❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Portbou Hot Jazz Festival

Aquest agost s'estrena el Portbou Hot Jazz Festival. El millor jazz en format gratuït i a primera línia de mar. Fem-lo possible!

0
segundos
26
Aportaciones
1.160€
De 3.000€
Aporta al proyecto

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Un grup d'amics i amigues de Portbou i Barcelona hem decidit impulsar una associació sense ànim de lucre per organitzar un festival de hot jazz a Portbou.

Ja comptem amb els permisos de l'Ajuntament, el contracte de so i llum, les bandes i els patrocinadors que ens ajudaran a fer-ho realitat.

Tot i així, necessitem la vostra col·laboració per poder fer que el primer festival sigui tot un èxit!

La priemra edició es farà l'11 d'agost i consistirà d'un berenar i taller infantil, curs de ball swing, concert de The Suitecase Brothers i concert de Chino & The Big Bet + Sax Attack.

Totes les activitats seran gratuïtes.

Aquí pots veure actuacions d'aquestes dues bandes que duen anys tocant per Europa i Estats Units, que han aconseguit reconeixements internacionals i que aquest estiu faran vibrar Portbou!

The Suitecase Brothers a l'International Blues Challenge de Memphis l'any 2013

Chino & The Big Bet + Sax Attack a la Festa Major de Gràcia l'any 2015

Sobre les recompenses

Les recompenses se centraran en el marxandatge que hem preparat per al Portbou Hot Jazz Festival. Es tracta de xapes, samarretes i cartells per als mecenes.

Els motius de la samarreta i de la xapa son el logo dissenyat per Egmont Lluent i Oriol Pedregosa i inspirat en la vista aèria de les vies de l'estació fronterera de Portbou.

Aquí podeu veure el cartell del 1er Portbou Hot Jazz Festival, la il·lustració del qual està realitzada pel dibuixant barceloní Marc Camins.

Qui som

L’Associació Portbou Hot Jazz Festival neix de l’impuls de cinc persones, l’Andrea Duarte, Azahara Bejarano, Oriol Foj, Albert Begueria i Èric Lluent amb una passió en comú: el jazz.

Es pretén impulssar i consolidar un festival d’estiu a primera línia de mar, en un ambient agradable, popular i festiu que ajudi a donar a conèixer les millors bandes de l’estil que tenim al territori.

L’escenari, Portbou, una localitat amb una història recent marcada per la importància de l’estació fronterera i el pas de milers de passatgers d’arreu d’Europa, és una de les claus del projecte.

L’equip del festival treballa per organitzar un festival de moltíssima qualitat musical.

A què destinarem les vostres aportacions

Les aportacions de Verkami suposaran un 50% del pressupost, mentre que els socis fundadors de l'associació aportaran el 50% restant. En les gràfiques que trobeu a continuació s'especifica la xifra total del pressupost, de 6.000 euros, i la distribució d'aquest pressupost segons el tipus de despesa.

(D
(D'esquerra a dreta, de dalt a baix)

Calendari previst

El festival es durà a terme l'11 d'agost a Portbou. Les recompenses es lliuraran presencialment aquell dia.

En cas que el mecenes no hagi pogut venir, via correu postal durant el mes de setembre.

+ Info

Pàgina web oficial: www.portbouhotjazz.cat

Facebook: facebook.com/portbouhotjazz/

Twitter: twitter.com/portbouhotjazz

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

4 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

  • Moltes gràcies, Maite! :)

  • Maite

    Maite

    casi 6 años

    Benvingut projecte! Cada cop més aprop. Endavant! - Maite

  • Moltes gràcies per les teves paraules i per la teva aportació, Martí! Seguim i aquest estiu la farem grossa a Portbou!

  • Marti Martinez Porcar

    Marti Martinez Porcar

    casi 6 años

    Colaborar es necessari per cumplir somnis. Portbou es viu.

#01 / Moltes gràcies als primers mecenes!!

Bona tarda,

Us escrivim per donar-vos les gràcies a tots i totes aquelles que en les primeres 24 hores de projecte ja heu fet la vostra aportació. Estem realment contents de com ha començat la campanya.

Tot i així, encara ens queda una quantitat important i és per això que ens agradaria que ajudessiu a presentar el projecte a les vostres amistats i familiars per tal d'ajudar-nos amb la difusió.

Tenim encara 39 dies per aconseguir-ho! Som-hi!! :) :)

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies