàncies de les seves filles ... encara que elles no haguessin donat pit

Raquel Monfort

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
53
Aportaciones
1.530€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Quan les dones esdevenen mares per primera vegada, les àvies són un dels són un dels principals suports en aquell moment, especialment en la lactància materna.

Però hi ha una generació de dones que van viure en un moment social on van tenir dificultats per alletar amb normalitat. Aquestes dones, ara àvies, han donat suport incondicional a les seves filles amb els seus nadons i les seves lactàncies. I es mereixen tot el nostre reconeixement.

Aquest conte ens explica la història d'una àvia que està sempre al costat de la seva filla, amb amor i respecte, ajudant i aprenent. I com cura les cicatrius del seu cor a través de la seva neta i el seu net.

Gairebé exhaurida la primera edició autofinançada, amb aquest crowdfunding volem fer una segona edició del conte il·lustrat "Mama, jo també vull donar teta" per a tots aquells que voleu tenir a les vostres mans aquest preciós i emotiu conte, i que també voleu que el vostre nom surti als agraïments.

Qui sóc

Sóc la Raquel Monfort Gil.

Sóc pediatra i em vaig formar fa 19 anys.

Quan vaig començar a exercir, poc en sabia de lactància materna, molt poc ens havien explicat . al ser mare van canviar moltes coses, i em vaig replantejar de dalt a baix els coneixements apresos, rígids, per descobrir una pediatria respectuosa, flexible i centrada en el nen, sense deixar de ser científica.

A més de pediatra sóc Assessora en lactància materna, i tinc tres fills. Per sort la naturalesa m'ho ha posat molt fàcil en les meves tres lactàncies, però no va ser així amb la meva mare.

Ni va ser tampoc el cas de moltes dones que van ser mares va entre 40 i 70 anys.

En una xerrada d'una assessora de lactància que acabava de ser àvia, i que no va poder donar pit a la seva filla, vaig sentir la necessitat de dedicar un tribut a una generació de dones.

Dirigeixo la pàgina web mesquepediatria.cat i em podeu trobar a la consulta de la clínica de Molins de Rei.

També m'acompanya en aquesta aventura la Editorial Cuatro Hojas, promotora d'altres meravellosos llibres i contes, així com la reconeguda il·lustradora Maria José Rodríguez (Trentaonze), que ha donat vida a les meves paraules

Sobre les recompenses

Hem previst una sèrie de recompenses segons l'aportació que facis, que et permetran aconseguir beneficis i productes exclusius a preus especials.

Tenim des d'una aportació mínima per aconseguir un ebook, fins a aportacions que inclouen visita pediàtrica a domicili, o patrocinis amb impressió del teu logo.

Pots aconseguir diploma a la millor àvia, discs de lactància, imants de nevera en els reptes,... i la visita pediàtrica a domicili per a un nadó pot ser un regal ideal.

Si tens una empresa, pot ser interessant que optis per un lot de llibres a molt bon preu, i poder posar el teu logo a la contraportada del conte.

Un dels e-books que oferim és "La crianza con apego", de la Editorial Cuatro Hojas, molt relacionat amb l'estil de criança natural i respectuosa que també promou aquest conte "Mama, jo també vull donar teta".

Tots els enviaments es faran sense despeses per als mecenes

A què destinarem les aportacions

Evidentment es destinaran a cobrir els costos d'edició, maquetació i impremta del conte "Mama, jo també vull donar teta".

Tanmateix, si aconseguim l'objectiu, tenim pensat de regalar-vos a tots els mecenes un iman per a la nevera amb una de les boniques imatges del conte

Quan rebré el llibre?

Quan finalitzi el crowdfunding, calen uns dies per comprovar les aportacions, i després una mica més de un mes per finalitzar l'edició i l'impressió. Pensa que tindràs el llibre a casa teva a partir de mitjans de setembre. Ideal per a regalar la primera setmana d'octubre, que és la SETMANA MUNDIAL DE LA LACTÀNCIA MATERNA.

+ Info

La meva web
El meu Facebook
Web de l'editorial Cuatro Hojas

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Marina Arbat Bofill

    Marina Arbat Bofill

    más de 4 años

    Molta sort!

  • Helena Pérez Sangiao

    Helena Pérez Sangiao

    más de 4 años

    Esperem amb moltes ganes el llibre!!! 😊

  • Raquel Monfort

    Raquel Monfort
    Autor/a

    más de 4 años

    Moltes gracies Dani&Meri. Segur que arribem i ho fem real :)

  • dani&meri

    dani&meri

    más de 4 años

    Em sembla un conte preciós! Amb moltes ganes de llegir-lo!

  • Raquel Monfort

    Raquel Monfort
    Autor/a

    más de 4 años

    Moltes gràcies!!

    Tu has acabat de fer possible el repte dels imants 😊

  • Eva Jareño

    Eva Jareño

    más de 4 años

    Molta sort! Tan de bó eixca el projecte!

Volver a todas las actualizaciones

#03 / Lactància materna i porteig

Avui ens acompanya Cor&cor a la nostra actualització. Són assessores de porteig, que ofereixen consultories individuals, online o presencials, tallers en grup, i també les veuràs a unes quantes fires amb la seva paradeta de productes de porteig i criança. facebook/cor&cor

La lactància materna és, entre moltes altres coses, contacte, mirades, complicitat i presència. És un regal que fem als nostres bebès i que ens fem a nosaltres mateixes, però en moltes ocasions la lactància materna també pot suposar cansament i desgast, tant físic com emocional.

Per ajudar-nos en aquests moments en què necessitem seguir amb la vida però el nostre bebè necessita el calor i l'aliment del pit, podem fer ús dels portabebes ergonòmics.

En aquest sentit els portabebès ens donen la llibertat que moltes vegades necessitem quan maternem, sempre sense descuidar les necessitats dels petits. Els portabebès ens ofereixen tenir les mans lliures, alletar en qualsevol moment i lloc, refugiar al nostre bebè al millor lloc on podria estar, donar-li el contacte i la seguretat que necessita per créixer sa...

A més, el porteig afavoreix la lactància materna en tant que portar el bebè tan a prop ajuda a estimular la producció de llet, ens ajuda a ser més conscients i més ràpides en la detecció de les seves senyals (de gana o de son), disminueix les obstruccions i mastitis i ajuda a aconseguir un "bon agarre" en mamar en vertical i possibilitar una bona obertura de la boca.
És per tot això que lactància materna i porteig, en moltes ocasions, van de la mà.

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#08 / Ho hem aconseguit

Ho hem aconseguit!!!

Moltes gràcies per fer això possible!

Ara la nova edició de “Mama, jo també vull donar teta” és una realitat.

Han estat 40 dies intensos, amb nervis, atès que ens ha costat una mica arribar a l’objectiu. Possiblement per les dates de l’any en què estem, però teníem la confiança de que s’aconseguiria, i així ha estat. Gràcies de nou!

Totxs vosaltres, a part de contribuir en aquesta edició del conte, sou partíceps de contribuir una mica més a la normalització de la lactància materna.

Els mecenes rebeu en breu un mail de verkami per confirmar les vostres dades.

Us anirem avisant de l’estat del conte, edició, enviaments, i de xerrades o presentacions a través del mateix verkami, o de la meva pàgina de facebook

Gràcies i bon estiu!

#07 / Dia dels avis i les àvies

Avui, 26 de juliol, és el dia internacional dels avis i àvies.

Encara que a alguns països es celebra a l'agost.

Aquest dia apareix conmemorant el dia de Sant Joaquim i Santa Anna, pares de Maria, avis de Jesús.

Els avis i àvies són una figura molt important per als nens i nenes. Els estimen com als seus fillxs, però ja no tenen la responsabilitat directa d'educar-los. Ep, que si que els eduquen, però solen ser més flexibles i mimar-los més.

Des de la seva experiència, no pateixen tant, perquè la majoria de situacions ja les han viscut amb nosaltres, els seus fillxs.

Els nets i nétes admiren les seves històries, de quan ells eren petits, de quan no hi havia tele, ni molt menys ordinadors ni Internet, de quan sortien al carrer tot el dia a jugar amb els coloms, una pilota vella, o una corda o pals de fusta., enfilar-se als balcons... Per als petits, són com una gran enciclopèdia, i els estimen i els admiren.

leer más

#06 / Ropa de lactancia cómoda y con estilo propio

Desde Árbol de Amor estamos encantadas de participar en este precioso proyecto para que vea la luz una segunda edición de “Mama, jo també vull donar teta”. Un verdadero placer colaborar con Raquel Monfort en este magistral cuento sobre la lactancia. Madre de 3 hijos y pediatra, nadie mejor que ella para contarnos esta historia.

La maternidad, el momento más importante y mágico de nuestra vida. En el embarazo nuestro cuerpo se prepara para dar de mamar, un acto innato y natural que nos recuerda nuestra condición de mamíferas.

Durante los primeros meses de vida de nuestro bebé pasamos gran parte del día y de la noche dando el pecho, pero no siempre es fácil encontrar ropa de lactancia cómoda y con un diseño original y actual. Por eso en Árbol de Amor Ropa de Lactancia y Embarazo llevamos ocho años vistiendo la maternidad de miles de madres para hacer de la lactancia un momento íntimo y discreto pero también cómodo y con estilo propio.

leer más

#05 / La vida sense bolquers

Hi ha estils de vida diferents.

Hi ha lactàncies diferents. Però el més important, sigui pit o biberó, és estar atent a les senyals del nostre bebè que indiquen gana. Si no les sabem interpretar, arriba aquell moment tant desesperant del plor, o plor inconsolable, perquè té fam.

Hi ha qui ha optat per interpretar les senyals del seu bebè a l'hora de fer les seves necessitats d'evaquació (altrament dit pipi o caca). I aquí tenim el testimoni de la Mariela, que ella mateixa es presenta.

  • Soy Mariela, madre de dos hijos y persona comprometida con el medio ambiente. Pasados los 30 (tengo 37) me di cuenta de que mi misión en esta vida es contribuir a cuidar nuestro planeta y generar menos residuos. Por todo ello, os quiero contar una historia.

Criar sin pañales es posible y no cuesta tanto, o mejor dicho, es más fácil de lo que pensaba, al menos… leer más

#04 / Reptes i sorteigs

És juliol, estem pensant en les vacances, en l'ara, i estem desconnectats. És natural, és el que toca.

I per això vull animar-vos una miqueta per assolir els objectius i aconseguir nous mecenes.

Per una banda, hem ideat un sorteig, coincidint amb el sorteig de la ONCE del 25 de juliol. El premi? Pots triar entre el que més et convigui: uns discs de lactància de roba + un coixí de lactància de microboles, o un esplèndid sopar o dinar al prestigiós Hotel- Restaurant Can Rafel

I l'altre cosa que hem pensat, és un repte. Si arribem dilluns a 600€, tindreu un imant de nevera de regal com el de la imatge, tots els mecenes que porteu algú (envieu un mail i ho comenteu), i per a tots els que participeu fins dilluns que ve. Això sí, hem d'arribar als 600 € :)

imant de nevera
imant de nevera

Ànims i gràcies!!

Si vols números per al sorteig, no dubtis en enviar un mail si no saps com fer-ho

#03 / Lactància materna i porteig

Avui ens acompanya Cor&cor a la nostra actualització. Són assessores de porteig, que ofereixen consultories individuals, online o presencials, tallers en grup, i també les veuràs a unes quantes fires amb la seva paradeta de productes de porteig i criança. facebook/cor&cor

La lactància materna és, entre moltes altres coses, contacte, mirades, complicitat i presència. És un regal que fem als nostres bebès i que ens fem a nosaltres mateixes, però en moltes ocasions la lactància materna també pot suposar cansament i desgast, tant físic com emocional.

Per ajudar-nos en aquests moments en què necessitem seguir amb la vida però el nostre bebè necessita el calor i l'aliment del pit, podem fer ús dels portabebes ergonòmics.

En aquest sentit els portabebès ens donen la llibertat que moltes vegades necessitem quan maternem, sempre sense descuidar… leer más

#02 / Mites i llegendes sobre l'alletament matern

Aquí van aquells falses "veritats", que de vegades ens fan perdre al objectivitat i poder donar el pit sense problemes

1-. La mida del pit no té a veure amb la capacitat de produir llet. O sigui uns pits petits, poden donar igual o més llet que uns pits grans. La mida del pit abans de l'alletament depèn exclusivament del greix subcutani, i no de la glàndula mamària.

2-. El mugró pla o invertit no ha d’impedir l’alletament. El nen quan mama s’agafa a l’arèola, no al mugró.

3-. Donar de mamar no fa malbé els pits. Els pits creixen i canvien durant l’embaràs.

4-. No existeix llet materna aigualida. La llet a l’inici de la presa és més rica en aigua i lactosa, i la del final més rica en lípids (greixos).

5-. La llet no es torna aigua a mida que el nen es fa més gran. La llet canvia de composició i es fa més rica en proteïnes i més concentrada en calories.

leer más

#01 / La llet materna és l'aliment més adient?

Ja fa 1 setmana que hem iniciat el verkami.

Una setmana convulsa i complicada, amb festes de final de curs, recollida de notes, comiats... i la revetlla de Sant Joan!!

Això ha fet que poquets de vosaltres hagueu estat pendents. Però no passa res. Ara ja estem una mica més centrats, i us animo a compartir i difondre per tal de poder fer possible aquesta 2º edició.

Avui us explico perqeè la llet materna és el millor aliment. Hi ha moltes raons....

La OMS, UNICEF, i moltes autoritats sanitàries de diferents països, aconsellen la llet materna com aliment principal per als nadons, com a mínim els primers 6 mesos de vida.

Perquè?

  • La llet materna no és sempre igual, canvia o evoluciona a mesura que el nadó creix, cobrint així totes les necessitats del creixement. El calostre dels primers dies, és ric en proteïnes, sals minerals i substàncies immunoprotectores.

leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies