❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Una història de la PAHC de Sabadell Tots els regnes de la terra

Edició de la novel·la de no ficció del periodista Daniel Bastús sobre el procés de politització de la Sandra, activista de la PAHC Sabadell

Daniel Bastús

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
178
Aportaciones
3.019€
De 2.800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

El perquè

Em dic Daniel Bastús, i fa més de tres anys que participo a la PAHC de Sabadell.

La novel·la que aquí es presenta vol ser un document històric, i alhora un homenatge, sobre les persones que he conegut al col·lectiu i que han transformat de dalt a baix la meva forma d'entendre la vida i la política.

L'objectiu

L’objectiu de la campanya és editar la novel·la de no ficció Tots els regnes de la terra, de Daniel Bastús, una peça de periodisme literari que descriu el procés de politització d'una activista en la lluita de la PAH de Sabadell, la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell.

El llibre l'editarà l'editorial cooperativa Pol·len edicions sccl.

PAHC Sabadell
PAHC Sabadell

"Tots els regnes de la terra" és una novel·la de no ficció que relata les grans transformacions de la vida d’una dona –la Sandra– que entra a la PAHC de Sabadell a la recerca d’una solució pel seu procés de desnonament.

Una emocionant història basada en fets reals, en què l’autor reconstrueix els processos de floració política i humana que experimenta la protagonista a partir de l’autoorganització col·lectiva.

Tot plegat, en el context de la major crisi de la història del capitalisme, i també en el d’una organització –la PAH- que ha capgirat per sempre la vida de milers de persones.

El llibre

La campanya pretén finançar l'edició del llibre:

Mides: 11,7 x 16,7cm

Edició a càrrec de: la cooperativa Pol·len edicions sccl

Col·lecció: L’Observatori

PVP: 12 euros

Tirada: 800 exemplars

Ecoeditat (seguint criteris de protecció del medi ambient)

Amb pròleg de l’activista Pau Llonch Méndez.

“Soc incapaç de fer una valoració desinteressada i distant de la gent que apareix en aquest llibre i de les seves vides. Perquè són, vull pensar, també la meva. Però agraeixo infinitament al Dani haver-nos fet plorar a raig revivint-ne aquests fragments. L’angoixa, la por, la ràbia, l’amor, l’entrega, l’insomni, els salts al buit o la tendresa que han viscut els protagonistes d’aquesta lluita són fets incontrovertibles que el lector ―d’això sí que no en tinc cap dubte― sabrà valorar de ciència certa.”

Pau Llonch Méndez

Sobre les recompenses

Podeu aconseguir el llibre imprès, i també hem preparat altres recompenses vinculades a la temàtica, a l'activisme de la PAH i al gènere del llibre.

Recompenses activismes: aconseguiu el llibre amb la samarreta de la PAH que s'ha fet famosa arreu; o amb la samarreta del conte del Joan Turu i la Lua Todó Quan perdem la por.

Recompenses llibres que ens nodreixen: hem preparat una sèrie de títols, d'assaig i periodisme, al voltant de la temàtica del dret a l'habitatge. No us els perdeu.

Recompenses autoformació: finalment, la novel·la de no ficció és un gènere que desborda les possibilitats del periodisme i les de la narrativa. Al col·lectiu Somatents en coneixen les fórmules. Si us voleu autoformar en l'escriptura, estigueu atentes perquè a la meitat de la campanya us presentem una recompensa d'aquest col·lectiu.

PAHC de Sabadell
PAHC de Sabadell

Qui som

Daniel Bastús és periodista, especialitzat en periodisme literari, i professor de secundària. "Tots els regnes de la terra" és la seva primera novel·la de no ficció.

Pol·len edicions sccl és una cooperativa editorial que edita llibres de pensament crític amb criteris de protecció del medi ambient. Els llibres de Pol·len estan ecoeditats i inclouen una motxilla ecològica que mostra els impactes i els estalvis aconseguits. Han editat ja tres títols de periodisme literari, com ara Recoja sus cosas, d'Ander Zurimendi i Pequeña historia de Wandi y cómo murió, de Jesús Martínez.

A què destinarem les vostres aportacions

Els fons recaptats durant la campanya es destinaran a finançar l'edició de 800 exemplars del llibre. Això inclou drets d'autoria, correcció, maquetació i disseny, impressió.

Calendari previst

Us detallem tot seguit els passos del tram final d'edició del llibre.

Gener 2019: correcció del llibre

Febrer 2019: maquetació i ecodisseny del llibre

Març 2019: impressió

Abril: 2019: sortida i promoció del llibre

Les recompenses es podrien lliurar l'abril del 2019.

+ Info

Web: Pol·len edicions

Twitter: @pol_lenedicions

Facebook: Pollenedicions.editorial

Instagram: pollen_edicions

Web: PAH de Sabadell

Twitter: @PAH_Sabadell

Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell: cada dimecres a les 19:00h Ramon Albó, 1 Edifici del Molí (Zona Sud)

També pots posar-te en contacte amb nosaltres punxant sota aquestes línies a "Pregunta a l'autor/a", o deixant un comentari.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

9 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Allan Contreras

    Allan Contreras

    5 años

    SI SE PUEDE 👌🏾💪🏽

  • Eduard

    Eduard

    5 años

    10 de bastus

  • Daniel Bastús

    Daniel Bastús
    Autor/a

    5 años

    Gràcies!!

  • Albert

    Albert

    5 años

    Felicitats Dani! Una abraçada enorme!

  • Daniel Bastús

    Daniel Bastús
    Autor/a

    5 años

    Gracias!!

  • Esther de la Torre

    Esther de la Torre

    5 años

    OS deseo lo mejor!!

  • Esther de la Torre

    Esther de la Torre

    5 años

    OS deseo lo mejor!!

  • Carles profe,pare i amic

    Carles profe,pare i amic

    5 años

    Sort i enhorabona Dani.Carles de jucky

  • Sirex

    Sirex

    5 años

    ¡

#03 / El vídeo de suport des de la PAHC de Sabadell

Ens fa una gran il·lusió explicar-vos que gràcies a tot el vostre suport ja som a fregar de l'objectiu. 162 persones han mostrat la seva confiança en el projecte i estem a molt poc de l'objectiu. De nou, gràcies!

Avui, a la recta final, us compartim un vídeo enregistrat per membres de la PAHC de Sabadell, entre elles, la Sandra Alcaide. Per què donar suport a la publicació de la novel·la de Daniel Bastús Tots els regnes de la terra?

Tot seguit, us ho expliquem.

Per què cal donar suport a Tots els regnes de la terra? Unes paraules a la PAHC de Sabadell from Pol·len edicions on Vimeo.

#02 / Des de dins: el pròleg de Pau Llonch Méndez

Bon dimecres, mecenes,

Us expliquem que estem a 19 dies del final de la campanya i ja hem superat la ratlla dels 2.000 i ens acostem a l'objectiu necessari per editar Tots els regnes de la terra. Una història de la PAH, de Daniel Bastús. I això gràcies a vosaltres!!

I per celebrar-ho, avancem el pròleg de la novel·la escrit pel militant i músic Pau Llonch Méndez membre de la PAHC de Sabadell:

ACCEDIU AL PRÒLEG

Un text personal i des de dins, ja que Llonch ha compartit els espais de lluita en aquesta entitat sabadellenca.

Moltes gràcies i cap a l'esprint final,

Daniel Bastús

#01 / Què és el periodisme narratiu? Curs de SomAtents com a recompensa

Hola companyes,

Tant jo com Pol·len estem contentes de com avança el Verkami per editar la novel·la de no ficció i us volíem agrair el vostre suport.

Us proposem ara que difongueu una nova recompensa per donar a conèixer què és el periodisme narratiu, un gènere que cal difondre. Curs de Periodisme Narratiu amb el col·lectiu SomAtents (12h) + Llibre Tots els regnes de la terra = 160 euros.

Curs Periodisme Narratiu crònica i mirada: recursos de la poesia i la novel·la realista en l'escriptura periodística, a càrrec de SomAtents al Casal de barri Folch i Torres Bcn, des de dimarts 26 de març fins dijous 11 d'abril (dimarts i dijous al vespre, de 19 a 21h). Durada de curs: 12h.

Anirem informant-vos del professorat del curs. La coordinació, les pràctiques i correcció va a càrrec del professor David Vidal. El curs també conté un mòdul de crònica de les migracions a càrrec de Juan Pablo Villalobos (Anagrama) i Eileen Truax (autora de Dreamers, als EUA).

Trobareu la recompensaleer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies