❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

XXV Nit de Rock d'Albalat

Festival reivindicatiu i independent que des de 1994 ha apostat per la música en valencià i la defensa de l'Horta i dels drets col·lectius.

Vicent Almenar

Un proyecto de

Categoría

0
segundos
9
Aportaciones
125€
De 600€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto sin recibir ninguna recompensa a cambio:

La Nit de Rock d'Albalat dels Sorells és un Festival de Música sense ànim de lucre i independent que es realitza a la nostra localitat des de 1994. Amb l'edició d'aquest any ja sumem 25 consecutives!!!

Amb el seu caràcter reivindicatiu, popular, plurimusical i sobretot festiu, la Nit de Rock d'Albalat porta molts anys acostant la música en directe a tot el nostre territori, amb l'objectiu d'oferir un gran festival diferent dels que ja hi ha més comuns. A més a més amb entrada lliure, perquè no s'ho perda ningú!!

I sempre amb la mirada posada en els fantàstics grups valencians que hi ha, la defensa de l'Horta com a patrimoni viu dels valencians i també la defensa dels nostres drets col·lectius.

Per la llibertat d'expressió sempre!! Tombem la llei mordasa!!

El lema d'aquest any és :

Per la llibertat d'expressió sempre!!

Tombem la llei mordasa!!

Com sempre, la Nit de Rock d'Albalat mostra una visió molt crítica amb el que està passant a la nostra terra i actualment denuncia l'assalt salvatge a les llibertats tant individuals com col·lectives que estem sofrint els darrers anys. Creiem que això no es pot permetre, donat que és un pas endarrere molt gran i enfonsar un treball social que va costar moltes dècades de lluita aconseguir.

Aquest any hem treballat de valent per a poder fer un 25é Aniversari especial, i el cartell de grups està format per:

MAMÁ LADILLA

LA FÚMIGA

MALOS VICIOS

RÀDIO RUDE

CHARLY EFE

MALDATS

NOVUS ORDO

DIÀSPORA

NÀNETS

Per a celebrar com toca estos 25 anys d’existència el Col·letiu Jove d'Albalat ha organitzat un munt d’activitats paral·leles per a grans i pels més menuts. Es realitzaran el propi dissabte dia 15 pel matí en el recinte del Festival.

Hi haurà jocs gegants infantils a càrrec de la companyia Somriures i comptarem amb la banda Pool Jazz i el seu espectacle Mini Jam, un concert didàctic per a xiquetes i xiquets on aprenen què és la música mentres es diverteixen.

Molts jocs i per suposat molta música per a que els més menuts s’ho passen d’allò més bé!

Ja per la vesprada, abans dels concerts, hi haurà una Gran Partida de Pilota Valenciana entre el Club de Pilota Balatans i el Club de Pilota de Godella, i un Torneig de cartes del joc valencià “La Fallera Calavera”, al que es pot apuntar qui vulga contactant pel Facebook de la Nit de Rock.

També indicar que NÀNETS, el grup que obrirà la 25ª Nit de Rock, és un grup orientat també a xiquetes i xiquets, on toquen cançons molt conegudes de rock del anys 50 i 60, en valencià i amb temàtica infantil. Serà a les 19h en el recinte dels concerts.

Per a arrodonir el dia hi haurà diverses i espectaculars Food Trucks amb alimentació variada i amb opció vegana, per a poder menjar alguna cosa i recarregar forces.

Diversió i festa assegurada!!

La flama de la Nit de Rock d'Albalat segueix viva però per desgràcia sempre amb poca financiació que ens faça forts, així que aquest any hem decidit sol·licitar el vostre suport mitjançant este Verkami perquè la Nit de Rock siga tot un èxit i que dure altres 25 anys!

D'aquesta manera podrem oferir un millor festival amb millors bandes, millors instal·lacions, millor equip de so i millors serveis per a totes les persones.

Gràcies a totes i a tots !!

Destinació de les aportacions

Totes les aportacions seran destinades a assolir les despeses del Festival: grups de música, equip de so, muntatge i desmuntatge, publicitat, pagament de materials, merchandising, menjar, beguda, etc...

Recompenses

El Festival aquest any és el dissabte 15 de setembre a les 18h.

Si s'assoleix el projecte abans d'aquesta data les recompenses es lliuraran el mateix dia del Festival al llarg de tota la jornada. Si no, haurem d'esperar a que arribe la data final del projecte per vore si s'ha aconseguit o no, i farem arribar les recompenses de manera privada.

Animeu-vos a participar. Esperem que sí s'aconseguisca a hora!!

Recordeu indicar quina talla de samarreta voleu quan feu la vostra aportació. I si és de dona, home o xiquet/a.

Tot està ja a punt!! El cartell i la programació ja estan fets, sols falteu vosaltres!!!

Cartells de les passades edicions 2016 i 2017
Cartells de les passades edicions 2016 i 2017

Segueix les últimes novetats en les xarxes socials:

Facebook: Nit de Rock d'Albalat dels Sorells

Twitter: @nitderokalbalat

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies