❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

EL SOMNI DE LA MODERNITAT

Un llibre, un projecte de vida que resumeix la meva tasca com a historiador, el meu treball sobre la revista LA CATALUÑA i el NOUCENTISME

Toni Guirao

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
37
Aportaciones
933€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

En realitat, EL SOMNI DE LA MODERNITAT és més que un llibre, un projecte vital al que he dedicat una part important de la meva vida.

És un llibre que es basa en la meva tesi doctoral a la que vaig dedicar moltes tardes i dies al llarg de molts anys, en els que em vaig submergir dins de la revista LA CATALUÑA.

Un cop submergit, LA CATALUÑA em va permetre anar més enllà i puc dir que EL SOMNI DE LA MODERNITAT ens dona una perspectiva molt àmplia del NOUCENTISME com a moviment cultural, social i polític.

Ens parla d’una redacció d’una revista que canvia amb el temps, que redefineix els seus objectius i que més enllà de vincular-se a un projecte de regeneració d’Espanya o de bastir un projecte nacional per Catalunya, també busca connectar-se amb intel·lectuals europeus de la seva època també implicats en modernitzar i donar una perspectiva nacional a les respectives societats.

Portada d
Portada d' EL SOMNI DE LA MODERNITAT

Sobre el llibre

EL SOMNI DE LA MODERNITAT és un llibre tipus butxaca, portada flexible, amb 289 pàgines, inclossos l'índex i el pròleg.

Voldria destacar el Pròleg: del qual és autor el Dr. Jordi Casassas, una persona molt important per a mi, pel que va significar a l'hora de desenvolupar la meva investigació.

L´índex primer situa la revista LA CATALUÑA entre les de la seda època a Europa i després en fa un recorregut interior dividint-la en quatre èpoques.

Parlant dels vincles entrre revistes i en aquest cas amb la italiana LA VOCE, podem llegir a EL SOMINI DE LA MODERNITAT, tota una declaració d'intencions:

"LA CATALUÑA i LA VOCE compartien l'intervencionisme social dels intel·lectuals compromesos amb la modernització de les respectives societats nacionals sense renunciar els aspectes més rellevants de les seves cultures i de l'art"

Sobre les recompenses

Les recompenses d'aquest projecte estan pensades, sobretot, per donar difusió a EL SOMNI DE LA MODERNITAT. Tot i així, les recompenses complementàriament volen destacar algun aspecte relacionat amb el projecte o amb la forma que tinc de veure la vida:

  • Les làmines i els punts de llibre que s'ofereixen volen destacar i difondre el treball de les persones que han col·laborat en el disseny i l'aportació artística de portada o de la camiseta de run.

  • La camiseta de run, lliga amb la meva afició a córrer i a l'activitat física. La camiseta és tècnica i adequada per gaudir del camí al costat del mar o els corriols maresmencs.

  • Les trobades amb vosaltres, volen recuperar allò que és tant important entre la gent de cultura: el debat i la tertúlia.

  • Per fi, les aportacions solidàries a projectes educatius, completen allò que és important per mi, el compromís social.

Barcelona
Barcelona

Qui sóc

En Toni Guirao, un historiador especialista en noucentisme i professor d'història a secundària.

El meu projecte sobre la revista LA CATALUÑA és el resultat d'un treball de molts anys que va donar com a resultat la meva tesi doctoral: Premi Extraordinari de Doctorat.

També sóc un runner popular, maratonià, que sempre busca nous reptes. Reptes relacionats amb el meu compromís personal, l'amistat i una vida sana.

Les persones que em coneixen, a més, saben del meu compromís social, de la meva solidaritat amb els sahrauís.

El meu llibre, EL SOMNI DE LA MODERNITAT, és una culminació del meu treball com a historiador especialista en l'estudi de les revistes, del noucentisme i aportant la visió de la història de la cultura i els intel·lectuals.

Podeu connectar amb mi al meu Twitter @ToniGuirao.

A què destinaré les vostres aportacions

Les aportacions es destinaran estrictament a finançar el projecte: l'edició i impressió del llibre, les presentacions i el material de les recompenses.

També tinc previst fer arribar el meu llibre a biblioteques i institucions culturals i universitàries.

Si hi hagués cap remanent, es destinarà a un projecte educatiu als Campaments de Refugiats Sahrauís de Tinduf. Si fos així, sereu informats i s'enviarà un justificació a qui la demani.

Calendari previst

La campanya a VERKAMI estarà oberta 40 dies, des de l'inici d'aquesta.

Es programaran dues presentacions inicials, una a Mataró i l'altra a Barcelona, cap a finals de la campanya i allà es lliuraran exemplars signats del llibre a aquelles persones que hagin comprat EL SOMNI DE LA MODERNITAT. Està previst que les presentacions es puguin fer abans de finals de novembre o com a molt, aprincipis de desembre.

Un cop acabada la campana de VERKAMI s'enviaran els exemplars i les "recompenses" a les persones que així ho demanin o que no puguin assistir a les presentacions, lliures de gastos d'enviament. S'informarà del mètode d'enviament.

Presentació a Mataró:

  • Divendres, 29 de novembre a les 7 de la tarda a DÒRIA LLIBRES (Carrer Argentona, 24)

+ Info

Els enllaços més rellevants per seguir la campanya:

En aquests enllaços anireu trobant informació i dades útils sobre el projecte, la publicació, les presentacions...

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • 3Margaridoyes

    3Margaridoyes

    más de 4 años

    Toni, tu saps com estimem el teu esforç i la teva mena d'esser, tots els companys que hem treballat amb tú i molt especialment jo mateix. Molt d'èxit. Avançant molt,sé que el contingut del llibre será d'una gran qualitat..

  • Nuria

    Nuria

    más de 4 años

    Espero que sigui un gran èxit!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies