❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Happening, l'expressió artística per la salut mental

Col·labora amb l'associació Salut Mental Catalunya Anoia per poder realitzar l'activitat de happening (art-teràpia).

Categoría

Creado en

0
segundos
43
Aportaciones
855€
De 800€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

HAPPENING (ART-TERÀPIA)

Per què volem fer Happening?

Happening és tota l'experiència que sorgeix de la seqüència provocació-participació-improvisació. Per aquest motiu és el nom que se li vol donar a l'activitat d'art-teràpia que es realitzaria des de l'associació Salut Mental Catalunya Anoia (SMCAnoia).

Es vol dur a terme aquest tipus d'activitat perquè persones que tenen algun tipus de problemàtica relacionada amb la salut mental, puguin canalitzar les seves emociona a través de l'art.

Està demostrat que els beneficis que aporta a les persones que realitzen l'activitat són extraordinaris. S'ha observat com persones que pateixen tremolors degut a l'afectació del trastorn i la medicació, dibuixen sobre la tela i desapareix, o bé, persones que els hi costa expressar les emocions verbalment, són capaces de plasmar-ho en obres d'art.

Volem que els participants que venen a l'associació, puguin expressar-se lliurement i gaudir de l'expressió artística en totes les seves vessants. Tenim com objectiu millorar la seva qualitat de vida i aquest recurs els hi facilita.

Ajuda'ns a fer possible l'activitat de happening

Hi ha diverses maneres de col·laborar amb l'associació per tal que es pugui realitzar l'activitat amb les persones.

  • Lamina personalitzada. Durant l'activitat un participant et realitzarà una làmina única amb la personalitat i el traç de l'autor.

  • Quadre petit. Exemple del tamany i la temàtica d'un quadre.

  • Quadres de tamany normal. Exemple del tamany i la temàtica d'uns quants quadres.

  • Quadre de tamany gran. Exemple del tamany i la temàtica d'un quadre.

A més, donem la possibilitat als mecenes d'assistir un dia a l'activitat per observar la dinàmica i la creació en viu de l'obra.

D'altra banda, també es poden fer donacions a l'associació per poder donar continuïtat a projectes i donar la possibilitat de crear-ne de nous.

Qui som

SMC Anoia és una entitat sense ànim de lucre que treballa amb persones amb alguna problemàtica de salut mental. Som un equip multidisciplinar al servei de les persones que vetllem per donar suport, guia i assessorament professional.

El nostre objectiu és millorar el concepte i la vivència de la Salut Mental per a la persona, la seva família i l’entorn social que l’envolta.

Podeu trobar més informació al següent enllaç web: www.smcanoia.org

A què destinarem les vostres aportacions?

La totalitat dels diners obtinguts gràcies al mecenatge anirà dirigida a l'activitat (sou de la tallerista i material que s'utilitzi).

Una part també va destinada al pagament de les taxes de la plataforma Verkami.

Calendari previst

L'activitat de Happening es realitzarà un cop a la setmana, en horari de matins, a partir del setembre del 2018 fins al desembre del 2018. En total seran disset sessions, de dues hores, on els participants aniran evolucionat i perfeccionant la tècnica, i sobretot l'expressió a través de la pintura.

Xarxes socials

Facebook: Associació Salut Mental Anoia

Instagram. @smcanoia.org

Youtube: Associació SMC Anoia

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

1 comentario

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Mercè Garcia

    Mercè Garcia

    más de 5 años

    Col·laborant en un somni!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies