Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2018!

Nou disc dels Herois de la Katalunya Interior

Herois editamos nuevo disco y necesitamos mecenas como tu. El disco lo producirá el productor y dj barcelonés Sidechains. Daft Punk, Jósmar, Soulwax, Núria Feliu, Justice, Pau Riba o todo junto? Os prometemos los 14 temas más insanos que solo vosotros podréis tener en casa en edición limitada. Vamos

herois

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
141
Mecenas
3.050€
De 2.000€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en Català

Herois de la Katalunya Interior editamos nuevo disco y queremos hacerlo contigo. Nuestro nuevo disco lo producirá el productor y dj barcelonés Sidechains en lo que será un nuevo trabajo que mezclará música electrónica, Techno y Funk del nuevo milenio junto a las inigualables ácidas líricas de Herois.
Daft Punk, Jósmar, Soulwax, Núria Feliu, Justice, Pau Riba... o todo junto?

Tras 2 años de siesta os prometemos los 14 temas más insanos que solo vosotros podréis tener en edición limitada!!
De momento, ya podéis escuchar y descargar el nuevo single "SalouPest" en www.soundcloud.com/herois

Además, podréis obtener diferentes pacos con:

  • discos firmados
  • nuestros anteriores discos
  • vinilos de DJ Lapelldeldiable
  • una canción con la letra dedicada
  • disfrutar de una de nuestras sesiones en exclusiva

Os garantizamos que recibiréis todo una vez editado el disco, a finales de verano, y directamente en vuestra casa mientras estáis saboreando un merecido gazpacho con ratafía.

Queréis ser nuestros mecenas? Al ataque pues!!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

0 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

#06 / La nostra/vostra fita del nostre verkami

Camarades!
Què passaria si arribéssim a les següents xifres???

2.200€ - l’edició del cd seria en format digipack (un format molt més elegant i ben acabat que el format clàssic de plàstic amb llibret jewel case).

2.400€ - podríem incloure un parell de cançons més al disc. Poca broma.

2.700€ - faríem samarretes de regal exclusives per a tots els nostres mecenes que rebríeu incloses a la vostra comanda!!

3.000€ - perlaglòriademonpare que no crec que hi arribem, però si així fos... muntem una festa grossa en un garito per a tots aquells que heu col•laborat!!

Volem animar a tots/es aquells/es que encara no han participat al nostre verkami i volem tenir el nostre proper disc (o pac heroic). Si us plau, camarades folls, ajudeu-nos a difondre aquesta nova fita.

Jaume Moniato
Herois de la Katalunya Interior
+ info: facebook.com/herois
+ música: soundcloud.com/herois
+ begenades: twitter.com/herois_k_i

#05 / Com van destinada la quantitat obtinguda al nostre verkami?

Ieeeep!
Dels 2.000€ que demanem al nostre verkami el grup només en cobrarà nets aproximadament uns 1.500, un cop descomptats impostos (IVA) i el 5% que s’endú la plataforma Verkami (i que es mereixen per la seva gran tasca).
Aquests 1.500€ aniran destinats íntegrament a la mescla i producció per part del mestre Sidechains al seu estudi, al mastering del disc i al duplicat dels cds. Realment hem apurat molt la xifra.

Jaume Moniato
Herois de la Katalunya Interior
+ info: facebook.com/herois
+ música: soundcloud.com/herois
+ begenades: twitter.com/herois_k_i

#04 / Es pot seguir aportant al nostre verkami i aconseguir així el nostre nou disc?

Hola, folls/es.
Hem arribat a la xifra per aconseguir el nostre verkami, això vol dir que no es pot seguir aportant quartos i així aconseguir els pacs heroics exclusius?
No, fills meus, no. Llegiu les següents línies on us explicarem què succeirà si seguim pujant la xifra del nostre verkami.
RECORDEU QUE NOMÉS TINDREU EN EXCLUSIVA EL NOSTRE PROPER DISC ELS MECENES DE VERKAMI

Jaume Moniato
Herois de la Katalunya Interior
+ info: facebook.com/herois
+ música: soundcloud.com/herois
+ begenades: twitter.com/herois_k_i

#02 / Com m'ho enviareu a casa si no m'heu demanat l'adreça?

Quan es realitza una aportació es fa un pre-pagament amb la passarel·la segura de CatalunyaCaixa. Un cop s'arriba a la quantitat final del projecte, aquest tira endavant i es llavors quan per correu electrònic se us demanarà l'adreça posta on voleu rebre la vostra comanda.

Per cert, és tant segur fer l'aportació a verkami com pagar amb targeta a qualsevol restaurant o benzinera.
;-D

#01 / Per si encara dubtes...

El nostre verkami:

Com funciona?
Hi han diferents tipus d'aportacions (10, 15, 25, 45€…) que es fan mitjançant el pagament amb la passarel•la segura de CatalunyaCaixa que ofereix aquest portal.

Què hi guanyes?
Depenent de l'aportació jo, a canvi, em comprometo a fer-te arribar a casa teva el nou disc, cds signats pel grup, vinils, etc. Veuràs que al costat del tipus d'aportació indica amb què et recompensa el grup.

Què hi guanyem nosaltres?
Doncs poder editar el nou disc del grup. En realitat és com fer una pre-compra d'un disc en qualsevol tenda on-line, doncs verkami, que són de Mataró, ofereix total seguretat. Enlloc d'avançar els diners per pagar l'estudi, ho fem cooperativament entre tots.

Quan rebràs el disc o el pac?
Aquests mesos d'estiu estaré tancat a l'estudi fent la producció. Al setembre sortirà i només tu, i els altres mecenes, en tindreu una edició exclusiva que rebreu per correu a casa vostra.

Això de Verkami no t'acaba de convèncer?
leer más

10€
71 mecenas

Un ejemplar de "Vida i dogma del templer nocturn", nuestro nuevo disco producido por Sidechains. Y directamente enviado a tu casa. Lo más!

15€
23 mecenas

"Vida i dogma del templer nocturn", nuestro nuevo disco + Maxisingle en vinilo de DJ Lapelldeldiable (alias MaeseduB) enviados a tu casa. Delivery que te pes!

25€
22 mecenas

"Vida i dogma del templer nocturn", el nuevo disco + maxisingle en vinilo de DJ Lapelldeldiable + "Alcoholèmies 2005-2008" (la recopilación oficial de rarezas del grupo). Rraro, rraro...

40€
Quedan 6 (de 25)

"Vida i dogma del templer nocturn", el nuevo disco + Maxisingle en vinilo de DJ Lapelldeldiable (a.k.a MaeseduB) + "Alcoholèmies 2005-2008", el cd de rarezas + CD "Orgull Almo·Gabber" firmado en exclusiva. Im-prezionante!

55€
Quedan 7 (de 10)

El nuevo disco de Herois + El maxi de Lapelldeldiable + "Alcoholèmies 2005-2008", el cd de rarezas + CD "Orgull Almo·Gabber" firmado en exclusiva + Impresión de tu foto o avatar en nuestro nuevo disco como uno de los 10 mecenas de ultra-primera categoria. Que me desorino!

120€
Quedan 4 (de 5)

El nuevo disco de Herois + El maxi de Lapelldeldiable + "Alcoholèmies 2005-2008" + "Orgull Almo·Gabber" firmado en exclusiva + Grabación de una canción (dubplate) con la letra dedicada para ti, tu colectivo, tu radio, etc. Subidongg!

200€
Quedan 8 (de 10)

El nuevo disco de Herois + El maxi de Lapelldeldiable + "Alcoholèmies 2005-2008" + Una sesión en exclusiva para ti y allí donde quieras (nosotros ponemos la música y algarabía y tu el sito). De primera!

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.