❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Catalunya - R. D. Congo Partit Int. de futbol sala

Reagrupament Mataró amb la col·laboració de la Plataforma Pro Seleccions Catalanes, la Federació Catalana de Futbol Sala i la JERC organitzem el partit internacional de Futbol Sala entre Catalunya i la RD del Congo. El partit es disputarà el proper dia 21 de juliol a Mataró. Eusebi Millan. 19:30h.

Seleccions Catalanes

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
14
Aportaciones
370€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Es tracta de portar la selecció catalana de Futbol Sala a fer un partit internacional el 21 de juliol en ocasió de les Santes Esportives de Mataró (la part esportiva de la festa major local).

El lloc acordat és el Pavelló Municipal Eusebi Millán i el dia acordat amb l'ajuntament i la Federació Catalana de Futbol Sala és el 21 de Juliol, a les 19:30h.

La selecció internacional que vindrà és la de la R.D. del Congo. El mes abans farem els cartells i fulletons que repartirem en diversos llocs de la ciutat.

PER A QUÈ VOLEM FER-HO

Volem que la gent de la nostra ciutat descobreixi que hi ha seleccions esportives catalanes amb una gran capacitat de competir de forma internacional.

Demostrar que les nostres federacions poden obtenir el reconeixement oficial. La Federació Catalana de Futbol Sala competeix de forma oficial d'es de fa uns anys.

Ajudar a les nostres seleccions a disputar enfrontaments internacionals.

PER A QUÈ NECESSITEM ELS DINERS

Necessitem 2000€ per despeses d'organtizació del partit.

QUAN ES JUGARÀ

El partit és el 21 de juliol de 2012

Permisos demanats i concedits amb l'Ajuntament.

Acord tancat amb les Seleccions de Catalunya i la RD Congo

Recaptació de diners a través de Verkami un cop rebut el permís

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#03 / El partit continua endavant!

Companys i companyes

Primer de tot us volem donar les gràcies per ajudar-nos amb el projecte del partit internacional de futbol sala a Mataró entre Catalunya i el Congo. Malgrat no s’ha aconseguit els diners per la via del Verkami us volem comunicar que el partit serà igualment una realitat ja que s’ha pogut aconseguir el finançament a través d’altres vies de suport.

Moltes gràcies per tot i ens veiem el proper dissabte dia 21 de juliol a l’Eusebi Millan a les 19:30h. A partir de les 17:00h obrirem la barra de bar i les parades de material esportiu i polític.

Salutacions i moltes gràcies novament.

Reagrupament Mataró, JERC, Plataforma Pro Seleccions Catalanes i Federació Catalana de Futbol Sala.

#02 / Novetats!

  • Amb un dia hem aconseguit 120€. Som-hi que això rutlla. Ajudeu-nos a fer propaganda del projecte entre els vostres amics i segur que aconseguirem el repte de portar la selecció catalana a Mataró.

    • Avui ens han notificat que la TV del Congo retransmetrà el partit! Una bona oportunitat per fer veure Catalunya al Mon!!

#01 / CATALUNYA VS R.D.CONGO

Vols veure la selecció catalana de futbol sala a Mataró per la festa major de les Santes? Vols comprovar en primera persona el nivell dels esportistes catalans? Vols veure jugar la quarta selecció a nivell europeu?Vols ajudar-nos a reivindicar la oficialitat de totes les federacions i seleccions catalanes?

Doncs endavant, ajuda’ns i tot això podrà ser possible!

Perquè som una nació i tenim una selecció!

Aquest esdeveniment l'organitza Rcat Mataró amb el suport de la Plataforma Pro Seleccions Catalanes, la Federació Catalana de Futbol Sala, JERC i l'Institut d'Esports de l'Ajuntament de Mataró.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies