❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

FESTIVAL EX ABRUPTO

Cinquè aniversari del col·lectiu Ex Abrupto

Ex Abrupto

A project of

Category

Created in

0
seconds
90
Patron
2.306€
From 2.000€
Contribute to the project

El festival Ex Abrupto 2019 és una proposta artística pensada exclusivament perquè sigui exhibida i recreada a Moià, partint de les mateixes oportunitats que ofereix el poble: creatius emergents, institucions culturals, entitats i col·lectius; amb una acurada selecció de propostes de creadors contemporanis nacionals i internacionals.

El 13 de juliol de 2019 activem un edifici històric del poble i, actualment, en desús: la Fonda La Masia i la plaça contigua on, durant la Guerra Civil, l'església de Sant Sebastià va ser cremada i destruïda.

Les creacions que es podran veure al Festival Ex Abrupto seran de diverses disciplines: Pintura, il·lustració, escultura, videoart, fotografia, performances, dansa contemporània, arts sonores i música experimental.

El festival s'organitza des del col·lectiu Ex Abrupto amb el restaurant Les Voltes de Sant Sebastià de Moià i compta amb la col·laboració d'entitats moianeses com l'Espai musical, Cercle artístic del Moianès, Escola Forma i col·lectius nacionals com La Volta, MAU Rocaumbert, EASD Vic i el suport de l'Ajuntament de Moià i El Periódico.

INSTAL·LACIONS ARTÍSTIQUES: A les habitacions dormitori de la Masia i espais propers a l'edifici, presentarem instal·lacions artístiques multidisciplinàries comissariades pel col·lectiu. Donarem a conèixer obres d'artistes emergents, tant locals com internacionals, i també mostrarem la d'artistes consolidats.

MÚSICA EXPERIMENTAL: L'espai més Ex Abrupto, "EXPERIMENTAL HALL". Aquí hi podrem veure propostes arriscades d'electrònica experimental, "noise" i industrial.

ARTS SONORES: Una acurada selecció de concerts de música contemporània tindran lloc al llarg de tot el dia a la plaça Sant Sebastià.

VIDEOART: Creem l'espai "AV/HALL" on la comissaria Alina Cvetkova presentarà una selecció de videoart internacional.

PERFORMANCE: El Festival Ex Abrupto no seria el que és sense la performance. Presenciarem una mostra propostes performatives rebels i irreverents que li donen l'ànima al festival.

TROBADES IMPROBABLES: Fidels a la nostra editorial, fusionarem projectes de so experimental amb danses i músiques tradicionals moianeses. Els encontres seran concebuts de forma abrupta i espontània, sense haver-se conegut prèviament, artistes del món electrònic experimental, dansaires i músics tradicionals, es trobaran a l'espai escènic i crearan una performance inèdita i irrecreable.

MERCAT D'AUTOEDICIÓ: Enguany, el festival Ex Abrupto acollirà un cop més el mercat d'autoedició per encabir propostes autogestionades d'artistes que treballen al marge del sistema mercantilista de l'art i el comerç. Autoedició és edició popular, la seva forma és inclassificable i il·limitada. És llibertat d'expressió.

GASTRONOMIA: El Moianès és un entorn natural privilegiat: tenim productors alimentaris de primer nivell i volem donar a conèixer aquest patrimoni gastronòmic que ens fa diferents i ho farem amb l'espai gastronòmic que crearà el Restaurant Les Voltes de Moià.

Sobre les recompenses

Tens 4 maneres d’ajudar-nos:
1. Venint el dia 13 de juliol.
2. Ex Abrupto silver: Amb 15 euros de la teva butxaca, a part d’ajudar-nos, tindràs una samarreta i una consumició el dia del festival.
3. Exabrupto gold: Amb 25 euros també podràs portar la samarreta d’Ex Abrupto i a més gaudir de la preestrena a porta tanca amb concert inaugural mentre et prens una copa.
4. Ex Abrupto platinium: Recompensa limitada a 20 pax. Vine a la preestrena a porta tanca amb concert inaugural amb un acompanyant/a i emportat el merchandaising complert d'Ex Abrupto. Gaudeix Ex Abrupto al 100% amb qui vulguis.

Qui som

EX ABRUPTO és un col·lectiu de professionals de l’art, del disseny, de l’educació i de la gestió cultural i institucional.

Eudald Van der Pla // Jaume Castany // Carles Mar // Esther Polo // Mar Sorribas // Almudena Gómez // Elara Elvira // Pau Hosta // Alina Cvetkova // Efren Razkin

REIVINDICA la descentralització territorial de l’art contemporani, i per això, produeix i impulsa propostes en aquest sentit.

ACTIVA escenaris artístics descontextualitzats convidant a artistes, consolidats i sobretot emergents, a intervenir-hi.

DÓNA VISIBILITAT a qualsevol de les disciplines existents i valora sobretot les propostes contundents, rebels i fetes amb absoluta llibertat. Parteix de la base que les propostes han de ser innovadores i posseir un esperit transformador. Treballa de forma interdisciplinaria desobeint la formalitat expositiva.

PLANTEJA els espais d’execució com a llocs de convivència entre artistes, creatius i públic; els episodis que engendra no són només una mostra
de diverses peces sinó espais de trobada, coneixença, rebel·lió artística i connexió amb el territori.

A què destinarem les vostres aportacions

Els teus diners serviran per pagar artistes, materials i accions comunicatives, infraestructura necessària i impostos. Amb la següent proporció:

Calendari previst

Tot succeirà entre el 12 i el 13 de juliol del 2019.

+ Info

Altres festivals produits
paradazero:


Art i escena:

masia 2014:

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

5 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Ex Abrupto

  Ex Abrupto
  Author

  8 months

  HOLA!!! HEM COMENÇAT EL COMPTE ENRERE!!

  SI ENCARA NO HAS RESPOST EL FORMULARI QUE HEM ENVIAT ALS MECENES FES-HO ABANS DE 72 HORES. AIXÍ TINDREM TEMPS DE PREPARAR BÉ TOTES LES RECOMPENSES.

  ;)

 • jepi

  jepi

  8 months

  Guilleries fans club! ;)

 • toni

  toni

  9 months

  Som-hi!

 • Carmen Garcia Herrera

  Carmen Garcia Herrera

  9 months

  Palante

 • Marta Pla Coma

  Marta Pla Coma

  9 months

  ENDEVANT Exabrupto !!!

15€
58 backers
Ex Abrupto silver

Samarreta Ex Abrupto
+ 1 consumició
+ El teu nom als crèdits i a un cartell de gran format del festival

59€
16 left (of 20)
Ex Abrupto platinium

Entrada preestrena del festival amb concert inaugural a porta tancada (persona + acompanyant/a).
+ Samarreta Ex Abrupto.
+ 2 consumicions.
+ El teu nom als crèdits i a un cartell de gran format del festival.
+ Pack Ex Abrupto (Cd de "Vivaldi, Exabrupta alabança a les 4 estacions" de Coàgul, Emiliano Hernandez-Santana, Autonoise i Xavi Lloses. Llibre CD de "Casus Belli" produït amb l'Orquestra de Cambra del Moianès i Orquestra Electrònica del Vallès. Cassette de “cronologia iu Sentiment” de Primo Gabbiano a Ex Abrupto ParadaZero. DVD “El Matadero”, producció artística d’Ex Abrupto amb audiovisuals de Llogari Antúnez i els performers Antídrom).

150€
4 backers
Ex Abrupto partner (per empreses)

Entrada preestrena del festival amb concert inaugural a porta tancada (persona + acompanyant/a).
+ Samarreta Ex Abrupto.
+ 2 consumicions.
+ El logotip de l'empresa a un cartell de gran format del festival.

Cookies help us to offer you the best experience. Settings