❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Guia Kidsxelin. Guia dels millors restaurants per anar amb nens.

La guia Kidsxelin pretén ser una eina online molt útil per ajudar a pares a trobar restaurants aptes per anar amb família per tot Catalunya.

kidsxelin

A project of

Category

Created in

0
seconds
5
Patron
230€
From 4.500€
Contribute to the project

PER QUÈ KIDSXELIN

Tots els pares sabem lo complicat que pot arribar a ser sortir a menjar fora amb nens, ja que ni tots els restaurants estan pensats per canalla, ni tota la canalla està preparada per anar a segons quins restaurants.

Per aquest motiu amb la Guia Kidsxelin pretenem seleccionar restaurants aptes per anar amb la família, atorgant més o menys "estrelles" Kidsxelin, no tant per la seva qualitat, sinó per totes les prestacions que ens ofereixen per tal que l'àpat esdevingui una bona experiència, no una aventura.

Serà una eina gratuïta i molt fàcil d'utilitzar en format web.

Quantes vegades heu planejat amb la colla de l'escola, els amics, l'equip de futbol, una sortideta de diumenge per visitar aquelles coves, el parc aquell dels tobogans, o el bosc aquell encantat que tant us van recomanar per anar amb nens, i quan ha estat l'hora de dinar, no sabíeu on posar-vos amb tanta canalla ?

WE ARE KIDS FRIENDLY !!

APARTATS DE LA WEB

Kidsxelin pretén ser una eina molt intuïtiva, amb un buscador per paraula o a través del mapa central.

Hi trobareu restaurants de tot Catalunya, amb les seves estrelles pertinents i les dades de contacte per tal que pogueu fer la reserva directament sense intermediaris.

Com a apartats disposarà d'un restaurant Estrella destacat amb una explicació més extensa i d'altres de recomanats.

Juntament amb aquests apartats de recerca, també hi podreu trobar recomanacions per fer amb família acords a cada època de l'any; per exemple, l'època de calçotades, mercats de nadal, etc...

QUI HI HA DARRERA DEL PROJECTE

Com a coordinador hi soc jo, Josep Heras, informàtic i programador de l'empresa Net engineer.

A part darrera de Kidsxelin hi trobem diferents pares i mares que comparteixen la mateixa inquietud i necessitat de disposar d'una eina com aquesta per facilitar les sortides amb família.

EN QUÈ UTILITZAREM LES VOSTRES APORTACIONS

Amb aquest projecte només pretenem recaptar els diners suficients per fer possible aquesta web. Ni més ni menys. Els diners pagaran, els dissenyadors, els programadors i l'encarregat del Seo.

Un cop s'aconsegueixi l'objectiu es mantindran els espais comercials dintre la web per tal de poder fer els manteniments oportuns, pagar l'espai de servidor, dominis, així com registres de la marca.

L'equip de Kidsxelin també té previst invertir en publicitat online i offline a diferents mitjans de comunicació a nivell nacional per tal de promocionar el web i aconseguir que se'n parli.

CALENDARI PREVIST

Comptem que des de aconseguir la fita econòmica fins a poder penjar a les xarxes la web es necessiten aproximadament uns 40 dies. ( deixant a part la versió Beta que estarà operativa abans, i només visible per alguns dels mecenes )

Segueix-nos al nostre facebook de Kidsxelin

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

1 comment

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

  • Josep Maria Lupon Canudo

    Josep Maria Lupon Canudo

    10 months

    Ànims, molt bona proposta!

10€
1 backer
NINUS

Aquesta és l'aportació bàsica. La recompensa serà tenir la oportunitat de ser dels primers de poder veure i provar la web en la fase Beta, abans que la majoria de públic.

20€
2 backers
PADRINS KIDSXELIN

A part de poder ser dels primers de poder veure i provar la web en la fase Beta, el teu nom apareixerà als crèdits "Padrins Kidsxelin" a dins de la pròpia web.

40€
0 backers
VESTEIX KIDSXELIN

Amb aquesta recompensa a part de fer nèixer aquest projecte (que segur que serà molt pràctic per a moltes famílies) et farem arribar una samarreta exclusiva de la marca KIKIS per a Kidsxelin(talla per nen). A part de poder ser dels primers de poder veure i provar la web en la fase Beta

70€
0 backers
EL TEU RESTAURANT DESTACAT

Tens un restaurant i vols destacar de la resta a la nostra web? Aquesta és la teva recompensa!

Dins dels apartats de la web destacarem 4 restaurants, els quals tindran una gran presencia a la home de la web.

Aquesta promoció serà visible durant dos mesos sencers, un cop la web estigui activa i per ordre d'aportació.
Aprofiteu aquesta promoció amb descompte especial Verkami respecte quan estigui ja funcionant la web.

90€
2 backers
EL TEU ANUNCI A KIDSXELIN

Tens un negoci i/o producte? vols anunciar-lo a la nostra web? Aquesta és la teva recompensa!

Dins dels apartats de la web destacarem 2 baners allargats, els quals tindran una gran presencia a la home de la web. Aquesta promoció serà visible durant dos mesos sencers, un cop la web estigui activa i per ordre d'aportació. Aprofiteu aquesta promoció amb descompte especial Verkami respecte quan estigui ja funcionant la web.

100€
0 backers
EL TEU ANUNCI A KIDSXELIN

Tens un negoci i/o producte? Vols anunciar-lo a la nostra web? Aquesta és la teva recompensa!

Dintre dels apartats de la web destacarem 12 baners laterals, els quals tindran una gran presencia a la home de la web.

Aquesta promoció serà visible durant dos mesos sencers, un cop la web estigui activa i per ordre d'aportació.
Aprofiteu aquesta promoció amb descompte especial Verkami respecte quan estigui ja funcionant la web.

150€
0 backers
EL TEU RESTAURANT L'APARTAT ESTRELLA

Vols que el teu restaurant estigui a l'apartat Estrella de la web? Aquesta és la teva recompensa!

Una opció interessant on només un restaurant té el privilegi de poder ocupar aquest espai.

En aquest apartat podreu veure fotos, una llarga descripció, menú, links d'interès, link a video ( si el restaurant en disposa), etc...

Aquesta promoció serà visible durant dos mesos sencers, un cop la web estigui activa i per ordre d'aportació. Aprofiteu aquesta promoció amb descompte especial Verkami respecte quan estigui ja funcionant la web.

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.