❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

50 anys AEiG Roger de Flor

Aquest any l'Agrupament Escolta i Guia Roger de Flor de Tiana fa 50 anys, i per això el 30 de Juny hi ha una festa per celebrar-ho.

AEIG Roger de Flor

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
52
Aportaciones
2.150€
De 1.500€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Sobre el projecte

Aquest any l'Agrupament Escolta i Guia Roger de Flor de Tiana fa 50 anys, per això hem decidit realitzar una festa el 30 de juny per celebrar-ho. Som una entitat de lleure que forma part del moviment de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. L'entitat està formada per 20 voluntàries que fan la funció de caps i quel·les (monitores) i de 110 infants des de 6 anys fins als 18. L'agrupament fa molts anys que realitza la seva tasca educativa de treballar per la solidaritat, el companyerisme, la fraternitat, la natura entre d'altres, valors que s'intenten treballar des dels inicis de l’entitat.

Aquest esdeveniment neix des del cau, per tant, és del poble i pel poble, així doncs tothom està convidat a venir i participar-hi.

Campaments d
Campaments d'Estiu a Meranges 1986

L’horari:

  • La festa s'iniciarà a les 10h del matí al Parc dels Teletubbis on quedarem amb tothom que hi vulgui participar. A les 10:15h un cop hi siguem totes iniciarem una rua dirigida pels Tabalers de Tiana, el recorregut passarà pels diferents locals que ha tingut el CAU al llarg de la seva història.

  • Una vegada arribem a la Catequística, a les 11h s'iniciarà un vermut.

  • D’ 11:30h a 13:30h começarà la Gimcana per tot el poble, on hi podrà participar tothom, des dels més petits fins als més grans.

  • A les 14h iniciarem el dinar a la Catequística, el menú serà fideuà i arròs amb verdures pels vegetarians, estarà inclosa l'aigua, el vi i el postres.

  • Després d'haver dinat, a les 15:30h, hi haurà un espai de relaxació on tocarem cançons tradicionals del cançoner del cau de Tiana amb guitarres.

  • A les 16:30h iniciarem la Festa d'Agrupament, festa tradicional que es celebrava al cau antigament, la festa consisteix a fer un seguit d'activitats simultànies de diferents temàtiques: concurs de bitlles, carrera de sacs, tallers artístics, zumba, etc.

  • A les 17:30h farem un concurs de pastissos on tothom hi podrà participar, en aquest concurs ens podrem inscriure durant el matí. En el moment en què finalitzi el concurs berenarem.

  • A les 18h farem els parlaments, l'acte més solemne de tota la diada, parlarem de la història del cau, a banda, uns dels fundadors i altres persones significatives del cau aprofitaran per parlar.

18:15h alguns dels infants del CAU faran un petit concert.

  • A les 18:30h farem la gran presentació del tòtem, element simbòlic creat amb la intenció que representi el pas de generació rere generació de l'Agrupament.

  • A les 19h començarà l'animació infantil al càrrec de Rolegita y Boquerón.

  • A les 20:30h començarà el sopar: inclou dues llesques de pa amb embotit i formatge, i pels vegetarians escalivada i hummus.

  • A les 21h farem el concert de nit a càrrec de Venancio y los Jóvenes de antaño, grup de versions dels anys 80.

  • Un cop finalitzat el concert, els Bandabòlit ens acompanyaran fins el Mascaró amb una rua. Arribarem on és situa el cau actual, passant així del passat al present de l'agrupament unint ambdues històries.

  • Un cop arribem allà la Colla de Diables de Tiana realitzarà un petit espectacle de foc.

  • A partir de les 00h, hi hauran DJ's, Dj Freixes i Dj Irina per finalitzar amb bon ritme la festa.

Sobre les recompenses

Agraïm que ens ajudeu a poder tirar endavant aquest projecte.

Si ets un comerç o entitat i col·labores d’alguna manera, et posarem com a col·laboració en el cartell informatiu de la festa.

Seguidament us fem un resum de les recompenses que tindreu amb les vostres col·laboracions:

  • 5€: un pin amb la imatge commemorativa de la festa dels 50 anys juntament d’una abraçada.

  • 10€: una bossa ecològica de roba, dissenyada per nosaltres, també inclourà un pin i una abraçada.

  • 20€: dinar i sopar per una persona, també inclourà un pin i una abraçada.

  • 30€: dinar i sopar per una persona i bossa de l'AEIG Roger de flor, dissenyada per nosaltres mateixes juntament amb un pin i una abraçada.

  • 50€: dinar i sopar per dues persones en l'espectacular festa dels 50 anys del AEIG Roger de Flor, també inclourà un pin i una abraçada.

  • 100€: dinar i sopar per quatre persones, dues bosses de l'AEIG Roger de Flor dissenyades per nosaltres, no faltarà el pin i una súper abraçada.

  • 200€: dinar i sopar per quatre persones, quatre bosses de l'AEIG Roger de Flor dissenyades per nosaltres, no ens oblidem del pin i una súper abraçada.

  • 500€: dinar i sopar per cinc persones a l'espectacular festa dels 50 anys del 30 de juny, juntament d’una caixa de cava, lògicament inclourà un pin i una súper hiper mega abraçada.

Qui som

El cau fou fundat l’any 1968 per varies persones entre elles en Patxi Rodrigo i en Joan Tartera, així que aquest fa 50 anys de la seva creació; és un agrupament que ha estat canviant de local durant el llarg de la seva història. En el seu inicis estava situat en un local de l'Església, la Catequística Parroquial, fins que va començar a formar part de l’Ajuntament. Quan van entrar a formar part de les entitats de l'Ajuntament, el CAU es va començar a traslladar d'un local a un altre, per causa del deteriorament d'aquests. Actualment es troba en un local llogat per l'Ajuntament, és un lloc situat al centre del poble (C/ Dr. Mascaró), davant té el Parc Doctor Mascaró, un dels parcs del poble. Tot i haver estat en constants canvis de local, la metodologia educativa ha seguit sempre el mateix fil, educar en el lleure a través de l’escoltisme i el guiatge.

L’Agrupament Escolta Roger de Flor està situat a Tiana, un petit poble del baix Maresme. Forma part de l’àrea metropolitana de Barcelona i està comunicat per la seva xarxa d’autobusos, però està dintre de la comarca del Maresme. El poble està envoltat d’altres pobles com Montgat o Alella i, a la vegada, és molt pròxim a la ciutat de Badalona.

El cau de Tiana participa activament en les diferents activitats que es realitzen en el poble com la participació a la Festa Major, la fira d’entitats, recollida d’aliments i diferents diades com Sant Jordi, Carnestoltes, la Castanyada o la fira de Nadal. A part d'això, intenta ajudar a que els infants preguin consciència en temes importants del poble com el reciclatge o el respecte a la natura.

Fotografia dels infants actuals i alguns antics escoltes
Fotografia dels infants actuals i alguns antics escoltes

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions que es realitzin amb el Verkami aniran unica i exclusivament al finançament de l’esdeviment del dia 30 de juny.

+ Info

Per més informació et pots posar en contacte amb nosaltres a les següents xarxes socials:

Mail: [email protected]

Facebook: AEIG Roger de Flor

Twitter: @AEIGRogerDeFlor

Instagram: @aeigrogerdeflor

Sempre a punt!

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

6 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Encarna Zurita

    Encarna Zurita

    casi 6 años

    Endavant !!!!

  • Warda

    Warda

    casi 6 años

    Warda ha col.laborat dues vegades. Una en nom de Rosa Ma Guijarro i una altra en nom de Núria Escudé

  • Warda

    Warda

    casi 6 años

    Rosa Ma Guijarro.

  • LLUIS CAÑABATE RIPOLLES

    LLUIS CAÑABATE RIPOLLES

    casi 6 años

    Ànims. Molts ànims

  • Maria Dolors Millan Tormes

    Maria Dolors Millan Tormes

    casi 6 años

    Per una bona festa!!

  • anna

    anna

    casi 6 años

    Visca el CAU!!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies