❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Developing the continents

És un viatge pels cinc continents, una exposició de fotografia analògica que analitza les nostres diferències i similituts culturals.

Claudia Fernandez

Un proyecto de

Creado en

0
segundos
37
Aportaciones
1.015€
De 900€
Aporta al proyecto
Ver proyecto en English

Escoge tu recompensa

O apóyalo con una donación

Aporta sin recompensa
Haz una donación altruista al proyecto porque simplemente quieres ayudar a hacerlo realidad:

Developing the continents és un viatge pels cinc continents. És una exposició de fotografia analògica que analitza les nostres diferències i similituts indiferentment de la cultura. Les fotografies que formaran part d'aquesta exposició seran els elements que influencien en el desenvolupament d'una persona al llarg de la seva vida donats per la cultura i la societat on viu.

Cinc noies dels cinc continents seran les autores i totes elles fotografiaran el mateix, però des del seu punt de vista. Les fotografies per tant, seran totes úniques, ja que cada una transmetrà una cultura diferent.

Developing the continents serà una exposició interactiva en què vosaltres, els visitants, haureu d'esbrinar quina fotografia pertany a quina autora. Mitjançant les xarxes socials, se us anirà informant sobre la vida d'aquestes cinc noies i a més, el dia de l'exposició, podreu llegir una petita biografia de cada una d'elles.

Qui sóc?

Jo sóc la Claudia i sóc estudiant del grau Comunicació i Indústries Culturals a la Universitat de Barcelona.

Developing the continents neix arrel de l'estancia d'un any a Groningen, Països Baixos. Allà vaig conèixer a tot tipus de persones i totes elles de cultures diferents. Vaig comprar una càmara analògica un mes abans de marxar per fotografiar tot allò que m'havia marcat i influenciat d'aquella ciutat. Un cop revelades les fotografies, vaig pensar com serien aquestes fotografies fetes per persones de cultures totalment diferents i en aquell moment se'm va acudir la idea d'aquest projecte.

Universitat de Groningen
Universitat de Groningen

Un cop amb la idea al cap, em vaig posar a buscar les participants d'aquest projecte. Tenia clar que havien de ser noies, ja que ens trobem en un món replè de fotògrafs masculins, i a més, totes de estudiants i classe mitja així es crea un perfil de fotògrafes definit i acotat.

Mitjançant contactes i contactes vaig arribar a aquestes cinc noies disposades a fotografiar allò que jo els digués. Per tant,com a directora i productora del projecte, les informaré de les divuit fotografies que hauran de fotografiar.

Les cinc noies

Entre elles no es coneixen i l’únic contacte que tenen en comú sóc jo. Un element interessant és com des de Barcelona, es contacten cinc noies i sense connexió entre elles, es crea aquesta exposició.

Aquestes cinc noies seran les que faran les fotografies. Començant per la esquerra, trobem a Jisoo Kim de Corea del Sud, seguidament Alicia Rodríguez d'Espanya, després Sisitha Ndungane que és de Sud Àfrica, a continuació està Tatiana Villaseñor que es originaria de Mèxic però ha viscut tota la seva vida a Califòrnia, Estats Units i per últim Genn Lai que és de Sidney, Austràlia. Totes tenen una edat entre 21 i 25 anys, són estudiants o han acabat fa poc d’estudiar i són de classe mitja. Per tal que tingueu la màxima informació de les cinc noies, via xarxes socials se us anirà donant informació d’elles i a més, a l’exposició es mostrarà una biografia completa de cada una d’elles

A què destinaré les vostres aportacions

Aquesta serà la distribució del pressupost:

Sobre les recompenses

El punt de llibre, la postal mida A-6, el pòster de l'exposició, la tote bag, la revista i la càmara analògica ho podreu recollir a la mateixa exposició. En el cas que no pugueu assistir, se us enviarà les recompenses per correu.

Per la visita una hora abans de l'exposició i les dues cerveses haureu de contactar a [email protected] per tal de concretar una data que us vagi bé.

Per la fotografia original de Developing the continents podeu escollir-la vosaltres mateixos durant l'exposició i es farà entrega en mà de la imatge abans del dia 23 de juny.

Punt de llibre per davant
Punt de llibre per davant

Punt de llibre per darrere
Punt de llibre per darrere

Tote bag
Tote bag

Càmara analògica d
Càmara analògica d'un sol ús

Calendari previst

Fotografies - Març

Revelació de les fotografies - Abril

Impressió de les fotografies - 14 de maig a 25 de maig

Campanya de comunicació - 1 de maig a 25 de maig

Exposició - 5 de juliol al 27 de juliol

Inauguració de l'exposició

Dia 5 de juliol a les 19:30h a l'Escola de Fotografia Fotoespai Barcelona - (Carrer de Coroleu, 72-74, 08030 Barcelona)

Xarxes socials

Facebook
Instagram

Contacte: [email protected]

Preguntas frecuentes

Aún no hay ninguna publicada.

¿Tienes alguna otra duda o pregunta?

Pregunta al autor/a

0 comentarios

Si ya eres mecenas, Inicia sesión para comentar.

#02 / Objectiu aconseguit! / ¡Objetivo conseguido!

Moltes gràcies! A falta de 3 dies per acabar la campanya, hem aconseguit el nostre objectiu!

En breus ens posarem en contacte amb vosaltres mitjançant el correu i us comunicarem la manera de rebre les vostres recompenses.

Tot i haver arribat a l'objectiu, quantes més donacions reucadem, més podrem invertir en la qualitat d'impressió i en les vostres recompenses. Així que el procés no ha acabat encara!

Recordem que el dia de la inauguració serà el 5 de juliol a les 19:30 a l'Escola de Fotografia Fotoespai. (Carrer de Coroleu, 72-74, 08030 Barcelona)

¡Us esperem!


¡Muchas gracias! ¡A falta de 3 días para acabar la campaña, hemos conseguido nuestro objetivo!

En breves nos pondremos en contacto con vosotros mediante el correo y os comunicaremos la manera de recibir vuestras recompensas.

Aunque se ha llegado al objetivo, cuantas más donaciones recaudemos, más podremos invertir en la impresión de las fotografías y en vuestras recompensas. ¡Así que el proceso no ha acabado aún!

#01 / Ja tenim lloc per exposar! / ¡Ya tenemos sitio para exponer!

L'inauguració de l'exposició "Developing the continents" serà el dia 5 de juliol a les 19:30h a l'Escola de Fotografia Fotoespai - Carrer Coroleu 72-74, 08030 Barcelona!

Durant la inauguració podreu gaudir de càtering a més de xerrades a càrrec de la directora sobre com és el procés de creació d'un projecte cultural. L'exposició durarà fins el 27 de juliol i els horaris encara estan per confirmar però en breus us informarem sobre ells.

Volem donar les gràcies a tots els mecenes per les vostres donacions i ens morim de ganes de donar-vos totes les vostres recompenses. A falta de 5 dies, encara queda la recta final, falta el 20% del objectiu, encara esteu a temps d'ajudar-nos!

Durant els següents setmanes anunciarem quines són les categories de fotografies que podreu veure a l'exposició.

Estigueu atents!


La inauguración de la exposición "Developing the continents" será el día 5 de julio a las 19:30h en la Escuela de Fotografia Fotoespai - Calle Coroleu 72-74, 08030 Barcelona!

leer más
Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies