❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Equipem la nova seu d'EL CENTRE de Llorenç del Penedès

Ajuda'ns a obtenir els equipaments tècnics per desplegar tot el nostre potencial cultural i participatiu. Fem-ho possible, fes-te mecenes!

elcentre

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
235
Aportaciones
22.008€
De 20.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El Centre és una entitat fundada el 1889 que treballa -des dels fonaments de l’ateneisme- per la promoció de la cultura, el lleure participatiu i la vida en comú al nostre poble, Llorenç del Penedès.

Participant en aquest verkami (i escollint la vostra recompensa) contribuïu a enfortir les bases d’aquest projecte centenari, afermant la cultura local i catalana i la vida social de la nostra comunitat. Sigui a través del teatre, el folklore, el debat social i la divulgació, sigui a través de la música, el cinema i les arts o a través de la cultura popular en totes les seves variants, expressions i possibilitats; El Centre camina cap a l’objectiu de fons d’avançar cap un poble i una societat més inquiets, dinàmics, desperts, cultes i implicats.

LA NOVA SEU D'EL CENTRE

Aquest 2019 finalment hem completat la construcció i el trasllat a la nostra nova seu. Ara acudim a tot el nostre entorn immediat i a totes les persones i entitats que conformen el teixit associatiu del nostre poble, comarca i país, perquè ens donin l’empenta definitiva que el projecte necessita.

UNA CRIDA ALS QUATRE VENTS: NECESSITEM LA VOSTRA AJUDA!

Volem obrir el projecte més enllà de la nostra massa social. Volem que tots aquells simpatitzants, veïns o no, que combreguen amb les nostres idees de fons, ens ajudin a equipar, com es mereixen, les nostres instal·lacions i així poder desplegar tot el seu potencial com a espai creatiu, de participació, de cultura i de trobada.

Demanem ajuda a la gent del poble, de la comarca i del moviment associatiu per tal de poder avançar en l'equipament del nou CENTRE de Llorenç.

A QUÈ DESTINAREM LES VOSTRES APORTACIONS?

Les vostres aportacions aniran destinades a l' EQUIPAMENT DE LA SALA GRAN. Segons la recaptació final, i per ordre de preferència i necessitat, ens ajudareu a dotar la sala dels efectes següents:

  • Equip de sonorització

  • Equip d’il·luminació

  • Condicionament d'escenari

  • Climatització

LES RECOMPENSES

Us oferim un ventall de recompenses d'agraïment; una sèrie de packs de diferent valor per tal que cadascú pugui escollir i aportar el seu granet de sorra segons les seves possibilitats i interessos.

FEU-HI UN COP D'ULL I ESCOLLIU!

Aquestes recompenses es faran efectives al mes de desembre de 2019.

Un cop el verkami hagi finalitzat ens posarem en contacte amb tots els i les mecenes per especificar el sistema de recollida.

  • Si es tracta d'una recompensa material es podran recollir a la nova seu d'El Centre.

  • Si es tracta d'un altre tipus de recompensa ens posarem en contacte amb vosaltres via correu electrònic i concretarem, en cada cas, quin serà el sistema de recollida.

LES RECOMPENSES
LES RECOMPENSES

SEGUEIX-NOS!

Per a més informació sobre l'entitat ens podeu seguir a les xarxes socials clicant als següents enllaços:

FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER

Per obtenir més informació sobre el projecte us podeu posar en contacte amb nosaltres:

Correu:

Telèfon/whatsapp:

  • Josep: 644320366

  • Eduard: 685922187

  • Neus: 669603975

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Jordi Roigé

    Jordi Roigé

    más de 4 años

    Endavant i molta força! Cristina Feixas i Jordi Roigé

#02 / OBJECTIU ACONSEGUIT! LA CAMPANYA CONTINUA!

Hem aconseguit completar la campanya de micromecenatge de Verkami per "Equipar la nova seu del Centre" !!!.

✅ A tots els particulars que s'han abocat amb la campanya
✅ A totes les empreses col·laborades
✅ A tothom que n'ha fet difusió
✅ A tota la premsa i entitats que se n'han fet ressò.

Per tots i totes, avui només tenim paraules d'agraïment! GRÀCIES!

Ens hem assegurat els 20.000€ que ens havíem fixat d'objectiu i ja podem engegar la confecció i gestió de les recompenses escollides. Serà un plaer i aviat tindreu notícies nostres.

Però ALERTA! 🚨 La campanya CONTINUA FINS DIUMENGE AL VESPRE. Animem a tothom, particulars i empreses, a fer-vos mecenes, aconseguir les darreres recompenses i contribuir a que El Centre aspiri uns equipaments millors.

Enhorabona a tothom qui hi ha col·laborat! Un èxit de tots! 🥂

OBJECTIU ACONSEGUIT!
OBJECTIU ACONSEGUIT!

#01 / ATENCIÓ! Ja tenim la LITOGRAFIA preparada!

ATENCIÓ!

Benvolguts i benvolgudes mecenes i tots i totes els que encara no ho sou:

Ja tenim la LITOGRAFIA commemorativa preparada!

La peça original s'ha realitzat amb vidre amb la tècnica glass fusing que en Pep Sadurní ha elaborat especialment per a l'ocasió.

La litografia es lliurarà en paper; es tracta d'una edició limitada, numerada i signada pel mateix artista. La peça original serà una donació per a la nova seu d’EL CENTRE.

No ho deixis escapar! Participa amb el Verkami i fes-te mecenes!

Si encara no ets mecenes, no t'ho pensis més! Ara és el moment! Busca la recompensa que més t'agradi i aporta el teu granet de sorra!

I dona'ns un cop de mà COMPARTINT L’ENLLAÇ ALS TEUS CONTACTES!

Entre tots ho farem tot, perquè: “Som gent petita en llocs petits fent coses grans”!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies