❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Barraques de Sitges 2018

Sitges acollirà del 17 al 19 d’agost una proposta variada d’oferta musical amb formacions i cantants amb reconeguda trajectòria o emergent.

Barraques de Sitges

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
79
Aportaciones
2.089€
De 2.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

L' Associació Cultural Barraques de Sitges està formada per sis de les entitats culturals més actives de Sitges: Societat Recreativa El Retiro, Casino Prado Suburense, Agrupació de Balls Populars de Sitges, Colla Jove de Castellers de Sitges, Ateneu Popular de Sitges i Sitgetana de Cultura i Animació – La Saca.

La necessitat d'unir-se aquestes sis entitats sorgeix l'any 2013 en un context de dèficit d'oferta musical en el si de la Festa Major de Sitges i de la voluntat de les entitats de dotar d'una programació encara més atractiva la festa més nostrada.

Des d'aquella primera edició, s'ha avançat vers una millor integració de les entitats (mereixedora enguany del Premi Sitges Participa) i un creixement continuat en la qualitat musical, la diversitat d'estils i el públic assistent; fins a convertir-se en una de les activitats musicals gratuïtes de major importància de Catalunya.

6 anys de cultura gratuïta

L'edició del 2018 serà el sisè any consecutiu en que se celebraran els concerts de les Barraques de Festa Major. Sis anys que, com hem dit anteriorment, han representat un augment significatiu en l'oferta de grups, la seva qualitat, la seva diversitat i la quantitat de públic assistent i repercussió a les xarxes socials.

Tot i el gran trasbals econòmic i organitzatiu que va significar la cinquena edició de les Barraques de Festa Major degut al canvi de dates sofert pels atemptats succeïts a Barcelona i Cunit i a les males condicions meteorològiques patides a les noves dates; l'entitat Barraques ha pogut programar una nova edició gràcies a l'esforç extra de les diferents entitats i al treball estret i sincer amb la Comissió de Festa Major i Santa Tecla i amb la Regidoria de Cultura, Tradicions i Festes.

Gràcies a aquest treball, enguany aconseguim ampliar encara més la diversitat d'estils musicals (des del folk-rock al pop o de la cançó d'autor al mestissatge) alhora que potenciem l'oferta posterior a la lectura del Pregó de Festa Major per tal de donar a la festa un inici musical com es mereix. Tanmateix, millorarem l'acondicionament de l'espai dels concerts per assolir una millor experiència de públic, organitzadors i veïnat; buscant una millor convivència i seguretat en el desenvolupament de l'activitat.

I tot això ho seguirem fent de manera desinteressada, amb la única voluntat de donar als sitgetans, sitgetanes i visitants una de les millors experiències musicals estiuenques, festives i gratuïtes, en un entorn únic i amb el treball conjunt dels diferents estaments de la Festa Major de Sitges.

Dates i localització

Enguany, per tant, les Barraques de Festa Major se celebraran el divendres 17, el dissabte 18 i el diumenge 19 d'agost a la zona de la Fragata (Passeig Maritim de Sitges).

Grups de música i Dj's

  • Mishima

  • Xavi Sarrià

  • Buhos

  • Ebri Knight

  • Roba Estesa

  • El niño de la Hipoteca

  • Pupil·les

  • Núria Graham

  • Marinah (Ojos de Brujo)

  • Huntza

  • Porto Bello

  • Marcel Lázara i Júlia Arrey

  • Daltong Bang

  • Dj Sendo

A què destinarem les vostres aportacions

L'organització del concert necessita d'un esforç financer i econòmic molt gran, arribant a representar aproximadament 40.000€ només amb la contractació dels grups. És per això que les vies de finançament son múltiples i totes elles molt necessàries per la realització de les Barraques. El micromecenatge és una d'aquestes vies de finançament.

+ Info

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

2 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Raquel llorià

    Raquel llorià

    más de 5 años

    Vinga va! Entre tots podem💪🏼

  • tradiest

    tradiest

    más de 5 años

    Diuen que de totes les coses que portem posades l'actitud és la més important...

#04 / Barraques 2019, hi tornem!

Cartell 2019
Cartell 2019

Companyes i companys, enguany hi tornem!

Ens tirem a la piscina de nou amb un cartell espectacular que de ben segur no passarà desapercebut per gairebé ningú.

L'any passat vam poder comptar amb l'ajuda de 79 mecenes per superar l'objectiu que ens havíem marcat, aquest any intentarem aconseguir de nou l'objectiu marcat. Volem agraïr als mecenes de l'any passat la seva col·laboració.

Us animem a col·laborar-hi aquest any també.

Adjuntem a continuació el link amb l'enllaç directe, hi trobareu diferentes propostes de col·laboració.

https://www.verkami.com/locale/ca/projects/24119-barraques-de-sitges-2019

Gràcies a tot@s!

#03 / Barraques de Sitges 2018 - Tràiler

Barraques de Sitges 2018

17|18|19 d'agost

La Fragata, Passeig de la Ribera

Xavi Sarrià + Buhos Oficial + Ebri Knight + Roba Estesa + Mishima + El Niño de la Hipoteca + Pupil·les + Huntza + Marinah + Núria Graham + Marcel Lázara i Júlia Arrey + Porto Bello Band + Dalton Bang + Dj Send0

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies