❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Publicació del text teatral "No country for old myth"

Publicació dels monòlegs que conformen el muntatge "No country for old myth". Hamlet, Èdip, Creont, Antígona i Medea porten segles tancats als seus espais, obligats a reviure una i altra vegada la seva tragèdia. Aquest cop reben la visita del públic i potser a través d'ells podran alliberar-se.

ciasargantana

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
75
Aportaciones
2.615€
De 2.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Publicació dels monòlegs que conformen el muntatge "No country for old myth", de Jordi Pérez i Soldevila.

Hamlet, Èdip, Creont, Antígona i Medea porten segles tancats als seus espais, obligats a reviure una i altra vegada la seva tragèdia. Aquest cop reben la visita del públic i potser a través d'ells podran alliberar-se.

Aquests textos han estat escrits per a aprofundir en el treball d'investigació sobre la interpretació que es realitza a l'estudi de cia. Sargantana.

Es tracta de 5 monòlegs en contacte molt directe amb el públic, 5 mites que parlen al públic d'avui en dia; tots aquests personatges necessiten alguna cosa de nosaltres i tenen moltes coses a traslladar-nos.

Són 5 petits espais de reflexió sobre el nostre món des de la mirada d'aquests mites i les seves vivències profundes.

Després de la reacció del públic davant dels textos volem publicar-los per a fer-los arribar a tots aquells que ho desitgin.

LA PUBLICACIÓ

Tindrà una tirada de 500 exemplars i inclourà una pàgina dedicada als mecenes que hagin fet possible aquesta edició. serà una edició en format llibre amb paper de qualitat. A més a més, també farem l'edició del llibre digital per a llibres electrònics.

ALGUNS FRAGMENTS DELS TEXTOS

"Fills meus. Oh, Ofèlia va fer capgrossos. Capgrossos. La meva mare també va fer capgrossos, un, un capgròs, però no sabia nedar. Només nedava per accident. Claudi, a little more than kin and less than kind, també en va fer, molts capgrossos, germans-cosins, però ells sabien nedar i van fugir, fugir, fugir pels conductes fins al riu. Els conductes del vàter. No tothom pot evacuar en un vàter reial. Els seus petits capgrossos, els meus petits germans-cosins albins, fugint a 25 micres per segon del seu ejaculador. Com Ofèlia. Ofèlia va fugir del seu ejaculador, va anar al riu, i no sabia nedar. Fugir, fugir. Fins al riu..." - Hamlet

Hamlet
Hamlet

Hamlet

"Jo no em puc resignar a viure contemplant com el meu germà es converteix en un plat de carronya. Jo el vestia i el despullava de petit, i ell m'estirava les trenes. Mereixeu idèntic final. I jo he d'acabar amb vosaltres, com tres castells de sorra que també s'endurà el vent mentre la bonica Ismene restarà com a únic testimoni que un dia vam ser humans. Desgraciadament, jo no he pogut viure humanament. Nosaltres serem recordats, i dels nostres records cada jutge en farà els seus culpables. No és ridícul haver de morir per una llei que d'aquí a uns anys ja no existirà? Potser cal la meva mort perquè aquesta llei mori amb mi. Hi ha d'haver alguna manera més humana de canviar tot això. Jo no l’he trobat. He fet allò que havia de fer, cada dia de la meva vida. El que passi a partir d'avui ja no és a les meves mans, que cadascú s'enterri els seus morts." - Antígona

Medea
Medea

Medea

EL PÚBLIC HA DIT

Entrada al blog Urbancloset sobre el muntatge.

"IMPRESSIONANT L'espectacle #oldmyth... Val molt la pena!! " @ferri23

"#oldmyth @sargantana xapò per les atmosferes creades." @AISAKE

"Muy flipada ... Buffff grandes! @ciasargantana #oldmyth http://instagr.am/p/KN-I7CL6gm/" @julietabolullo

MÉS INFO

Podeu consultar més informació de la nostra companyia a través del nostre web.

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • ciasargantana

    ciasargantana
    Autor/a

    más de 11 años

    Hola DaBeat! Doncs fa 10 dies que va començar la fase d'impressió i enquadernació, o sigui que molt probablement el rebrem aquesta setmana.

    Gràcies i bon Nadal!!

  • dabeat

    dabeat

    más de 11 años

    Hola! Soc el DaBeat i voldria saber quan rebrem el llibre? Gràcies!!

#02 / Ja tenim el llibre!!

Hola a tots,

Estem molt feliços d'anunciar-vos que gràcies a tots vosaltres ja tenim el llibre!

Ha quedat molt bé, i n'estem molt orgullosos.

El podeu venir a buscar al nostre local a Barcelona, l'unic que us demanem és d'enviar-nos un mail a [email protected] per avisar-nos del dia i l'hora.

Per qualsevol dubte ens podeu enviar un email a la mateixa direcció.

Us anirem informant de tot el que fem al voltant de llibre.

Moltes gràcies

Cia. Sargantana

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies