❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!

2on disc de Faèrica!!!

Gravació del nostre segon disc d’estudi, l'evolució del "Benvinguts al Planeta Vermell". La recepta és la següent: 1. Confecció de les cançons amb molt bons ingredients 2. Gravació a la Casamurada amb forta cocció 3. Edició, màster i distribució per servir-lo ben calent Salut i rock, faèrics!

Faèrica

A project of

Category

Created in

0
seconds
52
Pledges
1.590€
From 1.400€
Contribute to the project

Volem dur a terme la gravació del nostre segon disc d’estudi, però pel tram final necessitem una petita empenta: la gravació serà a la primavera. L’edició i distribució vindria immediatament després.

La recepta és la següent:

 1. Confecció de les cançons amb molt bons ingredients (fet!)

 2. Gravació amb forta cocció a l'estudi (a la primavera!)

 3. Edició i distribució del disc per poder-lo servir ben calent (Verkami!)

Creiem que val molt la pena que aquest treball pugui veure la llum perquè és un pas endavant en la nostra carrera musical, i sabem que agradarà a molta gent. Els que ja ens coneixen ho saben, però volem arribar a molta més gent. Ens mou la nostra passió per la música i pel treball audiovisual atractiu i ben fet.

Demanem la col·laboració a la gent en el tram final del procés, per rematar bé la feina.

La porta a l’Univers Faèrica va ser el primer disc "Benvinguts al Planeta Vermell".

Ara toca consolidar aquesta aventura de la millor manera: fent que el segon disc pugui veure la llum i portar-lo al públic en els directes.

Animeu-vos a col·laborar i no us decebrem!

Salut faèrics!!!

FAQ

There are none published yet.

Do you have any other queries or questions?

0 comments

If you are already a sponsor, please Log in to comment.

#08 / Últim dia i ja hem fet història!

Sapigueu que heu fet història: som el primer grup català que podrà pagar l'edició del disc gràcies a les aportacions que heu fet (crowdfunding). FELICITATS!!!

Avui es culmina el termini de recaptació. A poques hores de finalitzar, 1590€ és el marcador. Fa goig. Fa goig veure que la gent ha respost d'aquesta manera.
En les recompenses hi va implícit el compromís de Faèrica de correspondre amb la millor música que sabem fer, amb passió, amb tota l'entrega que aboquem en cada passa que fem, en cada acord, en cada assaig, i que des d'ara mateix esdevé un viatge conjunt amb tots vosaltres.

Benvinguts a bord i...

SALUT FAÈRICS!!!

#07 / Felicitats Faèrics!

Felicitats faèrics!

Gràcies a la relació aportació-recompensa tan profitosa que hem obtingut,ens plau anunciar-vos que hem assolit la quantitat demanada!
Com ja sabeu, aquest import cobreix únicament una part de l'edició del 2on disc d'estudi que veurà la llum abans de l'estiu. Això ja és tot un èxit, tan per la participació com pel vincle que hem establert (i reforçarem) amb tots vosaltres, i també perquè els mitjans de comunicació han constatat que som el primer grup català a obtenir finançament a partir del crowdfunding!

Tot i així, encara resten 8 dies per continuar fent aportacions, amb la possibilitat d'arribar a cobrir tota l'edició del disc, fet que seria únic i que mereixeria una menció especial al llibret de cada exemplar del nou cd.

Moltes gràcies a tots els que heu participat i d'avançat pels que ho fareu!

Salut faèrics!!!

#06 / Faèrica a la Catosfera! (3cat24)

Hola faèrics!
El nostre (i vostre) projecte ha merescut una aparició a la Catosfera (http://ca.wikipedia.org/wiki/Catosfera) i així ho recull el canal de notícies 3cat24, el portal de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio!

Ho podeu veure aquí:
en un article molt interessant sobre com la música catalana es dóna a conèixer amb les tecnologies de la informació.

Gràcies a vosaltres! Un pas més!

#05 / 18 dies decisius!

Hola faèrics!
Un cop hem passat l'equador dels 40 dies, i la frontera psicològica dels 1000€, estem en el tram més decisiu de tots: els últims dies on es decidirà si el disc pot tirar endavant gràcies al micro-mecenatge o no.
Podrem obtenir els 350€ restants en 18 dies? Si anem sumant les aportacions, per petites que siguin, segur que ho aconseguirem!

Sigui com sigui, estem rebent molt suport inesperat d'una gent que ens fa sentir que el que tenim entre mans val realment la pena. 
Gràcies a tots i ànims per una última empenta!

Faèrica

#03 / Quasibé a la meitat!

Hola faèrics!
Amb una apretada més arribem a la meitat! Sou uns cracks!

Sapigueu que, paral·lelament a tot això, estem treballant a fons amb el disseny i amb els temes que formaran part d'aquest esperat 2on disc d'estudi!

A part de la guitarra que sortejarem entre els micro-mecenes que hagueu fet aportacions de 20€ o més, també estem preparant el material multimèdia inèdit... i promet força!!!  ;)

Seguim en contacte!!!

\m/ ( > <) \m/

#02 / Primer dia esperançador

Bon dia faèrics!
El primer dia del projecte ha sigut esperançador! Hem arribat a 390€ amb les aportacions que han trencat el gel i han situat el marcador en un molt bon punt de partida.

Moltes gràcies a tots i seguim a bord!!!

PD: No oblideu que podeu fer-nos les preguntes que cregueu necessàries i interactuar a través d'aquest web!

#01 / Compte enrere!!!

Faèrics, comença el compte enrere!

 En les primeres hores de vida d’aquest projecte de micro-mecenatge pel 2on disc de faèrica, ja s’ha estrenat el marcador (i no ha sigut cap de les nostres mares!!!).

Sobta que, avui en dia, projectes ben dignes que intenten rebre un ajut econòmic per avançat, encara es trobin amb reticències o prejudicis i siguin criticats pel simple fet de buscar un mecenatge a petita escala (i recompensat). És ben acceptat, però, que grans clubs de futbol o altres disciplines esportives rebin quantitats terriblement desmesurades de diners per, simplement, fer promoció de la marca en qüestió.

Des del nostre punt de vista, el d’algú que vol fer realitat el seu somni amb la complicitat de la gent, trobem encertadíssima la iniciativa de VERKAMI i apostem per un INTERCANVI d’experiències i art.

A vegades, aquest mecenatge és… read more

5€
0 backers

Nou disc de Faèrica en edició digital (versió qualitat wav i versió comprimida mp3). Descàrrega directa.

10€
291 left (of 300)

Nou disc de Faèrica dedicat (Llibret i CD)

20€
183 left (of 200)

Nou disc de Faèrica dedicat + Logo brodat + Sorteig guitarra elèctrica Planeta Vermell signada

30€
69 left (of 75)

Nou disc de Faèrica dedicat + Material multimèdia inèdit + Logo brodat + Pua nou disseny + Sorteig guitarra elèctrica Planeta Vermell signada

40€
42 left (of 50)

Nou disc de Faèrica dedicat + Material multimèdia inèdit + Samarreta + Logo brodat + Sorteig guitarra elèctrica Planeta Vermell signada

50€
44 left (of 50)

Pack Faèrica: bossa d'esquena que inclou el disc dedicat + Samarreta + Logo brodat + Pua nou disseny + Material multimèdia inèdit + Sorteig guitarra elèctrica Planeta Vermell signada

60€
1 left (of 7)

Pack Faèrica + Aparició en un videoclip + Sorteig guitarra elèctrica Planeta Vermell signada

100€
5 left (of 5)

Aparició als crèdits del CD (logotip de l'empresa, marca o institució) + 5 Còpies del nou disc

400€
3 left (of 3)

Concert privat on vulguis + 5 Còpies signades del nou disc

50 people helped bring this project to life

26
are returning backers of Verkami
24
are new backers
 • joelgim
 • polmar
 • festaiserveis
 • lexgil
 • Joan Gabriel Llorach
 • dljdavid
 • Jordi Roqué
 • aiguadesrec
 • elisamas
 • Pineapple
 • jordisoma
 • juancarlos
 • albert
 • dernhelm86
 • judds
 • esther
 • HamsterKiller
 • Sebastián Tejada
 • Ricard
 • tinet
 • roarr
 • Xavi Robles
 • chrystaly
 • culuu
 • Daniel
 • quico13
 • Toni Tebas
 • elpeix
 • Jofre
 • dario
Cookies help us to offer you the best experience. Settings