❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Orgull Ràdio, la nueva radio LGTBI de Barcelona

Ayuda a la nueva radio LGTBI+ de Barcelona con una programación pensada para el colectivo. Un proyecto innovador e único para BCN.

Orgull

A project of

Created in

0
seconds
13
Patron
474€
From 4.000€
Contribute to the project
View project in Castellano

Què és Orgull Ràdio?

Orgull és la nova ràdio LGTBI+ de Barcelona en català i amb una programació molt propera al col·lectiu. La nostra programació està pensada per a poder visibilitzar i donar veu a totes les notícies culturals, socials, educatives, musicals o esportives del sector LGTBI+ que no s'expliquen en altres mitjans.

La ràdio es pot escoltar mitjançant la nostra web orgull.cat i pròximament via APP.

A què destinarem els diners?

Part dels diners que demanem en aquest crowfunding serà destinat a cobrir les despeses inicials que hem fet al comprar l'equip tècnic (taula de so, ordinadors, microfonia, auriculars i servidors web entre d'altres). A més asseguraríem l'emisió 24h i podríem comptar amb una APP.

A més volem augmentar la nostra programació i estrenar programes socials amb tertúlies en directe, un programa especialitzat en esport i cinema LGTBI+ i així poder anar creixent progressivament.

Ajuda'ns i rep quantitat de recompenses

Al donar-nos suport donaràs veu a totes aquestes activitats i notícies que afecten el col·lectiu LGTBI+ de Catalunya.

A més, hem creat diferents packs perquè triïs el que més t'agrada:

  • 10 euros: Posarem el teu nom en la nostra web durant un mes. A més podràs visitar-nos als nostres estudis. També podràs dedicar una cançó a qui tu vulguis mitjançant una nota de veu.

  • 15 euros: Estem convençuts que aquest estiu voldràs fer servir la bossa oficial d'Orgull en totes les festes majors o a la platja. A més, posarem el teu nom o usuari en la nostra web durant un mes. Podràs visitar-nos un dia als nostres estudis i et convidem a dedicar una cançó a qui tu vulguis mitjançant una nota de veu.

  • 25 euros: Amb la samarreta d'Orgull triomfaràs! És perfecta per a qualsevol nit d'estiu o per a visitar als teus sogres/as. A més, posarem el teu nom o nick en la nostra web durant un mes. Podràs visitar-nos quan vulguis als nostres estudis i et convidem a dedicar una cançó a qui tu vulguis mitjançant una nota de veu.

  • 49 euros: Anem a la platja ben orgullosos i orgulloses! Hem preparat un pack perfecte perquè gaudis de l'estiu amb una pilota, unes pales, la bossa i la samarreta d'Orgull. A més, posarem el teu nom o nick en la nostra web durant un mes. Podràs visitar-nos durant una jornada als nostres estudis i presumir de 'moreno' i et convidem a dedicar una cançó a qui la teva vulguis mitjançant nota de veu.

  • Mecenes de 90 euros: L'artista @Javi_Rubin és un dels més reconeguts il·lustradors de Barcelona. Aconsegueix una de les seves làmines a triar entre aquestes 4. A més emporta't la samarreta d'Orgull. També posarem el teu nom o nick en la nostra web durant un mes. Podràs visitar-nos un demà als nostres estudis i presumir de bru i et convidem a dedicar una cançó a qui tu vulguis mitjançant una nota de veu.

  • 250 euros: Aquest pack està pensat per a empresaris i empresàries. Durant 6 setmanes el teu anunci de 30" sonarà 10 vegades al dia. A més d'un esment diari de 20" al matí.

  • 500 euros: Aquest pack està pensat per a empresaris i empresàries. Durant 3 mesos el teu anunci de 30" sonarà 10 vegades al dia. A més d'un esment diari de 20" al matí.

  • 1000 euros: Igual que els dos últims, aquest pack està pack està pensat per a empresaris i empresàries. Durant 6 mesos el teu anunci de 30" sonarà 10 vegades al dia. A més d'un esment diari de 20" al matí. Barcelona i Catalunya sencera et coneixeran!


Nacho Encinas és part d'Orgull Ràdio

Qui forma Orgull i com neix la idea?

La idea va sorgir arran de la necessitat d'informar dels successos i activitats del col·lectiu en veure com els grans mitjans a penes es fan ressò de temes LGTBI+ quan a la ciutat de Barcelona, per exemple, succeeixen cada dia notícies interessants en l'àmbit cultural, social, educatiu o polític.

Un altre objectiu és visibilitzar i donar veu a les persones discriminades per la seva orientació sexual o d'identitat.

La primera emissió d'Orgull Ràdio va ser el divendres dia 17 de maig amb motiu del Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.

Gràcies a la teva aportació el projecte continuarà creixent.

Calendari

Una vegada finalitzi el crowfonding contactarem amb tu via correu perquè ens detallis que talles o models vols dels diferents packs. Des d'aquest moment començarem a treballar per a poder-te enviar el més ràpid possible la teva especial recompensa. La data prevista és aproximadament a principis d'agost.

Coneix més sobre Orgull

MOLTES GRÀCIES!


Oriol Serra és part d'Orgull Ràdio.

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

10€
2 backers
Agraïment públic 💬🔊

Agraïment en web + Poder visitar els estudis quan vulguis + Dedicar una cançó mitjançant nota de veu a qui et vingui de gust.

15€
4 backers
Bossa d'Orgull

Bossa de roba d'Orgull + Agraïment en web + Poder visitar els estudis quan vulguis + Dedicar una cançó mitjançant nota de veu a qui et vingui de gust.

25€
3 backers
Camiseta d'Orgull 👕

Samarreta d'Orgull + Agraïment en web + Poder visitar els estudis quan vulguis + Dedicar una cançó mitjançant nota de veu a qui et vingui de gust.

49€
1 backer
Pack verano ☀️🌊

Pilota de platja + Raquetes + Samarreta d'Orgull + Agraïment en web + Poder visitar els estudis quan vulguis + Dedicar una cançó mitjançant nota de veu a qui et vingui de gust.

90€
3 backers
Lámina de @jav_rubin ✒️🖼

Làmina de @jav_rubin + samarreta d'Orgull + Agraïment en web + Poder visitar els estudis quan vulguis + Dedicar una cançó mitjançant nota de veu a qui et vingui de gust.

250€
0 backers
Campanya de publicitat 6 setmanes 🔊

Campanya de publicitat a empreses o autònoms de 6 setmanes (10 tascons de 30" diàries i esment diari de 20")

500€
0 backers
Campanya de publicitat de 3 mesos 🔊

Campanya de publicitat a empreses o autònoms de 3 mesos en Orgull Ràdio (10 tascons de 30" diàries i esment diari de 20")

1.000€
0 backers
Campanya de publicitat de 6 mesos 🔊

Campanya de publicitat a empreses o autònoms de 6 mesos en Orgull Ràdio (10 tascons de 30" diàries i esment diari de 20")

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.