❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

FESTABORIGEN 2012

El FESTABORIGEN és un festival de música lliure nascut a Benissa (Marina Alta-País Valencià) a carrec de l'Assemblea de Joves de Benissa amb una trajectoria de 4 anys consecutius per l'aposta de la promoció de grups, artistes, performance...que aposten per la Cultura Lliure.

0
segundos
65
Aportaciones
1.215€
De 1.200€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Com a xicoteta introducció del projecte que presentem, començarem explicant quina associació hi ha darrere. L'organització del Festaborigen la du a cap l'Assemblea de Joves de Benissa, una associació juvenil formada per una quinzena de joves del poble amb unes inquietuds en comú: la cultura, la convivència, el poble de Benissa, i el poder viure en una societat més justa. Sent per nombre d'activitats i iniciatives una de les associacions benisseres més actives, i que enguany complirà 7 anys de la seua existència.

OBJECTIUS DEL FESTABORIGEN

L'Assemblea de Joves de Benissa amb aquesta activitat que no només és 1 dia a l'any sinó que li dediquem alguns mesos a organitzar i coordinar aquest esdeveniment, que possiblement és el més gran -després de les Festes de la Puíssima Xiqueta- que té Benissa en el seu haver. Sabem perquè fem aquesta activitat i a continuació plasmem els objectius tant específics com més generals.

Específics.

1.- Com a impulsors de la Plataforma per un Oci Nocturn a Benissa, una de les nostres inquietuds és i ha sigut l'oci dels joves a la nostra localitat. Amb aquests concerts donem una alternativa als joves del poble per poder-se quedar i gaudir de bona música envoltats d'altres centenars de joves en una experiència única.

2.- Donar a conèixer la Música en valencià entre la població de Benissa, tan jove com adulta, i demostrar que la música feta en la nostra llengua també té un públic potencial i lloc en les nostres vides.

3.- Ensenyar, sobretot als joves del nostre poble, que amb esforç i organitzant-se si ens unim podem fer moltes coses, totes les coses que ens proposem. Evidenciar que els joves també podem aportar coses bones al poble.

Generals.

1.- Que es conega el nostre poble arreu del País Valencià. Que Benissa siga coneguda arreu i que la gent vulga vindre a visitar la nostra localitat, que pot aportar moltíssim a la gent. Estem orgullosos del nostre poble i volem que tots ho sàpiguen i el coneguen.

2.- Ser el granet d'arena en la normalització i us del valencià. Contribuir a que la música en valencià siga normal, i no una anècdota. Que la gent estiga orgullosa de parlar, cantar i ballar en valencià com una cosa quotidiana.

3.- Potenciar i donar a conèixer el nostre model d'assemblearisme i organització juvenil. Donar exemple com a futur que som de que amb esforç es poden fer moltes coses. Fer crit per la convivència i la diversitat entre tot tipus de persones i d'idees.

QUAN I ON ES DURÀ A TERME?

El FESTABORIGEN és durà a terme a Benissa el cap de setmana del 21 de juliol.

PER QUÈ VERKAMI?

Enguany és un any de canvis, és un any diferent, per això encetem aquesta nova manera de finançament. El Verkami ens permet una manera directa d’arribar als joves, i no tant joves, que volen participar directament, donant l’oportunitat de fer preguntes o de donar la seva opinió de l'unic festival de música lliure del País Valencià 100% autogestionat, sense el recolzament de cap entitat pública i que aposta per la dinamització d'un oci alternatiu. És per aixo que demanem la vostra participació en la que sereu recompensades amb:

Entrada al Festaborigen

Vídeo-Menció de la "Uela"

Got del Festival

Tiquet de cubata

Pack Sopar

Samarretes

Dj's en la teua festa

DUBTE en la teua festa

ON ACONSEGUIR LES RECOMPENSES

Les recompenses es podràn recollir als punts de venda apartir del juny o a l'entrada del festival.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

19 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • 2012 ugg

    2012 ugg

    más de 11 años

    Hello first time to come to this forum, I like it very much!65sd4fsd4f65ds465f4

    2012 ugg http://www.2012-ugg.net

  • Assemblea de Joves de Benissa

    Assemblea de Joves de Benissa
    Autor/a

    más de 11 años

    Per a les assistents al FESTABORIGEN:

    Caldrà que duga imprès el correu de confirmació/justificant del pagament, ja que moltes de vosaltres haveu utilitzat noms artístics i no es possible identificar-vos mitjançant el Document d'Identitat, un cop arribeu, passeu per taquilla i tindreu preparats tots els vostres packs :D

    Ens vegem dissabte!!!

  • Patata

    Patata

    más de 11 años

    Hola aborigens, ara que ja he col·laborat, com aconseguiré la meva entrada? no trobe ninguna informació sobre com rebre el pack.. gràcies!

  • Assemblea de Joves de Benissa

    Assemblea de Joves de Benissa
    Autor/a

    más de 11 años

    Per a les assistents al FESTABORIGEN:

    Caldrà que duga imprès el correu de confirmació/justificant del pagament, ja que moltes de vosaltres haveu utilitzat noms artístics i no es possible identificar-vos mitjançant el Document d'Identitat, un cop arribeu, passeu per taquilla i tindreu preparats tots els vostres packs :D

    Ens vegem dissabte!!!

  • xocoPV

    xocoPV

    más de 11 años

    eiii com aconseguix la meua entrada jo vaig participar en el Verkami això que vol dir que amb el meu nom algun lloc en donen la mecena de 17?

  • Assemblea de Joves de Benissa

    Assemblea de Joves de Benissa
    Autor/a

    más de 11 años

    Per a les no assistents al FESTABORIGEN:

    Teniu dues opcions o be donar-li l'imprès del correu de confirmació/justificant del pagament a una companya i que ella en faja us de les entrades i arreplegue el pack o sinó poseu-se en contacte amb nosaltres en l'adreça de correu: [email protected] i parlem de com per a fer-vos-ho arribar de la millor forma possible.

  • vicent

    vicent

    más de 11 años

    Finalment no podré anar, puc cedir-li l'entrada al meu germà no? Per favor, indiqueume el procediment o un mail de contacte on consultar.

    Gràcies!

  • Assemblea de Joves de Benissa

    Assemblea de Joves de Benissa
    Autor/a

    más de 11 años

    Escala i Corda són un col·lectiu de selectors del poble que vos podran posar des de música reggae, rock o ska fins a dubstep passant pel drum'n'bass d'una manera progressiva que farà ballar a tothom.

    La seua garantia és haver tocat a les Festes Patronals de Benissa amb Aspencat, Ki Sap i Muyayo Rif, però sobretot la seua pròxima actuació, que serà al FESLLOCH.

    No se'n penedireu!

  • Paumau

    Paumau

    casi 12 años

    El col·lectiu escala i corda, quin estil de música fan? som un grup d'amics i estem pensant en aportar els 200€ per a ajudar i així tenir una bona festa en el nostre poble...

  • Assemblea de Joves de Benissa

    Assemblea de Joves de Benissa
    Autor/a

    casi 12 años

    Hola Arnau Ouuiea!!

    Amb el tiquet d'entrepa convencional podras optar a tinde un entrepa vegetaria sense cap problema

#02 / 1a Festa amb Escala i Corda!!!!!!!

EiC
EiC

Hui, a falta d'una setmana acabem de rebre una bona noticia! Un grup d'amics ha decidit posar 200€ i apart de tots els packs per a cadascú faran una festa amb Escala i Corda Selectors (http://escalaicorda.org).

Este col·lectiu de selectors de Benissa ja han tocat en diferents pobles de la comarca destacant les Festes patronals del poble on van tocar en escenari gran amb Aspencat, Ki Sap i Muyayo Rif.

El pròxim Divendres 6 de Juliol tancaran el segon dia del FESLLOCH, el festival d'Escola Valenciana on compartiran escenari amb Dr. Calypso, La Gossa Sorda entre molts altres.

Podeu escoltar algunes de les seues sessions ací: http://soundcloud.com/escalaicorda

Moltes gràcies als atrevits i seguim i animem a la gent a acabar-ho d'aconseguir! Entre tots podem!!

#01 / Noves recompenses pels qui volen ajudar!

Companyes i companys aborigens! Acabem de publicar 2 NOVES recompenses:

  • Aportar 3€ simbòlics per l'autegestió del Festaborigen i la música lliure o

  • Aportar 10€ amb Vídeo-menció de la uela i una Samarreta del Festaborigen exclusiva.

Ho fem sobretot per aquella gent que encara no té clar als festivals que anirà però sí que vol ajudar a l'Assemblea de Joves de Benissa per a que el Festaborigen 2012 siga una realitat.

Un abraç a tots i gràcies per avançat!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies