❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

CATALUNYA XXI: PAU I GUERRA

Com t'imagines la República catalana 20 anys després de la independència? Aquesta novel·la posa la qüestió a debat de forma MOLT imaginativa

Category

Created in

0
seconds
23
Patron
544€
From 2.200€
Contribute to the project

JUNTS la farem realitat!

Aquest crowdfunding es l'últim pas després d'una llarga feina preparant aquesta història que dóna un nou transfons al debat independentista amb una trama plena de misteri, acció i determinació. Amb aquest es busca poder sufragar les despeses de publicació en format paper de CATALUNYA XXI. Pau i Guerra, la meva segona novel·la.

Donar suport a aquest projecte vol dir poder ser les primeres persones en llegir aquesta nova trama inesperada. Però, sobretot, significa aportar el granet de sorra molt important per mi i les meves ganes de seguir escrivint més per a tots i totes vosaltres.

Parlem de la República?

CATALUNYA XXI: PAU I GUERRA és una novel·la histórico ficticia que continua la trama de la seva predecessora CATALUNYA XXI: 260 dies d'obstinació. Aquesta, té lloc a la República catalana l'any 2036, després que el president d'aleshores, Antoni Sànchez (del partit centrista Democràcia Catalana (Convergència), i que governava en coalició amb els 'Socialistes Catalans') sofrís un atemptat terrorista que li deixà en coma. El seu vicepresident i amic íntim, Víctor Hernández, es veu forçat a assumir el càrrec en una situació precària i contra les exigències del seu partit que li exigeix forçar eleccions, però ell no té cap intenció de fer-ho, malgrat tenir-ho tot en contra.

Paral·lelament, se segueixen desenvolupant les investigacions de l'Àngel Martí, un dels agents més destacats del Centre Català d'Intel·ligència, que durant mesos es van dur a terme amb l'objectiu de descobrir que es trobava darrere d'una suposada empresa que tenia com a finalitat extreure petroli (entre altres moltes activitats) d'uns jaciments recentment trobats a la Depressió central, però aquesta amagava molt més que or negre, i era la seva veritable naturalesa, sinistre i perillosa.

Durant la trama s'intenta descobrir qui va orquestrar l'atemptat contra el president de la República, ja que l'actor d'aquest fet esgarrifós mai va ser capturat. La pau és un bé molt valuós a preservar, però algú està disposat a trencar-la a qualsevol preu. Aconseguirà finalment les seves pretensions o assolirà els seus foscos objectius?

Sobre les recompenses

Les recompenses s'han establert en base a les despeses de tot el procés. La compra de tots els formats físics inclou l'enviament a la Península, Balears i Cànaries. Tingues en compte que pots obtenir les dues novel·les tan en format físic com en format digital, depenent del pack que escollis.

 1. Temps era temps: Equival a un exemplar de ''CATALUNYA XXI. 260 dies d'obstinació'' (en versió digital, PDF, ePub): 5€
 2. Pack Temps era temps II: Equival a un exemplar físic de ''CATALUNYA XXI. 260 dies d'obstinació'' i un altre de ''CATALUNYA XXI. Pau i Guerra'' (en versió digital, PDF, ePub): 10 €
 3. Pack On tot comença: Amb un exemplar físic de CATALUNYA XXI. 260 dies d'obstinació, dedicatòria personalitzada, una versió digital de Pau i Guerra, i la inclusió en els agraïments de la novel·la. 21€
 4. Pack Ara és l'hora: Aquest pack inclou CATALUNYA XXI. Pau i Guerra en format físic amb dedicatòria inclosa, punt de llibre, cartell promocional signat, llibre d'ambdues novel·les en versió digital i inclusió en els agraïments. 27 €
 5. Pack Victòria: És el pack de les novel·les CATALUNYA XXI. 260 dies d'obstinació i CATALUNYA XXI. Pau i Guerra en format físic ambdós dedicats, punt de llibre, cartell promocional signat i la inclusió en els agraïments finals. 35 €

Presentació de "Catalunya XXI: 260 dies d
Presentació de "Catalunya XXI: 260 dies d'obstinació" a Celrà

Qui sóc?

Em dic Anthony Corey Sànchez Alberto. Tinc 22 anys i sóc estudiant d'història a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Sóc de Sabadell, tot i no haver nascut a la que ha estat la meva ciutat, tota la meva vida. I em considero un activista polític independentista que lluita incansablement i no es deixa vèncer ni pel pessimisme ni per la desil·lusió que molts cops impregnen l'ambient polític actual.

A més, em considero un jove escriptor il·lusionat per l'escriptura i la literatura de ficció. Imagino un munt de coses sense parar i ho intento plasmar sempre sobre el paper en la que considero la meva llengua, el català. També m'agrada afegir a les meves històries altres qüestions que ens preocupen com seria l'extremisme i el terrorisme, les grans desigualtats socials o el canvi climàtic. Per això, sempre em dic que hem de procurar no oblidar la nostra història passada, perquè si ho fem estem condemnats a repetir-la.

No és fàcil materialitzar una obra literària, ja que requereix d'una despesa important per tal que pugui arribar a bon port, per això m'he decidit a iniciar aquest projecte de micromecenatge per demanar-vos la vostra ajuda per fer-ho possible.

Mil gràcies!

El meu Twitter

A què destinarem les vostres aportacions

Les vostres aportacions aniran directament a sufragar les despeses en tot el procés de creació, il·lustració edició, publicació, difusió i enviament.

Fer un gràfic per acompanyar el text, pot ajudar a transmetre-ho de manera senzilla.

Calendari previst

Un cop acabada aquesta campanya de micromecenatge iniciarem el procés d'edició de "Catalunya XXI: Pau i Guerra" que tindrà una durada aproximada de 3 mesos, ja que s'inclou el disseny, la maquetació, la il·lustració, l'edició i la impressió dels exemplars de la novel·la.

Està previst que els mecenes del meu projecte rebeu les vostres recompenses a partir de l'**abril d'aquest 2020**, després d'haver rebut les caixes de llibres preparades per la seva distribució i llestes per un Sant Jordi fabulós i esperançador.

+ Info

Si teniu cap mena de dubte us podeu posar en contacte amb mi punxant sota aquestes línies a "Pregunta a l'autor/a", o deixant un comentari, així com per les meves xarxes socials: @acorey_cat

Salut i República!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

3 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

 • Griselda Cuenca Buixadera

  Griselda Cuenca Buixadera

  about 2 months

  Endavant sempre els joves!!!!! Molta sort

 • Anthony Corey Sànchez Alberto

  Anthony Corey Sànchez Alberto
  Author

  about 2 months

  Moltíssimes gràcies per la teva col·laboració!!!

 • BilandeImale

  BilandeImale

  2 months

  Molta sort, sé q t'anira molt bé!

5€
10 left (of 10)
Temps era temps...

Llibre en format digital de CATALUNYA XXI: 260 dies d'obstinació.

10€
30 left (of 35)
PACK - Temps era temps... II

Llibre en format digital de CATALUNYA XXI: Pau i Guerra.
+ Llibre en format digital de CATALUNYA XXI: 260 dies d'obstinació

21€
37 left (of 45)
PACK - On tot comença

Llibre en paper de CATALUNYA XXI: 260 dies d'obstinació (dedicat).
+ Llibre en format digital de CATALUNYA XXI: Pau i Guerra.
+ Inclusió en els agraïments

Despeses d'enviament incloses (Península, Balears i Cànaries)

27€
20 left (of 23)
PACK - Ara és l'hora

Llibre en paper de CATALUNYA XXI: Pau i Guerra (dedicat)
+ Llibre en format digital d'ambdues novel·les
+ Cartell promocional signat
+ Punt de llibre
+ Inclusió en els agraïments

Despeses d'enviament incloses (Península, Balears i Cànaries)

35€
3 left (of 10)
PACK - Victòria

Llibre en paper de CATALUNYA XXI: Pau i Guerra. Dedicat.
+ Llibre en paper de CATALUNYA XXI: 260 dies d'obstinació.
+ Cartell promocional (signat)
+ Punt de llibre
+ Inclusió en els agraïments

Despeses d'enviament incloses (Península, Balears i Cànaries)

Cookies help us to offer you the best experience. Settings