❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

"Quasi una victòria", el primer treball com a Abisme

Després de 6 anys volem començar una nova història amb 10 cançons que per a nosaltres són quasi una victòria en la nostra llengua materna.

AbismeEV

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
70
Aportaciones
1.347€
De 1.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

Han passat ja sis anys des que començàrem una aventura anomenada Rising From The Abyss i per a nosaltres ha arribat el moment de tancar una etapa, de cànviar i crèixer. Hem emprat un any sencer per a barrejar la nostra música, la nostra llengua materna, els nostres somnis i tot allò que sentim per tal de donar-li forma a 10 cançons que defineixen el nou capítol de les nostres vides al que li hem anomenat ABISME.

Actualment ja hem gravat a NOVOESTUDIOS (Picassent, València) de la mà de Facundo Novo i tenim les cançons esperant a ser escoltades per tots vosaltres però necessitem la vostra ajuda per tal de difondre-les al màxim possible i donar-lis l'oportunitat d'aplegar a més gent.

Per això realitzem este Verkami, per tal de pegar amb vosaltres el primer pas d'un camí que esperem que siga molt llarg. Ens acompanyeu?

Sobre les recompenses

Hem preparat un bon grapat de recompenses diverses per tal de donar-vos l'oportunitat d'elegir la que més s'ajuste a vosaltres. Totes les recompenses inclouen les despeses d'enviament a les vostres cases en el cas de que no pugau acudir a cap dels nostres concerts o ens resulte impossible donar-vos-les en mà.

Descàrrega anticipada Si participes com a mecenes del nostre projecte rebràs un enllaç per tal de ser el primer en escoltar el disc complet.

Edició física Còpia de "Quasi una victòria" en format Jewellbox, amb un llibret de 12 pàgines a color amb il·lustracions característiques i les lletres de les nostres cançons.

Samarreta "ABISME" Samarreta groga serigrafiada a un color.

Samarreta "Junts vam serels reis del no rés" Samarreta granat serigrafiada a dos colors.

Dessuadora "ABISME" Dessuadora grisa serigrafiada a dos cares; amb el logo a la part davantera i el motiu de la portada a la trasera.

PACKS A banda de les recompenses anteriorment esmentades també hem preparat una serie de packs que inclouen combinacions de les recompenses anteriors.

Qui som

Abisme som un grup de Easycore en valencià i de València. Vam començar la nostra història cantant en anglés en 2012 com a Rising From The Abyss i, després de dos LP ( Hero's Awakening al 2015, Murphy's Revenge al 2016), dos singles ( Sara al 2016, Digimon al 2016) i un fum de concerts amb les seves respectives anècdotes hem decidit que és el moment de tancar una etapa per a començar-ne una nova.

D'aquesta necessitat, de noves il·lusions, de la nostra essència i de la nostra llengua materna naix Abisme com a un nou capítol de les nostres vides i ens agradaria que tots vosaltres formareu part d'ell.

A què destinarem les vostres aportacions

"Quasi una victòria" és un projecte ambiciós en el que hem bolcat totes les nostres forces i il·lusions. Nosaltres hem finançat tota la part de producció, gravació, mescla i màster; i financiarem gran part de la resta de despeses però, no obstant això, necessitem de la vostra ajuda per tal d'arribar a cobrir totes les despeses que este tipus de treball implica:

Producció, gravació, mescla i màster.

Còpies i distribució.

Disseny i fotografia.

Videoclip.

Marxandatge.

Promoció.

Calendari previst

Al nostre canal de youtube ja podeu gaudir d'una xicoteta píndola del que podreu escoltar al LP amb el tema E.T. MAI VA TORNAR. El dia següent a finalitzar el Verkami tots els mecenes rebràn al seu e-mail un enllaç per tal de poder descarregar i escoltar de forma anticipada el nostre "Quasi una victòria".

En quant a la resta de les recompenses ens ficarem en contacte amb vosaltres per tal d’enviar-vos-les per correu o quedar en algún lloc per tal de fer l’entrega.

Finalment, el 13 de Febrer lliurarem el cd a les plataformes digitals ( Spotify , Bandcamp, YouTube, iTunes Store, Apple Music, etc.) i començarem a fer-vos arribar les vostres recompenses.

+ Info

Ens podeu seguir de prop, enterar-vos de les dates de la nostra QUASI UNA GIRA, comentar-nos cosetes i fer-nos qualsevol pregunta a les nostres xarxes socials:

Abisme a Facebook
Abisme a Twitter
Abisme a Instagram
Abisme a YouTube

O també podeu contactar amb nosaltres mitjançant esta pàgina o el e-mail [email protected].

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

13 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Lara Juan

    Lara Juan

    5 años

    Tinc ganes d'escoltar el disc i emplenar-me d'energia!

  • Kikoblis

    Kikoblis

    más de 5 años

    Preciosos

  • AaronCastillo

    AaronCastillo

    más de 5 años

    Molta sort al projecte, amb ganes de vore un directe ;)

  • Sastemir

    Sastemir

    más de 5 años

    De nuevo yo, venga que ya lo tenéis ahí! 💪🏻

  • Sastemir

    Sastemir

    más de 5 años

    De nuevo yo, venga que ya lo tenéis ahí! 💪🏻

  • Sastemir

    Sastemir

    más de 5 años

    Ojalá sigas tan bien como siempre, mejoréis y os hagáis famosos 💪🏻

  • Ángel González García

    Ángel González García

    más de 5 años

    Fills de puta askere

  • Pepe Stz

    Pepe Stz

    más de 5 años

    Amunt!

  • Pagana.alg

    Pagana.alg

    más de 5 años

    💪🏻💪🏻

  • Andrés Lopez Sanchez

    Andrés Lopez Sanchez

    más de 5 años

    Mira que se os quiere :)

#02 / 100% GRÀCIES MECENES!!

BOOM!! Hem conseguit el nostre objectiu en tan sols 8 dies ! Moltíssimes gràcies a tots, penya!

No sabeu lo contents que estem (aquesta vesprada pujarem una foto amb els nostres caretos d'alegria a les xarxes, paraula). Per a nosaltres és algo brutal veure que la nostra feina ha sigut recolzada i que QUASI UNA VICTÒRIA podrà pegar els seus primers passos tal i com pensem que es mereix i TOT GRÀCIES A VOSALTRES!! Aquests mesos tancats al local, les hores a l'estudi, el estar els cinc escrivint al voltant d'una llibreta, el escoltar-nos en bucle una i altra vegada per a millorar les cançons... Tot el nostre treball podrà començar un nou camí gràcies a vosaltres.

Ens pensem deixar la pell als escenaris i amb tot el que vindrà a partir d'ara per a fer de QUASI UNA VICTÒRIA una victòria COMPLETA. Esperem veure-vos a tots des dels escenaris ben aviat.

Un abraç familia!!

ABISME

leer más

#01 / 24h = 20% de la campanya!

En primer lloc GRÀCIES a tots aquells que esteu col·laborant amb la campanya. En 24h hem conseguit cobrir el 20% d'esta i esperem aplegar ben aviat al 100%.

Per a tots aquells que ja haveu col·laborat sabreu que ens hem ficat en contacte amb vosaltres per a que puguereu escoltar ja el LP complet. Ens agradaria que, una vegada escoltat, ens comentareu a través de les xarxes socials quina és la cançò que més vos ha agradat i per quin motiu. Així ens ajudareu enormement a difondre el nostre treball i aquest projecte.

Per a aquells que encara no haveu col·laborat estem esperant-vos! Vosaltres també rebreu l'enllaç per a escoltar Quasi una victòria per anticipat.

Un abraç familia! I, de nou, gràcies!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies