❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Sabadell LX" Nuevo disco de la Cobla Sabadell

Con motivo del 60 aniversario de la Cobla Sabadell os proponemos un nuevo trabajo discográfico que incluye piezas de autores que han sido miembros de la cobla (músicos y directores) que van desde clásicos, autores a descubrir y actuales. Un trabajo hecho a partir de una rigurosa selección.

Cobla Sabadell

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
93
Aportaciones
2.530€
De 1.900€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

La Cobla Sabadell mantiene una actividad musical regular durante todo el año por toda Cataluña. Nos presentamos: Marc Riera al flabiol y tambori. Josep Valldaura y Cristina Puerta tibles, Elisenda Vilarrubias y Lluis Alcalá a las tenores, Ioseba González y Ramon Figueras a las trompetas, Darío García al trombón, Juan Andrés Gómez y Ángel Fernández los fiscorns y Agnès García al contrabajo; todos dirigidos por Bernat Castillejo, músico de reconocida valía en todos los ámbitos, que damos a conocer la música más genuinamente catalana: la sardana, los bailes tradicionales y la música de concierto y otras piezas escrita para esta formación.

Este 2012 la cobla celebra su 60 aniversario (1952-2012) y nos gustaría conmemorar este hecho con la grabación de un CD con sardanas de compositores que hayan tenido una vinculación relevante con la cobla durante su historia, como intérpretes o directores musicales. Se podrán encontrar autores clásicos como Josep Maria Bernat, Josep Auferil o Iu Alavedra; nuevos descubrimientos como Isidre Corderas, Joan Parera o Joan Francesc Vidal con piezas inéditas e interesantes, y autores actuales como Jesús Ventura, Lluis Alcalá, Carles Raya o Joan Jordi Beumala, entre otros.

Lo que nos estimula a realizar este proyecto es el buen nivel musical que tenemos como conjunto y sobre todo la efeméride del 60 aniversario de la cobla.

La cantidad y calidad de buenos compositores (más de 20 compositores y más de 400 sardanas) que han pasado por este conjunto durante su existencia hace que nos mueva a querer dejar constancia de nuestro granito de arena en el mundo de la música para cobla . Y lo haremos seleccionando los mejores temas, de forma que el resultado final sea interesante no sólo por los sardanistas habituales sino por toda la gente que le guste la buena música.

Para llevar a cabo el proyecto necesitamos el dinero que nos costaría el técnico de sonido y la edición de los CDs (aproximadamente 1.800 €).

Tenemos la intención de grabarlo en octubre 2012 y poder presentarlo a principios de 2013 (el concierto de presentación será en Sabadell o Barcelona).

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

12 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Cobla Sabadell

    Cobla Sabadell
    Autor/a

    más de 11 años

    Cap problema, em dius el nom i el posem. Moltes gracies

  • folch

    folch

    más de 11 años

    Felicitar-vos per la iniciativa. L'aportació que he fet m'agadaria que anès a nom del meu pare, que li agadaven molt les sardanes, que haig de fer per que consti el seu nom? Moltes gracies

  • Mercè

    Mercè

    más de 11 años

    Benvolguts,

    L'aportació que us hem fet ha d'anar a nom de l'Agrupació Sardanista de Calella. Ja pensarem amb la sardana que volem que enregistreu. Ah! I segur que el projecte tirarà endavant!

  • Cobla Sabadell

    Cobla Sabadell
    Autor/a

    más de 11 años

    Moltes gracies. Un parell de coses. L'aportació que s'ha de rebut voleu que vagi a nom de l'Agrupació Sardanista Calella o a nom de Merce xxxx. La segona cosa, l'aportació de 100 euros us dona dret, addicionalment a que us enregistrem una sardana (enregistrament no comercial). Tan aviat com s'acabi la campanya i (esperem) tot tiri endavant, ja ens fareu arribar quina sardana voleu que us gravem (l'entregariem en suport mp3 o cd)

    Moltes gracies

  • Mercè

    Mercè

    más de 11 años

    Des de l'Agrupació Sardanista de Calella us animem a tirar endavant el vostre projecte i ha estat un plaer poder-hi col.laborar!

  • Mª Rosa

    Mª Rosa

    más de 11 años

    Molt ''fort'' la vostra demanda. 1900 euros no és una quantitat tan fort com per demanar 'caritat'. La foto=11 persones; si fem números..., em costa creure que no pogueu, doncs amb les ventes ho recupereu de sobres. Ho trobo ridícul. Perdoneu-me.

  • Cobla Sabadell

    Cobla Sabadell
    Autor/a

    más de 11 años

    Gracies, Enric, efectivament, aquesta sardana no esta catalogada. Ens pots diu l'autor, i fer-nos arribar els papers ¿?

    Gracies

  • Enric Górriz i nuet

    Enric Górriz i nuet

    casi 12 años

    Al acullir-me al apartat de 100 euros, a més de col·laborar en la produccicó del mou disc, serà per mi satisfacció que quedi registrada una sardana oblidada i trobada en unes dexalles amb el nom de "Prullans" El seu autor verenejava en aquest poble.

  • Cobla Sabadell

    Cobla Sabadell
    Autor/a

    casi 12 años

    Moltes gracies, Toni. Quan acabi la campanya i el projecte es pugui dur a terme, ja ens posarem en contacte amb tu per l'agraiment i la recompensa

  • anvifi

    anvifi

    casi 12 años

    Lluis, soc el Toni, ja he pogut fer l'aportació al projecte

Volver a todas las actualizaciones

#05 / Falten tres setmanes

Avui justament falten tres setmanes, hem arribat a la meitat del periode de recaptació, i tenim 2/3 parts del pressupost mínim aconseguit. Moltes gracies als 46 mecenes. No patiu, rebreu el nostre agraïment a la web, al llibret del disc, al facebook i la vostra recompensa. Això si, queden 640 euros

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#05 / Falten tres setmanes

Avui justament falten tres setmanes, hem arribat a la meitat del periode de recaptació, i tenim 2/3 parts del pressupost mínim aconseguit. Moltes gracies als 46 mecenes. No patiu, rebreu el nostre agraïment a la web, al llibret del disc, al facebook i la vostra recompensa. Això si, queden 640 euros

#04 / Això pinta bé

Esperem poder fer el projecte; de moment les vostres aportacions ens conforten molt. Quan acabi la campanya ja ens posarem en contacte amb tots vosaltres per explicar-vos amb detall el projecte i la vostra recompensa. Moltes gracies

#03 / Primer cap de setmana

Gracies a les aportacions rebudes fins ara 270 euros fins el diumenge dia 17, i encara no hem començat el fort de la campanya. Si teniu qualsevol pregunta sobre el disc o el funcionament de verkami estem aqui per explicar-ho i ajudar-vos

Amb la vostra participacio la sardana i la cobla continuaran endavant !!!!

#02 / Ja hem començat

Avui 15 de juny som la primera COBLA que s'incorpora a Verkami per tirar endavant un enregistrament d'un nou treball

60 anys de la Cobla Sabadell vol dir molts compositors que han passat per les seves files. Per tant, els hi volem dedicar aquest disc a ells i la seva musica.

Un avançament de dos titols

*Joiosa d'Isidre Corderas, tible i director als anys 80

*Musíca per a tú de Joan Jordi Beumala, tenora, tible i contrabaix als anys 80
...aviat més informació

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies