❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Festival monar'T

Festival anual de Murals i d’Art Urbà als barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla, amb caràcter 100% social i multicultural.

monar'T Festival

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
129
Aportaciones
4.310€
De 4.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

El monar’T neix com una iniciativa comunitària, cercant la implicació de tothom, tant a nivell associatiu, d’entitats veïnals, socials i culturals, de serveis i d’administracions, com a nivell individual, d’artistes i veïns implicats.

Aquest 2019 serà la seva #1a edició, amb la intenció de posar sobre el mapa de la ciutat de Girona un esdeveniment cultural de qualitat, utilitzant com a eix vertebrador un dels punts més interessants dels barris de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla: la seva RIQUESA I DIVERSITAT CULTURAL.

monar’T, per què?

El Festival monar’t és el resultat d’un projecte comunitari, que cerca tres objectius:

  • Embellir els barris de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla, donant color a les parets, murs i persianes que el pas del temps han deteriorat, il·lusionant els veïns i veïnes en la millora dels nostres carrers i espais públics.

  • Visibilitzar la riquesa i la diversitat cultural que té el teixit social dels nostres barris, on la ciutadania es configura un veïnatge de procedència de 79 nacionalitats diferents.

  • Desenvolupar artísticament el territori, dissenyant un esdeveniment de qualitat, descentralitzant la cultura als barris i donant veu als nostres artistes locals, i cedint espai de visibilització a artistes de tots els àmbits: locals, de fora el territori i internacionals.

El monar’T Festival de Mural i d’Art Urbà pretén, doncs, fer ús dels espais públics de Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla, per tal de dotar-los d’aquell encant especial, coherent amb la diversitat cultural de la seva població, i alhora amb la pròpia essència de barri, que faci millorar la vida dels veïns i veïnes i sigui un atractiu artístic, cultural i lúdic, donant un valor afegit que generi visites de gent de fora del territori.

Panoràmica Sèquia Monar, Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla
Panoràmica Sèquia Monar, Santa Eugènia de Ter i Can Gibert del Pla

monar’T, com ho farem?

Aquesta #1a edició del Festival monar’T es portarà a terme el 23 al 29 de setembre del 2019 a Santa Eugènia de Ter i a Can Gibert del Pla, amb 15 intervencions territorials dins els barris.

Durant una setmana els artistes (un 20% locals, un 20% autonòmics, un 20% nacionals, un 20% internacionals i un 20% projectes socials), conviuran i coneixeran els nostres barris, de la mà dels veïns i veïnes, i artistes que formen part del projecte, per fer-los partícips en el dia a dia del territori i que coneguin el teixit associatiu que hi ha.

I el cap de setmana el monar’T fondrà art, música en viu, danses i balls tradicionals, gastronomia, jocs, contes, tallers per a totes les edats, i tot allò que ens ajudi a visibilitzar la riquesa de les diferents cultures que conviuen a Santa Eugènia de Ter i a Can Gibert del Pla, per banda de la pròpia comunitat, generant una programació d’activitats engrescadores i un atractiu artístic, cultural i lúdic per la gent que no ha visitat mai aquests barris.

Mural Col.lectiu Prèvia monar
Mural Col.lectiu Prèvia monar'T 25 de maig 2019

Qui hi ha al darrerra de la iniciativa?

Com a projecte artístic, cultural i comunitari, el monar’T cerca l’equilibri en els tres eixos, i per això els membres que configuren el grup motor de la iniciativa són:

  • Per la vessant artística: tots aquell@s veïn@s i artistes dels barris i de Girona que a títol personal s’han volgut vincular a la iniciativa liderats per les dues entitats artístiques que tenim al territori: l’Associació d’Art Blau Blau i l’Associació Fent i Desfent.

  • Per la vessant cultural: tots aquell@s veïn@s i les entitats culturals de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla, representatives de les diferents nacionalitats que hi conviuen.

  • Per la vessant comunitària: tots aquells@s veïn@s, les dues associacions veïnals i totes aquelles entitats i serveis que configuren el teixit social de Santa Eugènia i de Can Gibert del Pla, organitzats a través del PEIC – Pla d’Educació i Convivència.

Prèvia monar
Prèvia monar'T 25 de maig 2019

A què destinarem les vostres aportacions?

El projecte compte amb el suport econòmic del programa comunitari que hi ha a Santa Eugènia i a Can Gibert, PEIC – Pla d’Educació i Convivència, i d’ empreses que promocionen part de les despeses: materials i maquinària per la realització dels murals i les despeses de les diferents activitats culturals que es realitzaran el cap de setmana. Així com de venï@s implicats que a títol personal hi col.labora.

Però per tal de poder garantir que la iniciativa pugui aportar un plus als i les artistes que seran protagonistes d’aquesta #1a EDICIÓ del monar’T, assumint despeses de desplaçament, de dietes, d’allotjament, i de poder editar un CATÀLEG de la #1a EDICIÓ del monar’T incorporant la seva trajectòria artística, necessitem l’aportació de mecenatge, i en aquest cas cerquem la vostra col·laboració, per continuar incorporant aquesta mirada comunitària que envolta tot el monar’T.

“entre tot@s sumem per generar cultura i transformació social”

Promoció Prèvia monar
Promoció Prèvia monar'T 25 de maig 2019

Calendari previst

La comunitat del monar’T ja està preparant el Festival. El passat dissabte 25 de maig es va fer a la Plaça Isabel Vilà i Pujol de Can Gibert del Pla, una Prèvia del monar’T, amb un primer mural col.lectiu dels artistes impulsors del projecte. Si vols saber com va anar i visualitzar les fotografies, sols cal que ho miris al link https://festivalmonart.cat/el-primer-gran-exit-de-monart/

Mural Col.lectiu Prèvia monar
Mural Col.lectiu Prèvia monar'T 25 de maig 2019

No obstant, la #1a edició del Festival monar’T es portarà a terme del 23 al 29 de setembre del 2019 a Santa Eugènia i a Can Gibert.

Durant la setmana els artistes faran les 15 intervencions en diferents indrets dels barris.

I el cap de setmana, el dissabte 28 i diumenge 29 de setembre, el Festival monar’T portarà als diferents espais públics de Santa Eugènia de Ter i de Can Gibert del Pla, un munt d’ activitats culturals de totes les temàtiques i per a tots els públics.

Activitat Familiar Prèvia monar
Activitat Familiar Prèvia monar'T 25 de maig 2019

L’entrega de les recompenses es faran segons la seva tipologia:

  • Les bosses s’entregaran la setmana abans del Festival monar’T.

  • Les visites guiades es portaran a terme durant la setmana del monar’T (previ cita)

  • Les altres recompenses es portaran a terme en el termini de dos mesos de la finalització del Festival, donat la seva naturalesa.

Mural Col.lectiu Prèvia monar
Mural Col.lectiu Prèvia monar'T 25 de maig 2019

+ Info

Coneix-nos més a:

Web: festivalmonart.cat

Facebook: facebook.com/festivalmonart

Instagram: instagram.com/FestivalMonart

Twitter: twitter.com/festivalmonart

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

7 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Mariona

    Mariona

    más de 4 años

    Gràcies guapa!!!

  • Clara Gassiot de la Fuente

    Clara Gassiot de la Fuente

    más de 4 años

    Vinga! A tope!

  • Davidezq

    Davidezq

    más de 4 años

    Molt bona iniciativa!!!

  • Neus i Roger

    Neus i Roger

    más de 4 años

    Esperem que el Monart sigui un èxit!!!

  • Ebelin

    Ebelin

    más de 4 años

    Aportación Farmacia Sabriá

  • Associació Comerciants Santa Eugènia de Ter

    Associació Comerciants Santa Eugènia de Ter

    más de 4 años

    Associació Comerciants de Santa Eugènia de Ter Fem barri!! Gràcies.

  • judithbb

    judithbb

    más de 4 años

    S'apropa el festival i necessitem la col.laboració de tothom, per poder embellir el nostre barri

#01 / Ho hem aconseguit!!!!!

Moltes gràcies per haver posat el teu granet de sorra per fer-ho possible!!

Ja pots dir que ets MECENES d'aquesta iniciativa comunitària!!

Recorda que aquesta #1a edició del monar'T es portarà a terme del 23 al 29 de setembre del 2019.

Més endavant, us enviarem un formulari per a omplir amb la informació que necessitem per a fer-vos arribar la vostra recompensa.

ENDAVANT amb el Festival monar'T!!!!

“entre tot@s sumem per generar cultura i transformació social”

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies