❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

FESTIVAL EX ABRUPTO

Cinquè aniversari del col·lectiu Ex Abrupto

Ex Abrupto

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
90
Aportaciones
2.306€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El festival Ex Abrupto 2019 és una proposta artística pensada exclusivament perquè sigui exhibida i recreada a Moià, partint de les mateixes oportunitats que ofereix el poble: creatius emergents, institucions culturals, entitats i col·lectius; amb una acurada selecció de propostes de creadors contemporanis nacionals i internacionals.

El 13 de juliol de 2019 activem un edifici històric del poble i, actualment, en desús: la Fonda La Masia i la plaça contigua on, durant la Guerra Civil, l'església de Sant Sebastià va ser cremada i destruïda.

Les creacions que es podran veure al Festival Ex Abrupto seran de diverses disciplines: Pintura, il·lustració, escultura, videoart, fotografia, performances, dansa contemporània, arts sonores i música experimental.

El festival s'organitza des del col·lectiu Ex Abrupto amb el restaurant Les Voltes de Sant Sebastià de Moià i compta amb la col·laboració d'entitats moianeses com l'Espai musical, Cercle artístic del Moianès, Escola Forma i col·lectius nacionals com La Volta, MAU Rocaumbert, EASD Vic i el suport de l'Ajuntament de Moià i El Periódico.

INSTAL·LACIONS ARTÍSTIQUES: A les habitacions dormitori de la Masia i espais propers a l'edifici, presentarem instal·lacions artístiques multidisciplinàries comissariades pel col·lectiu. Donarem a conèixer obres d'artistes emergents, tant locals com internacionals, i també mostrarem la d'artistes consolidats.

MÚSICA EXPERIMENTAL: L'espai més Ex Abrupto, "EXPERIMENTAL HALL". Aquí hi podrem veure propostes arriscades d'electrònica experimental, "noise" i industrial.

ARTS SONORES: Una acurada selecció de concerts de música contemporània tindran lloc al llarg de tot el dia a la plaça Sant Sebastià.

VIDEOART: Creem l'espai "AV/HALL" on la comissaria Alina Cvetkova presentarà una selecció de videoart internacional.

PERFORMANCE: El Festival Ex Abrupto no seria el que és sense la performance. Presenciarem una mostra propostes performatives rebels i irreverents que li donen l'ànima al festival.

TROBADES IMPROBABLES: Fidels a la nostra editorial, fusionarem projectes de so experimental amb danses i músiques tradicionals moianeses. Els encontres seran concebuts de forma abrupta i espontània, sense haver-se conegut prèviament, artistes del món electrònic experimental, dansaires i músics tradicionals, es trobaran a l'espai escènic i crearan una performance inèdita i irrecreable.

MERCAT D'AUTOEDICIÓ: Enguany, el festival Ex Abrupto acollirà un cop més el mercat d'autoedició per encabir propostes autogestionades d'artistes que treballen al marge del sistema mercantilista de l'art i el comerç. Autoedició és edició popular, la seva forma és inclassificable i il·limitada. És llibertat d'expressió.

GASTRONOMIA: El Moianès és un entorn natural privilegiat: tenim productors alimentaris de primer nivell i volem donar a conèixer aquest patrimoni gastronòmic que ens fa diferents i ho farem amb l'espai gastronòmic que crearà el Restaurant Les Voltes de Moià.

Sobre les recompenses

Tens 4 maneres d’ajudar-nos:

  1. Venint el dia 13 de juliol.

  2. Ex Abrupto silver: Amb 15 euros de la teva butxaca, a part d’ajudar-nos, tindràs una samarreta i una consumició el dia del festival.

  3. Exabrupto gold: Amb 25 euros també podràs portar la samarreta d’Ex Abrupto i a més gaudir de la preestrena a porta tanca amb concert inaugural mentre et prens una copa.

  4. Ex Abrupto platinium: Recompensa limitada a 20 pax. Vine a la preestrena a porta tanca amb concert inaugural amb un acompanyant/a i emportat el merchandaising complert d'Ex Abrupto. Gaudeix Ex Abrupto al 100% amb qui vulguis.

Qui som

EX ABRUPTO és un col·lectiu de professionals de l’art, del disseny, de l’educació i de la gestió cultural i institucional.

Eudald Van der Pla // Jaume Castany // Carles Mar // Esther Polo // Mar Sorribas // Almudena Gómez // Elara Elvira // Pau Hosta // Alina Cvetkova // Efren Razkin

REIVINDICA la descentralització territorial de l’art contemporani, i per això, produeix i impulsa propostes en aquest sentit.

ACTIVA escenaris artístics descontextualitzats convidant a artistes, consolidats i sobretot emergents, a intervenir-hi.

DÓNA VISIBILITAT a qualsevol de les disciplines existents i valora sobretot les propostes contundents, rebels i fetes amb absoluta llibertat. Parteix de la base que les propostes han de ser innovadores i posseir un esperit transformador. Treballa de forma interdisciplinaria desobeint la formalitat expositiva.

PLANTEJA els espais d’execució com a llocs de convivència entre artistes, creatius i públic; els episodis que engendra no són només una mostra

de diverses peces sinó espais de trobada, coneixença, rebel·lió artística i connexió amb el territori.

A què destinarem les vostres aportacions

Els teus diners serviran per pagar artistes, materials i accions comunicatives, infraestructura necessària i impostos. Amb la següent proporció:

Calendari previst

Tot succeirà entre el 12 i el 13 de juliol del 2019.

+ Info

Altres festivals produits

paradazero:

Art i escena:

masia 2014:

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

5 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Ex Abrupto

    Ex Abrupto
    Autor/a

    casi 5 años

    HOLA!!! HEM COMENÇAT EL COMPTE ENRERE!!

    SI ENCARA NO HAS RESPOST EL FORMULARI QUE HEM ENVIAT ALS MECENES FES-HO ABANS DE 72 HORES. AIXÍ TINDREM TEMPS DE PREPARAR BÉ TOTES LES RECOMPENSES.

    ;)

  • jepi

    jepi

    casi 5 años

    Guilleries fans club! ;)

  • toni

    toni

    casi 5 años

    Som-hi!

  • Carmen Garcia Herrera

    Carmen Garcia Herrera

    casi 5 años

    Palante

  • Marta Pla Coma

    Marta Pla Coma

    casi 5 años

    ENDEVANT Exabrupto !!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies