Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

Barraques de Sitges 2018

Sitges acollirà del 17 al 19 d’agost una proposta variada d’oferta musical amb formacions i cantants amb reconeguda trajectòria o emergent.

Barraques de Sitges

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
79
Mecenas
2.089€
De 2.000€
Aporta al proyecto

L' Associació Cultural Barraques de Sitges està formada per sis de les entitats culturals més actives de Sitges: Societat Recreativa El Retiro, Casino Prado Suburense, Agrupació de Balls Populars de Sitges, Colla Jove de Castellers de Sitges, Ateneu Popular de Sitges i Sitgetana de Cultura i Animació – La Saca.

La necessitat d'unir-se aquestes sis entitats sorgeix l'any 2013 en un context de dèficit d'oferta musical en el si de la Festa Major de Sitges i de la voluntat de les entitats de dotar d'una programació encara més atractiva la festa més nostrada.

Des d'aquella primera edició, s'ha avançat vers una millor integració de les entitats (mereixedora enguany del Premi Sitges Participa) i un creixement continuat en la qualitat musical, la diversitat d'estils i el públic assistent; fins a convertir-se en una de les activitats musicals gratuïtes de major importància de Catalunya.

6 anys de cultura gratuïta

L'edició del 2018 serà el sisè any consecutiu en que se celebraran els concerts de les Barraques de Festa Major. Sis anys que, com hem dit anteriorment, han representat un augment significatiu en l'oferta de grups, la seva qualitat, la seva diversitat i la quantitat de públic assistent i repercussió a les xarxes socials.

Tot i el gran trasbals econòmic i organitzatiu que va significar la cinquena edició de les Barraques de Festa Major degut al canvi de dates sofert pels atemptats succeïts a Barcelona i Cunit i a les males condicions meteorològiques patides a les noves dates; l'entitat Barraques ha pogut programar una nova edició gràcies a l'esforç extra de les diferents entitats i al treball estret i sincer amb la Comissió de Festa Major i Santa Tecla i amb la Regidoria de Cultura, Tradicions i Festes.

Gràcies a aquest treball, enguany aconseguim ampliar encara més la diversitat d'estils musicals (des del folk-rock al pop o de la cançó d'autor al mestissatge) alhora que potenciem l'oferta posterior a la lectura del Pregó de Festa Major per tal de donar a la festa un inici musical com es mereix. Tanmateix, millorarem l'acondicionament de l'espai dels concerts per assolir una millor experiència de públic, organitzadors i veïnat; buscant una millor convivència i seguretat en el desenvolupament de l'activitat.

I tot això ho seguirem fent de manera desinteressada, amb la única voluntat de donar als sitgetans, sitgetanes i visitants una de les millors experiències musicals estiuenques, festives i gratuïtes, en un entorn únic i amb el treball conjunt dels diferents estaments de la Festa Major de Sitges.

Dates i localització

Enguany, per tant, les Barraques de Festa Major se celebraran el divendres 17, el dissabte 18 i el diumenge 19 d'agost a la zona de la Fragata (Passeig Maritim de Sitges).

Grups de música i Dj's

 • Mishima
 • Xavi Sarrià
 • Buhos
 • Ebri Knight
 • Roba Estesa
 • El niño de la Hipoteca
 • Pupil·les
 • Núria Graham
 • Marinah (Ojos de Brujo)
 • Huntza
 • Porto Bello
 • Marcel Lázara i Júlia Arrey
 • Daltong Bang
 • Dj Sendo

A què destinarem les vostres aportacions

L'organització del concert necessita d'un esforç financer i econòmic molt gran, arribant a representar aproximadament 40.000€ només amb la contractació dels grups. És per això que les vies de finançament son múltiples i totes elles molt necessàries per la realització de les Barraques. El micromecenatge és una d'aquestes vies de finançament.

+ Info

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

2 comentarios

Si ya eres mecenas, iniciar sesión para comentar.

 • Raquel llorià

  Raquel llorià

  7 meses

  Vinga va! Entre tots podem💪🏼

 • tradiest

  tradiest

  7 meses

  Diuen que de totes les coses que portem posades l'actitud és la més important...

#03 / Barraques de Sitges 2018 - Tràiler

Barraques de Sitges 2018
17|18|19 d'agost
La Fragata, Passeig de la Ribera

Xavi Sarrià + Buhos Oficial + Ebri Knight + Roba Estesa + Mishima + El Niño de la Hipoteca + Pupil·les + Huntza + Marinah + Núria Graham + Marcel Lázara i Júlia Arrey + Porto Bello Band + Dalton Bang + Dj Send0

12€
24 mecenas
Pack Júlia

Nom i cognoms als crèdits de col·laboradors en la pantalla situada als concerts
+ Got de Barraques 2018

18€
5 mecenas
Pack Vinyet

Sopar amb postre i beguda
+ Nom i cognoms als crèdits de col·laboradors en la pantalla situada als concerts
+ Got de Barraques 2018

22€
37 mecenas
Pack Laura

Samarreta oficial de Barraques 2018
+ Nom i cognoms als crèdits de col·laboradors en la pantalla situada als concerts
+ Got de Barraques 2018

34€
8 mecenas
Pack Loreto

Sopar amb postre i beguda
+ Samarreta oficial de Barraques 2018
+ Nom i cognoms als crèdits de col·laboradors en la pantalla situada als concerts
+ Got de Barraques 2018

100€
0 mecenas
Pack Carme (només per empreses)

Logo de l'empresa als crèdits de patrocinadors en la pantalla situada als concerts

125€
Quedan 5 (de 10)
Pack Elena

Entrada al Backstage i seguir el concert del teu grup preferit des de l'escenari amb un acompanyant durant 90 minuts
+ Foto privada amb el grup preferit
+ Sopar amb postre i beguda per a dues persones
+ 2 Samarretes oficials de Barraques 2018
+ Nom i cognoms de dues persones als crèdits de col·laboradors en la pantalla situada als concerts
+ 2 Gots de Barraques 2018

Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.