❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

LA MARE QUE EM VA PARIR!

Un llibre que destaparà moltes evidències que potser no són tan evidents, ni reals, com ens han volgut fer creure!

Ninamarina

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
58
Aportaciones
1.550€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El meu nom és Marina Ferrer, nascuda a Palamós fa 45 anys i visquen a Palafrugell en l'actualitat.

Sóc autora novella, mare de dos fills i filla de no sé qui, que s'inspira en la necessitat d'explicar que no tot és com ens ho vol fer veure i creure la societat. Cansada de tòpics i típics!

Una evidència pot ser NO tan evident...i allò que sempre ens han dit que és bo, pot tenir el seu costat fosc. Fins i tot m'atreviria a dir que el costat fosc es pot convertir en un record meravellós!

Aquest projecte vol ser un llibre basat en fets reals, de literatura narrativa i ambientat en una llar on les aparences sempre han manat. Veurem l'amor des d'una visió personal amb un toc d'humor. Però també llegirem dolor. No aprendreu cap lliçó de vida, tan sols passareu una estona divertida, entretinguda i potser, sense voler, us faré vessar alguna llàgrima! El llibre l'he batejat com "LA MARE QUE EM VA PARIR!".

De projecte, a realitat!

Desprès de mirar diferents editorials, m'he decantat per publicar a LETRAME, que ofereix una correcció ortotipogràfica, editora personal, ISBN Editorial i depòsit legal, maquetació, disseny de portada, pàgina web, 2 presentacions, 200 marcapàgines, 3 llibres de tapa dura i Ebook a casa del libro i El corte Inglès.

Calendari previst

Bé, sembla que tot està inclòs i en el moment en que saps del cert si el projecte pot tirar endavant, el llibre pot veure la llum en 40-45 dies. Us tindré informats de tot el procès!

Com serà el llibre

Aquest llibre està escrit en la meva llengua materna, el català, i és per això que queda molt limitada la seva distribució. Però no es descarta una futura traducció per ampliar territori i lectors.

Per què necessito la vostra ajuda? Com pots ajudar a tirar el projecte endavant?

Un autor novell i desconegut té moltes dificultats al publicar per primer cop, només el coneixen a casa seva! A mi, els que em coneixen sempre m'han animat a escriure, araplà ja està fet! Ara toca veure el resultat.

La vostra ajuda és indispensable perquè el llibre finalment surti al carrer, i hi podeu ajudar fent petites aportacions. Aquestes aportacions van íntegrament per l'edició del llibre.

A més, quan ajudis al projecte tindràs unes recompenses que et quedaran per sempre de record per haver contribuït, en senyal d'agraïment. T'animes a venir a la presentació oficial?

Aquí us exposo les recompenses,

APORTACIONS

• 10€: un marcapàgines.
• 20€: 1 exemplar en paper del llibre.
• 30€: 1 exemplar en paper del llibre signat i un marcapàgines.
• 40€: 1 exemplar en paper del llibre signat, un marcapàgines i cadira reservada el dia de la presentació.
• 100€: 1 exemplar en paper del llibre en tapa dura, signat, cadira VIP a la presentació, publicar el nom als agraïments del llibre.

Totes les recompenses tenen despeses d'enviament incloses a España, per si no el podeu passar a recollir a la presentació

+INFO

Podeu visitar els perfils personals i seguir-me mitjançant els següents enllaços:

Facebook
Instagram
Twitter

DEIXEM-NOS SEDUIR...

Si escoltes aquesta cançó, et deixaràs seduir per un ambient Parisenc, un ambient que marca molt la vida de la protagonista!

i així va començar tot... (primer text en brut de LA MARE QUE EM VA PARIR)!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

3 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Nuri

    Nuri

    casi 5 años

    A per totes flor!!!

  • XAVIMIRO

    XAVIMIRO

    5 años

    ANIMS MARINA !!!!

  • Silvia Florensa Nadal

    Silvia Florensa Nadal

    5 años

    Marina ja queda. Menos

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#05 / PORTADA

Obra feta per JORDI GALLEGO que representarà i serà la imatge del llibre.

Moltes gràcies Jordi!

#04 / El nostre il.lustrador!

JORDI GALLEGO
JORDI GALLEGO

LA MARE QUE EM VA PARIR! 🦅

Això va agafant forma...ara estem de ple en crear la portada del llibre. I quan crees, ho has de fer de la mà dels millors!!

Us presento en Jordi, l’artista que donarà vida al llibre amb les seves esbojarrades idees, els seus preciosos ulls i les seves mans d’or, anoteu aquest mom perquè en sentireu a parlar...JORDI GALLEGO (il·lustrador de “La mare que em va parir!”)

Moltes gràcies Jordi,

Seguim!

#03 / TENIM MOLTES NOVETATS!

LA MARE QUE EM VA PARIR!

Tinc moltes novetats de com va el projecte, però algunes no us les puc dir per mantenir l'efecte sorpresa!! (i me'n moro de ganes!)

Us diré que ja casi està acabat el camí de la correcció ortotipogràfica, i que després de signar el contracte amb l'editorial ja tinc assignat un agent literari que m'acompanya en cada pas. Ara el llibre anirà al procés de maquetació, quins nervis, cada cop queda menys!

Així mateix, aprofito per dir-vos que si em voleu fer arribar els vostres suggeriments o idees per fer la presentació del llibre (població, lloc, convidats, cantants...) feu-m'ho arribar per mail, us contestaré a tots. ([email protected]) Ja tinc emparaulada una entrevista a la ràdio!!!

Sense vosaltres, això no hagués estat possible.

Moltes gràcies mecenes i fins aviat!

#02 / LA PROTAGONISTA

Hola!

Us he explicat que la protagonista del llibre es diu MARGHERITA?

Queden 11 dies de campanya i anem molt bé!

No esperis més, fes la teva aportació, fes que més gent conegui a la Margherita...

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies