❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

2on disc de Faèrica!!!

Gravació del nostre segon disc d’estudi, l'evolució del "Benvinguts al Planeta Vermell". La recepta és la següent: 1. Confecció de les cançons amb molt bons ingredients 2. Gravació a la Casamurada amb forta cocció 3. Edició, màster i distribució per servir-lo ben calent Salut i rock, faèrics!

Faèrica

Un proyecto de

Categoría

Creado en

0
segundos
52
Aportaciones
1.590€
De 1.400€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Volem dur a terme la gravació del nostre segon disc d’estudi, però pel tram final necessitem una petita empenta: la gravació serà a la primavera. L’edició i distribució vindria immediatament després.

La recepta és la següent:

  1. Confecció de les cançons amb molt bons ingredients (fet!)

  2. Gravació amb forta cocció a l'estudi (a la primavera!)

  3. Edició i distribució del disc per poder-lo servir ben calent (Verkami!)

Creiem que val molt la pena que aquest treball pugui veure la llum perquè és un pas endavant en la nostra carrera musical, i sabem que agradarà a molta gent. Els que ja ens coneixen ho saben, però volem arribar a molta més gent. Ens mou la nostra passió per la música i pel treball audiovisual atractiu i ben fet.

Demanem la col·laboració a la gent en el tram final del procés, per rematar bé la feina.

La porta a l’Univers Faèrica va ser el primer disc "Benvinguts al Planeta Vermell".

Ara toca consolidar aquesta aventura de la millor manera: fent que el segon disc pugui veure la llum i portar-lo al públic en els directes.

Animeu-vos a col·laborar i no us decebrem!

Salut faèrics!!!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

Volver a todas las actualizaciones

#02 / Primer dia esperançador

Bon dia faèrics!
El primer dia del projecte ha sigut esperançador! Hem arribat a 390€ amb les aportacions que han trencat el gel i han situat el marcador en un molt bon punt de partida.

Moltes gràcies a tots i seguim a bord!!!

PD: No oblideu que podeu fer-nos les preguntes que cregueu necessàries i interactuar a través d'aquest web!

0 comentarios

Inicia sesión o Regístrate para comentar esta entrada.

#08 / Últim dia i ja hem fet història!

Sapigueu que heu fet història: som el primer grup català que podrà pagar l'edició del disc gràcies a les aportacions que heu fet (crowdfunding). FELICITATS!!!

Avui es culmina el termini de recaptació. A poques hores de finalitzar, 1590€ és el marcador. Fa goig. Fa goig veure que la gent ha respost d'aquesta manera.
En les recompenses hi va implícit el compromís de Faèrica de correspondre amb la millor música que sabem fer, amb passió, amb tota l'entrega que aboquem en cada passa que fem, en cada acord, en cada assaig, i que des d'ara mateix esdevé un viatge conjunt amb tots vosaltres.

Benvinguts a bord i...

SALUT FAÈRICS!!!

#07 / Felicitats Faèrics!

Felicitats faèrics!

Gràcies a la relació aportació-recompensa tan profitosa que hem obtingut,ens plau anunciar-vos que hem assolit la quantitat demanada!
Com ja sabeu, aquest import cobreix únicament una part de l'edició del 2on disc d'estudi que veurà la llum abans de l'estiu. Això ja és tot un èxit, tan per la participació com pel vincle que hem establert (i reforçarem) amb tots vosaltres, i també perquè els mitjans de comunicació han constatat que som el primer grup català a obtenir finançament a partir del crowdfunding!

Tot i així, encara resten 8 dies per continuar fent aportacions, amb la possibilitat d'arribar a cobrir tota l'edició del disc, fet que seria únic i que mereixeria una menció especial al llibret de cada exemplar del nou cd.

Moltes gràcies a tots els que heu participat i d'avançat pels que ho fareu!

Salut faèrics!!!

#06 / Faèrica a la Catosfera! (3cat24)

Hola faèrics!
El nostre (i vostre) projecte ha merescut una aparició a la Catosfera (http://ca.wikipedia.org/wiki/Catosfera) i així ho recull el canal de notícies 3cat24, el portal de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio!

Ho podeu veure aquí:
en un article molt interessant sobre com la música catalana es dóna a conèixer amb les tecnologies de la informació.

Gràcies a vosaltres! Un pas més!

#05 / 18 dies decisius!

Hola faèrics!
Un cop hem passat l'equador dels 40 dies, i la frontera psicològica dels 1000€, estem en el tram més decisiu de tots: els últims dies on es decidirà si el disc pot tirar endavant gràcies al micro-mecenatge o no.
Podrem obtenir els 350€ restants en 18 dies? Si anem sumant les aportacions, per petites que siguin, segur que ho aconseguirem!

Sigui com sigui, estem rebent molt suport inesperat d'una gent que ens fa sentir que el que tenim entre mans val realment la pena. 
Gràcies a tots i ànims per una última empenta!

Faèrica

#03 / Quasibé a la meitat!

Hola faèrics!
Amb una apretada més arribem a la meitat! Sou uns cracks!

Sapigueu que, paral·lelament a tot això, estem treballant a fons amb el disseny i amb els temes que formaran part d'aquest esperat 2on disc d'estudi!

A part de la guitarra que sortejarem entre els micro-mecenes que hagueu fet aportacions de 20€ o més, també estem preparant el material multimèdia inèdit... i promet força!!!  ;)

Seguim en contacte!!!

\m/ ( > <) \m/

#02 / Primer dia esperançador

Bon dia faèrics!
El primer dia del projecte ha sigut esperançador! Hem arribat a 390€ amb les aportacions que han trencat el gel i han situat el marcador en un molt bon punt de partida.

Moltes gràcies a tots i seguim a bord!!!

PD: No oblideu que podeu fer-nos les preguntes que cregueu necessàries i interactuar a través d'aquest web!

#01 / Compte enrere!!!

Faèrics, comença el compte enrere!

 En les primeres hores de vida d’aquest projecte de micro-mecenatge pel 2on disc de faèrica, ja s’ha estrenat el marcador (i no ha sigut cap de les nostres mares!!!).

Sobta que, avui en dia, projectes ben dignes que intenten rebre un ajut econòmic per avançat, encara es trobin amb reticències o prejudicis i siguin criticats pel simple fet de buscar un mecenatge a petita escala (i recompensat). És ben acceptat, però, que grans clubs de futbol o altres disciplines esportives rebin quantitats terriblement desmesurades de diners per, simplement, fer promoció de la marca en qüestió.

Des del nostre punt de vista, el d’algú que vol fer realitat el seu somni amb la complicitat de la gent, trobem encertadíssima la iniciativa de VERKAMI i apostem per un INTERCANVI d’experiències i art.

A vegades, aquest mecenatge és… leer más

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies